sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Askartelua aamutuimaan!


Vieläkö kukaan lapsi leikkii paperinukeilla? Vai onko se mahdottoman vanhanaikaista? Olen piirtänyt tällaisen Malla Maatuska -paperinuken, jonka voit tulostaa tästä linkistä vahvalle paperille (tai liimata kartongille) ja antaa lapsellesi leikittäväksi, jotta itse kerkiät hengailla Käsityökorttelin Joulu -tapahtuman parissa täällä netissä.Mallan kurkkuun pitää sitten leikata pieni viilto, jotta vaatteiden yläreunassa oleva lipare voidaan sujauttaa siitä viilosta ja vaatteet pysyvät Mallan päällä. Mallalla kun nuo vartalon kurvit ovat sellaiset, että vaatteet tipahtelevat muuten päältä.


Entä muistipelit? Ovatko nekin vanhanaikaisia? Tein nimittäisen sellaisenkin. Tähän ei tarvitse edes väritulostinta.

Myös muilta yrittäjiltä on tullut askarteluvinkkejä ja on siellä joukossa kakkuresepti ja vinkki kuiviin huuliinkin. 

Pahnanpohjimmaiset eli mahdottoman halvat löydöt tulevat myyntiin puolenpäivän jälkeen. Niitä on yksi kutakin, joten vain nopeat pärjäävät. Ainakin jos tykkäsit aikoinaan punaisista lempirievuista ja olet jäänyt niitä kaipaamaan, niin kannattaa tulla kurkkimaan!

6 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Kiitos muistipelistä sekä paperinukesta. Printtasin jo molemmat,liimaan ne kartongille ja laminoin. Paperinukeista leikkaan "lipareet" irti ja vaatteiden kiinnitykseen annan sinitarraa.

Susanna kirjoitti...

Se onkin kätevä idea!

Ruusa kirjoitti...

Voi miten ihanat! Pakko tulostaa, meillä on muistipelit IN!

Susanna kirjoitti...

Kivaa! Ainakin siis kahdessa perheessä muistipelit kelpaavat!

Papu kirjoitti...

Teinkin tupla satsin paperinukkeja. Ne ovat olleet kovassa käytössä aamulla.

Työnskentelen pienten kanssa, ja muistipeliä en varmaankaan tällä porukalla pysty pelamaan. Keksin niille muuta käyttöä, samoin lapset (kumpaakin sukupuolta leikkiössä).

Kyselin mitä kuvassa näkyy.Myöhemmin tulemme etsimään kuva pareja.

Lapset leikkivät Malloilla ja halusivat muistipelin kuvia leikkeihinsä. Vaikkei Malla mahtunut skootterin eikä auton kyytiin, se ei menoa haitannut. Malla matkusti autoilla ja skoottereilla milloin minnekkin.

Muistepelissä Mallalla on erilaisia ilmeitä. Mököttävä Malla joutui menemään taloon, talokin löytyi kuvista.

Ainut jonka joudun itse tekemään lapsille, on kuusi. Kuusta Malla etsi joka paikasta, sitä ei löytynyt, piirtämäsi kettu oli sen kuulemma napannut....

Eli melkoisia tarinakortteja sain käyttööni. :-)

Susanna kirjoitti...

Voi jestas! KIIIIIITOS tästä kommentista. Ihanaa mielikuvituksen käyttöä, tulin tosi hyvälle mielelle. Nauratti ihan ääneen! <3