sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Testailen vaan


Että jos olisi vähän suuremmat kuvat ja jättäisin pyöristetyt kulmat pois.
Tämä on png. 96 dpi. Todellinen koko.

Tämä on png, todellinen koko, 72 dpi.


Tämä on jpg.

Onko hölmön näköistä, jos tekstipalsta on kuvia kapeampi? Testaan testaan. Tähän tulee pitkästi tarinaa. Vieläkin pitäisi kirjoittaa enemmän. Testaan testaan. Tähän tulee pitkästi tarinaa. Vieläkin pitäisi kirjoittaa enemmän. Testaan testaan. Tähän tulee pitkästi tarinaa. Vieläkin pitäisi kirjoittaa enemmän. Testaan testaan. Tähän tulee pitkästi tarinaa. Vieläkin pitäisi kirjoittaa enemmän.

14 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mää luen blogit aina kännykällä. Mobiiliversiossa keskimmäinen kuva oli hyvä, muut kaks on hankalia kun näkyy vaan puolet kuvasta kerrallaan, tarttee selata sivusuuntaan. On ilmeisesti ulkomaalaisia kirsikoita? :-)

Susanna kirjoitti...

Mä en ole vielä kerinnyt kännykällä katsoa. Kurkkaanpa heti. On ulkomaisia! :D

Susanna kirjoitti...

Nyt näyttäisi kai ihan hyvältä sekä iPadilla että kännykällä mobiiliversiona.

Minun silmissä tuolla 72-resoluutiolla ja 96-resoluutiolla ei ole eroa. Miksi nykyisin suositellaan, että pitäisi olla 96?

Taina K kirjoitti...

Mun läppäriini tuo ensimmäinen toistaa värit parhaiten.:)

piaeliina kirjoitti...

Mun pöytäkoneella kaikki näyttää aivan samalta. Mä kyllä tykkään sulla näistä pyöristetyistä kulmista, ne sopii jotenkin tähän sun blogin tyyliin.

Sammaleija kirjoitti...

Mulla myös sekä htc:llä mobiiliversiona että läppärillä katsottuna kuvat likipitäen toistensa kaltaiset. Mä tykkään kans näistä nykyisistä pyöreistä kulmista. Mua ei kyl haittaa, vaikka teksti menis kapeammalle kuin kuvat. Mulle merkkaa kirjaimista ja riveistä muodostuva sisältö enemmän. Luultavasti en olisi edes kiinnittänyt siihen huomiota...

kirsitee kirjoitti...

Molempi parempi. Itseäni kyllä enemmän viehättää nuo "kulmalliset" kuvat, kun ne on vähän isompiakin. Läppärillä en huomannut mitään eroa kolmen kirsikkakuvan välillä.

kirsitee kirjoitti...

Missäpäin Karjalaiset kesäjuhlat oli? Edesmennyt isäni teki tuohitöitä, minullakin muistona kuolevasta perinnekäsityöstä muutama tuohityö, yksi jo niin kulutettu, että lähtee isän synnyinseudulle Lieksaan sytykekopaksi. Kävin tänään Senaatintorilla Kainuulaisten tapahtumassa: muutama savusärkisäilyke ja nokkosrouhe läksi mukaan. Nam! Nokkosrouheesta ajattelin kokeilla nokkoslettuja.

Heli kirjoitti...

Minusta ne pyöristetyt kulmat on jotenkin niin sinunlaiset, että tuntuu hassulta jos vaihdat ne pois. Ja jos noissa kuvissa pitäis olla jotain eroa, niin en erota mitään. Mutta mä luenkin blogit aina läppärillä, en puhelimella, jos se ero on siellä jotenkin nähtävillä.

Susanna kirjoitti...

Sinulla on siis hyvä näyttö! :)

Susanna kirjoitti...

Minäkin tykkään pyöristetyistä kulmista. Terävät näyttävät vierailta. Pitäydyn pyöreissä.

Susanna kirjoitti...

Ja luulen, että lukeminen alkaa olla hankalaa, jos tekstipalstan leveys kasvaa.

Susanna kirjoitti...

Ne olivat Lappeenrannassa. En ollut ennen käynyt, mutta Soja koska oli siellä myymässä, niin kävin moikkaamassa ja samalla pääsin näkemään sitä meininkiä. Yllätyin, miten hurjasti siellä oli väkeä.

Nokkosrouhe sopii myös tosi hyvin sämpylöihin, suosittelen. :)

Susanna kirjoitti...

Se ero riippuu näytön laadukkuudesta. Minun pöytämacillä, iPhonella ja Sulon iPadilla tuo jpg-kuva on räkäinen ja png-kuvat näyttävät hyviltä. Mutta kuvittelin että Ipatin retinanäytöllä 96-resoluutioinen olisi ollut selkeästi parempi kuin 72-resoluutioinen, muitta eipä minun silmilläni eroa ainakaan huomaa.

Lopputulos. Pysyn jatkossakin pyöristetyissä kulmissa, 72 pisteen resoluutiossa ja png-pakkauksessa. :)