lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukorttiaskartelua!


Minulla on jouluisin yleensä ollut tapana askarrella itse joulukortit. Hyvin harvoin ostan valmiita kortteja kaupasta tai jätän kortit lähettämättä - vaikka niinkin on kyllä tainnut käydä joskus. Minusta on mukavinta myös saada toisten itsetekemiä kortteja. Säilytän kaikki kortit vanhassa armeijan laatikossa. Siellä on minulla kortteja ihan ala-asteelta lähtien.

Tavallisia peruskortteja enemmän tykkään lähettää kortin sijasta jonkin pienen tarpeellisen jutun, kuten vaikka tulitikkuaskin, joka on nätisti koristeltu.


Tänä vuonna askartelin teepussikortit. Idean varastin Arkkikaupan Annelta. Ja te saatte varastaa idean tästä minulta, jos niin halautte. Piirsin tietokoneella valmiit pussit, joiden koristeena on uusissa Lempirievuissa oleva ristipistokuvio. Pussit voitte ladata tästä pdf:nä ja tulostaa. Siinä on kolmea eriväristä teepussia tarjolla. Minä kirjoitin omiin pusseihini jouluntoivotuksen jo ennen tulostamista, mutta te saatte tietenkin kirjoittaa itse omanne.
Näitä askarrellessani tuli mieleeni, että tällä lailla syntyisi ihan kiva semi-itsetehty joulahjakin. Voisi ostaa ensin useita erilaisia teelaatuja ja tehdä niistä yllätysteepurkin. Joku vanha joutava pelttipurkki pääsisi samalla hyötykäyttöön.
Olen myös laittanut teille tulostettavaksi söpöjä pakettikortteja. Ne voitte käydä nappaamassa täältä mukaanne.

Käsityökorttelin Joulu on kaiken aikaa meneillään Facebookissa. Katsokaapa sieltä, löytyisikö muiden yrittäjien askarteluohjeista jotain toteuttamiskelpoista ideaa.

2 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kiitos kauniista ideasta!


Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

Susanna kirjoitti...

Sitä samaa sinulle, Hanne! :)