torstai 12. kesäkuuta 2014

Voittoisat Riepuselfiet


Olipa tosi kaameaa valita voittajia Riepuselfie-kisaan kuvia lähettäneiden joukosta, sillä niiiin paljon tosi hienoja ja kekseliäistä, sympaattisia, suloisia, hauskoja ja oivaltavia kuvia olitte lähettäneet. Jokainen ansaitsisi palkinnon. Siksi päätin antaa jokaiselle kisaan osallistuneelle alennuskoodin verkkokauppaan lohdutukseksi siitä, etten jakele palkintoa jokaiselle.

Yleisöäänestyksen voitti ihan murskalukemin numero neljä, eli "Kanavahti. Kumpi?". Tämä ilahdutti minua, sillä kyseinen kuva oli yksi omista voittajaehdokkaistani. Paitsi, että yhdennäköisyys oikean kanan ja riepukanan välillä on ilmeinen, kuva on kaunis ja siinä on hieno asettelu. Ansaittu voitto, minun mielestäni. Onnea Maritta ja kana!


Raatimmekin löysi lopulta eilen illalla omat suosikkinsa. Sulon suosikki oli nukkuva kissa ja perustelut kuuluivat, että tuollaista kuvaa ei voi lavastaa. Kuvan lähettäneen Mirkan oma kertomus kuvan synnystä: "Ostin sen Special Edition -bamburätin Elvarilta, jätin sen HETKEKSI keittiönpöydälle. Kissa päätti, että se on mitä mahtavin tyyny ja veti siinä komiasti unta kuuppaan." Onnea Mirka ja kissa!


Minua itseäni miellytti eniten tämä kuva. Ensinnäkin se on yksi niistä vähemmistöksi jääneistä oikeista selfieistä, mutta ennenkaikkea minua viehättää tässä hulvaton maastoutuminen. Pane tiskirätti naamallesi ja soluttaudu porotokkaan! Täydellinen valepuku. Onnea Wisteria Walkille!


Raadin yhteistä lempparia ei ollut kovin helppo löytää, sillä niin erilaiset kuvat minua ja Suloa eniten ihastuttivat. Päädyimme kuitenkin arkirealismia kuvaavan maidontorjuntayksikön voittoon. Onnea Maijalle!Koska voittajan valinta oli niin vaikeaa, haluamme antaa vielä erityispalkinnon Eijalle, joka keksi aivan uuden käyttötarkoituksen Lempirievulle ja juoksi puolimaratonin epäinhimillisessä helteessä. Annetaan Eijan itse kertoa: "Ompelin yksinkertaiseen Lempiriepuun nepparit ja näin rannehikinauha muuttuu hikipyyhkeeksi, jota tänäänkin puolikkaalla maratonilla tarvittiin. Helteessä helpotti märäksi kasteltu bamburiepu. Lisänä oloa viilensi ja vauhtia antoi Päijät-Hämeen ylittänyt ukkonen, rakeet ja rankkasade." Onnittelut Eijalle!

Lopuksi vielä yleisöäänestyksen arvonnan voittaja. Satunnaisluku osui nyt ensimmäiseen viestiin. Onnea, Pirre! Lähettäisitkö osoitetietosi minulle susanna(at)susannantyohuone.net ja myös toiveesi siitä, minkä Lempirievun haluaisit saada palkinnoksi.

Miljoona, miljoona, miljoona ruusua ja kiitosta jokaiselle kuvan lähettäneelle ja äänestäneelle!

14 kommenttia:

 1. Ooh, kiitos voitosta sulle ja Sulolle! Ton itselaukasun jälkeenkin on maitoo torjuttu lempiriavuilla päivittäin. Kiitos niistäkin. :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea kanaselle, se oli kyllä paras rättikuva! Oli ilo katsella ja olla myös mukana! Hyvää rättikesää Susanna ja kaikki rätteilijät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olit mukana nallen kanssa! Hyvää rättikesää ja -retkiä sinnekin!

   Poista
 3. Olipa mainiot Riepuet, voittaja on selvästi chickie, mutta mainioita olivat kaikki!

  Hatunnosto kaikille ideoillesi. Riepu-selfiet! Loistoidea!

  Sitten pieni julkinen palaute itse rievuista. Hääräsin joskus keväällä pihalla ja yksi rievuista oli matkassa. Myöhemmin en löytänyt sitä niin mistään. Tuossa viikonloppuna löysin rievun. Se oli ollut sään armoilla noin 2 kuukautta. Liassa ja sotkussa, kuten voi arvata, ripeu-parka kun oli lentänyt tuulen mukana ryteikkölätäikköön.

  Rievun surma? Ehei! Pesukoneesta tuli ulos ihan ehta riepu. Ehkä hieman haalistuneempana ja parissa kohtaa pieni aavistus aiemmasta tahrasta, mutta täysin käyttökelpoisena edelleen.

  Olen pöhkönä näihin riepuihisi. Käytän niitä joka päivä ja milloin mihinkin. Rievut ovat olleet jopa kesteillä pöytäsomisteena, siis kattausliinoina ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus ei oikeastaan ollut omani, vaan eräs fb-tykkääjä sen heitti ilmaan jossakin keskustelussa ja minä otin tosissani. :D

   Kiitos ihanasta julkisesta palautteesta! Huomasin muuten itsekin, että meidän pihalta paljastui lumen alta joku rätti. Se on muuten vieläkin tuolla pihalla samassa paikassa, olenpa saamaton! Pitäisi se sieltä noukkia ja laittaa koneeseen ja katsoa, miten valkoiseksi se vielä muuttuukaan.

   Poista
 4. Oujee, Mirka ja Eddie kiittävät ♥

  VastaaPoista
 5. Nuo mukana olleet olivat kaikki tosi ihania kuvia! Porotokkaan sulautuminen on tosi hyvä kriteeri voittajalle :-D Ja jee, omakin suosikkini (Maija) sai palkinnon!
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin kaikki kuvat olivat hienoja. Mahtavan erilaisia ja kiinnostavia.

   Poista
 6. Jee, on tämä kyllä ihan parasta! Kiitokset vielä tätäkin kautta! Laitoin just sähköpostia.

  Lotta kiittää, kuittaa ja sulautuu takaisin porotokkaansa.

  VastaaPoista
 7. Voih! KIITOS!

  Mä en ois osannut valita voittajia, hyviä oli niin monta. Kanakuva oli kyl ihan mieletön, kisun päiväunet olivat suloiset, porotokkaan sulautumien oli kekseliästä ja maitokuva vaan niin arkea <3 Tää oli riemullisen kiva kisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli riemullinen kisa myös minulle. Onneksi kuvia ei tullut tämän enempää - nytkin tuntui jo ihan julmalta valita voittajia. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.