sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Dominoefekti


Joskus yhden pienenpienen muutoksen tekeminen saattaa koko talon hävitykseen. Tällä kertaa kävi niin, että minun piti vain siirtää Sulon vaatteet vierashuoneesta makuuhuoneessa oleviin "uusiin" vaatekaappeihin. Mutta silloin vierashuoneeseen jäikin yksi ylimääräinen vihreä lipasto ja yksi ylimääräinen keltainen kaappi...

Ja yhtäkkiä keittiössä näyttikin tältä:

Ja olohuoneessa tältä:

Mutta ei se haittaa, sillä työhuoneessa on nyt ihana aurinkoinen kaappi ompelutarvikkeille...


... ja keittiössä lisää säilytystilaa! Ja mikä parasta: olohuoneessa synkät kirjahyllyt ovat antaneet tilaa ambulanssikokoelmalle. Kuvia tulee joskus myöhemmin. Valmiisiin tuloksiin on vielä matkaa, ja tässähän se viikonloppu sitten nätisti meneekin mööpleeratessa.

8 kommenttia:

 1. Huonekalujen siirtely on loistavaa ajanvietettä, siinä saa kulumaan vaikka viikon :-D Nuo kuvat keittiöstä ja olkkarista ovat niiiin kuvaavia! Juuri noinhan se menee: yhden kohdan saa just nappiin, sitten kääntyy ympäri ja tuumaa: niin, öh, entäs mihin kaikki nuo?

  VastaaPoista
 2. Juuri bnäinhän siinä käy! Siirrä yhtä tavaraa ja kohta on hävityksen kauhistus joka paikassa:). Kaappi on ihana!

  VastaaPoista
 3. Minulla vielä on tapana järjestellä huone niin, että heitän sinne kuulumattomat seuraavaan huoneeseen. Kun yksi huone on valmis, siitä seuraavan huoneen ovesta ei enää mahdu kulkemaankaan, kun koko tavarakasa on oven edessä.

  VastaaPoista
 4. Sulla näyttäisi olevan aika sama toimintatapa kuin meillä! Lohduttavaa. Voit varmaan kuvitella, missä kunnossa talomme on, kun olemme rempanneet nyt neljä kuukautta...?:/

  VastaaPoista
 5. Mummon kaappihan se siinä :D
  Mun versio oli ihanan turkoosi meille saapuessaan. Laitoin se nyt kuitenkin valkoiseksi. Muutoin näyttää ihan samalta kuin meidän kaappi.
  Tavaroiden ja huonekalujen siirtely on kivaa, mutta vähän kun miesten autoremonteissa, niin mulla tuppaa jäämään jotain ylimääräistä mikä ei löydä paikkaansa millään :D

  VastaaPoista
 6. Jahas, sitä on taas harrastetty huonekalushakkia...

  Ovatko röykkiöt odottamassa kun palaan kotiin? Jostain syystä aina minun kamat on heitetty lattialle kaapeista ja hyllyistä, ja kuulen kommentin: "Tässä sinulle selvitettävien pino" (= Kamoille on olemassa joku sisustussilmän ulottumattomissa oleva loukko, jonne saan itse tavarani roudata) ;)

  SL

  VastaaPoista
 7. Vain yksi selvitettävien pino kertyi jka se on todella pieni. :-)
  Keittiö, olkkari ja vierashuone ovat jo tiptop ja vain mun työhuoneessa on enää kaaos.

  VastaaPoista
 8. Katja, minä ostin tuon kaapin entisen pomoni mukavalta aviomieheltä hyvin edulliseen hintaan. Vaikka sen maali on ihan rapistunut, en halua kunnostaa sitä. Tuo keltainen on niiiiin nätti ja iloinen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.