keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Siisti toimisto!Näiden kiivaiden työviikkojen aikana toimistoni ja työhuoneeni olivat muuttuneet tolkuttomiksi mylläköiksi.


Aloitin eilen siivoamisurakan toimistosta, joka oli se helpompi nakki. Mutta niinhän siinä aina käy, kun yritän siivota Barbie-touhuja laatikkoon, niin alankin leikkiä. Eilen valmistui pinkki sohva ja Kenin asuntovaunun jouluvalaistus.

Lopulta iltayhdeksältä kuitenkin huone oli kuin olikin järjestyksessä ja pääsin jopa imuroimaan.


Hyvä meininki nyt! Kunnes kohta pitää astua työhuoneen puolelle...


Tässä kuvassa näette palkinnon, joka minua odottaa sitten, kun selviän työhuoneen siivoamisesta. Nimittäin tuo seinällä oleva hyllykkö. Siitä tulee kuninkaanlinnan jatko-osa. Pääsen sisustamaan sinne leipomon ja prinsessoiden buduaarin. Hyllyille tulee jäämään tilaa myös kokoelman laajenemisen varalle.

11 kommenttia:

 1. Siistiä, kaunista! Mä olen tiedätkö koukuttunut katsomaan Strömsön vanhoja jaksoja YLE Areenasta. Se ohjelma motivoi mua siivoamaan ja laittamaan kotia. ^_____^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ohjelma. Minä olen koukuttunut katsomaan Dexteriä. Lidlissä oli kaksi ekaa kauttaa dvd:nä tarjolla, ja kylläpä vaan on upea sarja... :P

   Poista
 2. Reipas siivous on takuulla hyvä päätös rankalle työjaksolle. Sillä minäkin aion aloittaa 2,5 viikon joululomani. Siivoan kaikki työnjäljet pois ja nautin siitä että olen vain oman perheen käytettävissä. Huone on ihanan värikäs ja valoisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sulla on noin pitkä joululoma! Se on varmasti tarpeen!

   Poista
 3. Jännä, miten siivoaminen on (ainakin itselleni) enemmän kuin pelkkää siivoamista. Mattojen pöllytyksen ohessa tulee aina pöllytettyä vähän myös omia päänsisäisiä pölykerroksiaan. Päätin nyt, vielä sairaslomalla mutta jo elävien kirjoissa, käyttää vikat sairaslomapäivät molempien kotien siivoamiseen ja samalla siivota tämän harvinaisen paskan syksyn pois ajatuksistani ja kehomuististani. Voi olla, että tarvitsen siihen projektiin pari vanutusta kestävää pölyrättiä lisää ;) Hyvältä näyttää jo siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja jännää, miten minä en pysty siivoamaan ilman mööpleeraamista. Nyt ambulanssikokoelma on siirtymässä salista olohuoneeseen, joka on tietysti muuttunut sen myötä kaaokseksi, kun pitää rakenta auusia hyllyja ja siirrellä olemassaolevia huonekaluja pois tieltä. :D Nukkekoti vaihtoi jo paikkaa.

   Kiitos rättitilauksesta!

   Poista
 4. Miten hurmaavan ihanaa! Tulee niin hyvä mieli kuvia katselemalla (ja kun lukee, että jonkun siellä pitäisi siivota, mutta leikiksi menee ;D.

  Ihastuttava on tämän päivän sana tälle konttuurillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on haitaksi, että leluja on paljon. Ne houkuttelevat kierosti juuri silloin, kun on jotain ikävää hommaa menossa. :)

   Poista
 5. Oioioi mitkä värit, keltainen ja violetti! <3 Aivan kertakaikkisen ihastuttava tila! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.