lauantai 6. joulukuuta 2014

Juhlahumuilua


Katsotteko te linnan juhlia? Minulla on ollut tapana vahdata niitä lapsuudesta saakka ja ihan vain sen pukuloiston vuoksi. Muutenhan ne ovat aika tylsää katseltavaa. Haastateltavat asettelevat sanansa kamalan tarkasti ja kenelläkään ei oikeasti ole mitään sanottavaa, kun toimittajat kysyvät vain kankeita kysymyksiä.

Joka vuosi siellä on pukuja, jotka ihastuttavat minua valtavasti, mutta suurin osa kyllä unohtuu mielestä hyvin äkkiä. Viime itsenäisyyspäivänä olin erityisen vaikuttunut Duudsoneista. Harvoin käy niin, että miesten puvut jäävät voimakkaimpina mieleen!

Vaikka pukujen arvioiminen ruudun takana on kivaa viihdykettä, minusta on aika julmaa, että niitä arvostellaan negatiiviseen sävyyn mediassa. Ihminenhän pukeutuu noihin juhliin paremmin kuin koskaan elämässään ja tekee tietenkin parhaansa, ja sitten päätyykin jonnekin roskalehden nettisivulle kaiken maailman kotituomareiden mollattavaksi.


Itse en varmasti (onneksi) koskaan joudu tilanteeseen, että pitäisi pukeutua iltapukuun. Mutta Ken kyllä viihtyy loistokkaissa puvuissa ja samoin sen ystävät. Ompelin Kenille uuden iltapuvun tätä iltaa varten, ja nyt sen omalla Facebook-sivulla on käynnissä pukukavalkadi, jossa arvostelu on vapaata. Nuket eivät loukkaannu arvioivista katseista ja niinpä me voimme kaikki olla oman elämämme Jaakko Selínejä. Peukutelkaapa tekin Kenin juhlien lempipukunne siellä fb:n puolella. Joku teistä voittaa suklaalevyn.

Kaikki mukana olevat yritykset näet tästä.

Ja tästä uutuustuotteet,

tarjoukset ja salamatarjoukset,

kilpailut,

löydöt,

erikoiset.

Ilmaiset vinkit ja ohjeet löydät tästä.
ja toivelahjäänestykseen voit osallistua tästä.

Ei kommentteja: