perjantai 5. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin Joulu alkaa kukkaroilla


Käsityökorttelin Joulu! Se alkaa än yy tee nyt! Tästä eteenpäin sunnuntai-iltaan klo 22 saakka verkkokaupassani ei ole postikuluja.  Voitte siis tehdä halutessanne vaikka kuinka monta eri tilausta, sillä kaikki kiva tulee nyt tarjolle pitkin viikonloppua vähin erin.


Koko viikonlopun ajan on myös voimassa kaupanpäällissääntö eli jos ostat vähintään 7 Lempiriepua, saat yhden Siili-rätin kaupan päälle. Tai siis tämä on voimassa niin kauan kuin siilejä riittää.

Minä päivitän pitkin viikonloppua tänne blogiin aika kiivaalla tahdilla kaikenlaista kivaa. On tulossa uutta riepukuosia, spesiaalituotteita, tajuttoman halpoja pahnanpohjimmaisia, arvontaa ja askartelua. Tänä iltana ja huomisaamuna olen valvomassa/juontamassa/mitälie Käsityökortteli-ryhmässä. Tervetuloa sinne juttelemaan livenä ja tutkimaan, mitä me lähes 60 yrittäjää olemmekaan teille keksineet tarjota.
Aloittakaamme viikonloppu siis nyt ja heti jollain ihan uudella. Arkkikauppa on tehnyt Susannan Työhuoneelle erän ihanan pehmoisia Maatuska-tuplakukkaroita! Itselläni on tällainen tuplakukkaro käytössä ja se on osoittautunut tavallista nipsukukkaroa huomattavasti kätevämmäksi. Kun saa kortit ja käteisen eri koloihin, kukkarosta ihan oikeasti jopa löytää etsimänsä.Kukkaron kangas on violetiksi värjättyä, käsinpainettua bambua ja vuori on valkoista puuvillaa. Suuaukon kehys on 10 cm leveä ja korkeutta kukkarolla on noin 15 cm. Kukkarot löytyvät verkkokaupasta tämän linkin takaa. Hinta on tämän viikonlopun ajan 17 euroa. Sen jälkeen 21 euroa.
Tilaukset tulee tänä viikonloppuna maksaa heti tilauksen yhteydessä verkkopankkinappuloilla, sillä jouduin ottamaan viikonlopun ajaksi ennakkolaskumahdollisuuden pois käytöstä. Viime vuosi opetti, että kaupassani on vika: se antoi kahden asiakkaan ostaa viimeisen kappaleen jostakin tuotteesta samaan aikaan. Niinpä jouduin tietenkin lähettämään kyseisen tuotteen sille, joka käytti pankkinappuloita ja kertomaan ennakkolaskun valinneelle, että tuotetta ei enää olekaan. Tämän inhottavan seikan minimoimiseksi nyt siis käytössä on vain verkkopankkimaksaminen. Vaan jos oikein huonosti käy, myös nyt saattaa kaksi asiakasta olla samaan aikaan napsuttamassa maksupainiketta, mutta selvitellään niitä sotkuja sitten, jos niitä tulee.

Toinen tätä ratkaisua tukeva syy on se, että ihmiset saattavat tilata tässä vaiheessa innoissaan, valita ennakkolaskun ja jättää sen sitten kuitenkin maksamatta. Jouduin viime vuonna pitämään jotain yksittäisiä tuotteita varattuna pari viikkoa maksua odottaessani ja lopulta ne jäivät kuitenkin minulle käteen. Sen vuoksi tänä viikonloppuna tulee myös jonkin verran viime joulun jäämistöä myyntiin ihan yksittäiskappaleina.

Tiedossa tiivis viikonloppu! Nauttikaa! :)


Kaikki mukana olevat yritykset näet tästä.

Ja tästä uutuustuotteet,

tarjoukset ja salamatarjoukset,

kilpailut,

löydöt,

erikoiset.

Ilmaiset vinkit ja ohjeet löydät tästä.
ja toivelahjäänestykseen voit osallistua tästä.


8 kommenttia:

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Ooh! Violetti! Ooh!

Liilapöllö kirjoitti...

Aamu alkaa blogeja lukiessa, joudun hieromaan silmiä unihiekasta kukkaron kohdalla. HALUAN TUON!! 30sekunttia myöhemmin tilasin sen jo :) Kiitos, kukkaro on niin kaunis. Liila ja maatuska, kaikki samassa paketissa. <3

Susanna kirjoitti...

Violetti on niin paras väri. Olen huomannut, että se taitaa olla nyt muotiakin. Ainakin Tampereen messuilla puolet asiakkaista viiletti violettiin pukeutuneina. :D Ei niitä erottanut Käsityökorttelin väestä.

Susanna kirjoitti...

Erittäin nopeaa päätöksentekoa ja toimintaa! Kiitos kiitos sinulle! :D

Linnea Borealis kirjoitti...

Odotan innolla tätä maatuska-kukkaroa, jonka tilasin eilen.

Susanna kirjoitti...

Huomenna postittelen. Kiitos tilauksesta! :)

Linnea Borealis kirjoitti...

Hei, onko tuplakukkaroita tulossa taas myyntiin loppuvuodesta?

Susanna kirjoitti...

En ole yhtään vielä kerinnyt miettiä jouluspesiaaleja. Joku kukkaro voisi olla tänäkin vuonna mukana, tosin tuota kangasta ei enää ole, eli pitää keksiä jotakin muuta tällä kertaa.