keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Siisti toimisto!Näiden kiivaiden työviikkojen aikana toimistoni ja työhuoneeni olivat muuttuneet tolkuttomiksi mylläköiksi.


Aloitin eilen siivoamisurakan toimistosta, joka oli se helpompi nakki. Mutta niinhän siinä aina käy, kun yritän siivota Barbie-touhuja laatikkoon, niin alankin leikkiä. Eilen valmistui pinkki sohva ja Kenin asuntovaunun jouluvalaistus.

Lopulta iltayhdeksältä kuitenkin huone oli kuin olikin järjestyksessä ja pääsin jopa imuroimaan.


Hyvä meininki nyt! Kunnes kohta pitää astua työhuoneen puolelle...


Tässä kuvassa näette palkinnon, joka minua odottaa sitten, kun selviän työhuoneen siivoamisesta. Nimittäin tuo seinällä oleva hyllykkö. Siitä tulee kuninkaanlinnan jatko-osa. Pääsen sisustamaan sinne leipomon ja prinsessoiden buduaarin. Hyllyille tulee jäämään tilaa myös kokoelman laajenemisen varalle.

11 kommenttia:

Mandariinimania kirjoitti...

Ihanan värikäs sisustus!

Liiolii kirjoitti...

Siistiä, kaunista! Mä olen tiedätkö koukuttunut katsomaan Strömsön vanhoja jaksoja YLE Areenasta. Se ohjelma motivoi mua siivoamaan ja laittamaan kotia. ^_____^

Katja kirjoitti...

Reipas siivous on takuulla hyvä päätös rankalle työjaksolle. Sillä minäkin aion aloittaa 2,5 viikon joululomani. Siivoan kaikki työnjäljet pois ja nautin siitä että olen vain oman perheen käytettävissä. Huone on ihanan värikäs ja valoisa.

Enne kirjoitti...

Jännä, miten siivoaminen on (ainakin itselleni) enemmän kuin pelkkää siivoamista. Mattojen pöllytyksen ohessa tulee aina pöllytettyä vähän myös omia päänsisäisiä pölykerroksiaan. Päätin nyt, vielä sairaslomalla mutta jo elävien kirjoissa, käyttää vikat sairaslomapäivät molempien kotien siivoamiseen ja samalla siivota tämän harvinaisen paskan syksyn pois ajatuksistani ja kehomuististani. Voi olla, että tarvitsen siihen projektiin pari vanutusta kestävää pölyrättiä lisää ;) Hyvältä näyttää jo siellä!

Susanna kirjoitti...

Kiitos!

Susanna kirjoitti...

Se on kyllä ihana ohjelma. Minä olen koukuttunut katsomaan Dexteriä. Lidlissä oli kaksi ekaa kauttaa dvd:nä tarjolla, ja kylläpä vaan on upea sarja... :P

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, että sulla on noin pitkä joululoma! Se on varmasti tarpeen!

Susanna kirjoitti...

Niinpä! Ja jännää, miten minä en pysty siivoamaan ilman mööpleeraamista. Nyt ambulanssikokoelma on siirtymässä salista olohuoneeseen, joka on tietysti muuttunut sen myötä kaaokseksi, kun pitää rakenta auusia hyllyja ja siirrellä olemassaolevia huonekaluja pois tieltä. :D Nukkekoti vaihtoi jo paikkaa.

Kiitos rättitilauksesta!

Jovelan Johanna kirjoitti...

Miten hurmaavan ihanaa! Tulee niin hyvä mieli kuvia katselemalla (ja kun lukee, että jonkun siellä pitäisi siivota, mutta leikiksi menee ;D.

Ihastuttava on tämän päivän sana tälle konttuurillesi!

Susanna kirjoitti...

Joskus on haitaksi, että leluja on paljon. Ne houkuttelevat kierosti juuri silloin, kun on jotain ikävää hommaa menossa. :)

Unknown kirjoitti...

Oioioi mitkä värit, keltainen ja violetti! <3 Aivan kertakaikkisen ihastuttava tila! :)