perjantai 18. helmikuuta 2011

Kiitos, gorgeous!Pakkasaamu alkoi mukavasti, kun päivittäisellä blogikierroksellani löysin Leenan blogista tunnustuksen. Kiitos, Leena!

"The Gorgeous Blogger" on tarkoitettu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan meidän kodistamme, joka on entinen rautatieasema. Kerron sen remontoinnista ja sisustamisesta. Lisäksi kerron pienyrittämisestä henkilökohtaisella tasolla, ja hyödynnän sumeilematta blogiani myös oman liiketoimintani mainostamiseen.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Öh, onko se jotenkin erityinen? Tätä pitäisi varmasti kysyä lukijoilta. Ainakin olen saanut kiittävää palautetta siitä, että kerron rehellisesti myös epäonnistumisista ja takaiskuista. Olisiko se erityistä?

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Se, kun kaikki muutkin kirjoittaa. Ihan alunperin. Kirjoitin kai ihan mitä sattuu, mistä sattuu. Sen ensimmäisen blogini tuhosin, kun huomasin, että mielipidekirjoittaminen synnyttää vain kärhämöintiä ja riitaa ja päättyy pahaan mieleen. Minulle ominaisinta olikin keskittyä vain kotijuttuihin ja sisustushommiin. Silloin syntyi toinen blogini, Sussun ja Sulo Lintusen yhteinen pesä. Jäin koukkuun, ja jatkoin bloggaamista täällä uudessa blogissa silloin, kun hankimme uuden kodin.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin osata valokuvata paremmin. Hyvät kuvat ovat houkutin, jolla ihmiset kiinnostuvat. Toivoisin myös enemmän hedelmällistä keskustelua kommenttilootiin, eli minun pitäisi osata tuottaa enemmän ajatuksia herättävää tekstiä.

Ja sitten ne, viisi, jotka "ansaitsevat" palkinnon. Tällä kertaa valitsen ehkä vähän vieraampia blogeja, mutta jotka mielestäni ansaitsevat lisää lukijoita:

Leikki! ja Landelooks, jotka ovat vähän erilaisia muotiblogeja. Minä en ymmärrä muotiblogien suosiota, mutta näissä on pointtia.

Seinillä, jota kirjoittaa minun siskoni ja kumppaninsa. Odotan ihan vimmalla, milloin heidän rautatierakennusremonttinsa pääsee kunnolla alkuun.

Unelma vanhasta talosta, jännittävä kertomus oman unelman etsimisestä.

Iworyn kirahvikirja, joka on nuoren tytön sarjakuvablogi.

7 kommenttia:

 1. Ai, en tiennytkään, että sulla oli ensin ollut mielipideblogi. Löysin sut vasta S&S.L.-yhteinen pesä -blogin myötä.
  Blogiasi on kiva lukea, se ei ole mitään sisustuslehtien siloteltua ja tylsän elotonta kamaa, vaan oikeaa tekemistä ja kokeilua, mietintää ja elämää.

  VastaaPoista
 2. Se meidän pesäblogi syrjäytti minun alkuperäisen blogiviritelmän. Minä tuhosin silloin kaikki kirjoitukset ja vaihdoin blogin nimen.

  VastaaPoista
 3. Hei aivan upea tuo landelooks, kiitos vinkistä! Lisään sen heti muotiblogilistalleni :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja vau =) saattaa mennä jonkun aikaa että vastaan viiteen kysymykseen ja linkkaan eteenpäin, koska taidan toteuttaa vastaamisen sarjakuvatyyliin

  ps. mun nimimerkin kirjoitusasu on tahallaan väärä, norsunluu on ivory ja mun nimimerkki iwory Ü

  VastaaPoista
 6. Hups, anteeksi kirjoitusvirhe! Korjaan asian! :-)

  VastaaPoista
 7. Juu ei mitään! :D
  vastasin (nyt jo, yllätin itsenikin!) kysymyksiin ja ne löytyvät blogista :>

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.