perjantai 5. joulukuuta 2014

Uusi kausiriepu!


Kesäksi tulivat öttiäiset, syksyksi siilit ja nyt on aika esitellä Lempiriepujen talven kausikuosi. Se on tällainen herkkä ristipistokuvio. Tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa; pinkillä ja valkoisella painatuksella. Pohjaväri on tuttuun tappaan tummanruskea.
Kun piirsin tätä kuosia, en oikein tiennyt, mitä siitä ajatella. Kun tulostin sen kalvolle seulan valottamista varten, arvelin sen olevan tosi ruma. Mutta sitten, kun painoin sen riepujen pintaan, rakastuin siihen! Siitä tulikin oma tämän hetken suosikkini, ja se meni omalla ranking-listallani jopa Mummon pitsiliinan ohi.

EDIT. Nämä ovat kohta loppuneet verkkopuodistani, mutta teen huomenna uusia ja saan ne postitettua sitten tiistaina, joten voitte tehdä tilauksia turvaisin mielin.


Ristipistoja on mukana Toivejoululahja-äänestyksessä Käsityökorttelin fb-ryhmässä, joss aolette jo saattaneet sen nähdä vähän etuajassa. Voitte äänestää tuotteita peukuttamalla niitä ja jos haluatte osallistua 50 euron ja 20 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan, käykää kommentoimassa toivelahjojen kuvakansiota tästä linkistä. Lahjakortit arvotaan sunnuntai-iltana klo 18 ja voittajat saavat valita ne haluamaansa verkkokauppaan toivelahjakisassa mukana olevien yritysten joukosta.
9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Wau, tämän tilaan itselleni! Aivan ihana kuosi, sopii vuodenaikaan, mutta ei ole silti jouluinen pelkästään.

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Katja! Se oli nimenomaan pyhä tarkoitukseni: saada aikaan jouluinen kuosi, joka sopii kuitenkin käyttöön koko vuoden ajan!

Stella kirjoitti...

Jeps, tämä on munkin suosikki. Kolahtaa!

Sanna kirjoitti...

Ja mun suosikki kanssa. Tilasin tämän ja pitsiliinan kartuttamaan kokoelmaa.

Mua niin harmitti, kun en löytänyt Tampereen käsityömesusilta osastoasi, mutta käyhän ne ostokset näinkin. :)

Susanna kirjoitti...

Mulla ei ollut siellä osastoa! Olin itse näyttelyemäntänä Käsityökorttelin näyttelyssä, ja riepuni olivat Käsityökorttelin yhteisosastolla. :)

Onneksi käy tosiaan näinkin, kiitos!

Susanna kirjoitti...

Hyvä! Kiitos! :)

E kirjoitti...

Tosi hieno! Tykkään, kun tämä on vähän vanhanaikainen :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Elise!

Sanna kirjoitti...

Niin, siis en löytänyt sitä yhteisosastoa. :D