tiistai 9. joulukuuta 2014

Hanskat naulaan


Onpa tosi outo olo. Nyt on se päivä, kun vimmattu monen viikon pääsavussatohotettu joulutyökiire on ohi. Koko ajan pönötän silti tässä koneella, suhaten facebookin, yrittäjäfoorumin, sähköpostin ja verkkokaupan väliä ja on sellainen olo, että no niin, mitä seuraavaksi, mitä seuraavaksi, mikä on seuraava homma. No, eipä niitä hommia oikeastaan enää ole.

Pari laskua kirjoitettavana, kirjanpito tehtävänä, sellaisia pieniä asioita enää. Ja sitten loppuvuosi menee kevyesti. Verkkokaupan tilaukset toki lähettelen normaaliin tapaan, mutta en tee lisää tuotteita enkä enää yhtään Käsityökortteliin liittyvää työtä. Nyt on aika keskittyä omaan jouluun, omiin harrastuksiin. Nyt on aika käydä taas kävelyllä, hengittää ulkoilmaa, lukea teidän blogejanne, rentoutua Playmobilien parissa, elvyttää ambulanssiblogi, viimeistellä Kenin asuntovaunu. Askarrella joulukortit loppuun, miettiä joululahjoja. Kivoja asioita kaikki.

Kunhan nyt jotenkin pääsisin irti työmoodista vielä henkisellä tasolla. Luulen, että työhuoneen siivous on se olennainen vaihe tässä mielen asettamisessa toiseen asentoon. Ja sen jälkeen blogien lukeminen! Olen varma, että siellä ovat jo joulutouhut täydessä käynnissä ja kuvat tulvivat jouluista tunnelmaa.

8 kommenttia:

Voikukkapelto kirjoitti...

Oih, kuulostaa mahtavalta. Onnittelut työrupeamasta - sinä teit sen! =)
Itselläni, kun työ ei ole millään tasolla kausittaista, hommia piisaa vielä pitkälle lähemmäs joulua. Toivon vain kovasti, että saisin ne siihen malliin, ettei ihan oikeasti tarvitsisi miettiä niitä jouluna. Siltikään päivääkään yrittäjänä en vaihtaisi pois. Pari yötä kyllä ;D

Taina K kirjoitti...

Hui, mä jo pelästyin tuota otsikkoa!:) Kun painaa kahtasataa ja vauhti loppuu melkein seinään, on sitä hetken aikaa hukassa. Toivottavasti rentoilu/kotoilu/joulumieli-vaihde löytyy työhuoneen siivouksen myötä.:)

Merja kirjoitti...

Arvelinkin sun vaan pikkasen pelottelevan tolla otsikolla, heh.
Olin puol vuotta tosi intenssiivisessä duunissa ja sit lopetus vähän lennosta. Mulla meni muutama viikko siihen, et lakkasin funtsimasta säännöllisesti siihen liittyviä asioita.
Sä olet saletisti lomasi ja taukosi ansainnut. Hyvä idea siivota työhuone. Kun sitten jossain vaiheessa palaat "sorvin ääreen" on niin paljon mukavampi aloittaa puhtaalta pöydältä (ihan sananmukaisesti).
Mukavaa ja palauttavaa joulunaikaa sulle toivottelen.

Ute Lias kirjoitti...

Hehe: elvyttää ambulanssiblogi. Onneksi siellä on varmaan elvytystaitoista väkeä paikalla.

Susanna kirjoitti...

Minäkin toivon, ettei sinun tarvitse jouluna töitä miettiä! Meillä kerrankin myös Sulolla on koko joulu vapauta. Yleensä hän on aina töissä.

Susanna kirjoitti...

Auh, otsikon tosiaan voi käsittää paljon dramaattisemmin kuin miksi se oli tarkoitettu. :D

Susanna kirjoitti...

En tarkoittanut säikytellä otsikolla. :D

Sain eilen toimiston siivottua. Aika mahtava tunne. Työhuone on vuorossa tänään. Ja jos keritään, haetan kuusi anopin pihalta. Kuusi aina tuo joulumielen!

Susanna kirjoitti...

On siellä. :D