perjantai 27. kesäkuuta 2014

Voittajia


Suurin voittaja tunnen olevani minä juuri nyt, sillä sain eilen työhuoneen tiptop-siistiksi! En ole nähnyt lattiaa siellä viime huhtikuun jälkeen. Käsityökortteli-kiertueen takia kaikki meni ihan tärviölle ja vasta nyt sain siivottua roinavuoret pois ja laitettua torimuijan kamppeet piiloon. Mahtava tunne.


Tämän postauksen todellinen aihe on kuitenkin Avaimenperä-arvonnan voittajien julkistus. Tein ihan oikean lappuarvonnan, kun työhuoneessa oli niin ihanasti tilaa silputa lappusia.

Muutamia osallistumisia tuli sähköpostiinkin ja he olivat yhtälailla mukana arvonnassa. Nunnan tavoittelijoita oli eniten, tonttu oli toiseksi himoituin, mutta ritarillakin oli ihailijansa. Ne, jotka eivät kyenneet sanomaan yhtä suosikkia, minä räppäsin surutta itse johonkin pinoon.


Voittajat ovat seuraavat:
Tonttu - Athena
Nunna - Satu J
Ritari - Sikurina

Pyydän voittajia ilmoittamaan minulle postiosoitteensa (susannaATsusannantyohuone.net), niin saan avaimenvartijat matkalle uusiin koteihinsa. Onnittelut teille kolmelle ja kiitos ihan kaikille mielenkiinnosta!

Peikkokukkulan Mia on siis koko tämän viikonlopun Turun Keskiaikamarkkinoilla myymässä näitä ihanuuksiaan, ja itsekin sievänä kuin linnanneito.


12 kommenttia:

 1. Onnea-Ponnea voittajille ja onnellista matkaa vaimenvartijoille!

  Kyllä se vain niin on, kuten mainoskin kertoo: siisti koti vetää puoleensa! Mulla on haaveena päästä näkemään takkahuoneemme lattia vielä tämän kesän aikana. Remonttia on kiva tehdä, mutta se turnausväsymys, mikä ainakin meidän perheessämme tulee väistämättä aina jossain vaiheessa, aiheuttaa sen, että epäjärjestyksen sietokyky venyy hurjasti. Nyt on puolisen vuotta siirrelty tavaroita huoneista toiseen ja huoneessa nurkasta toiseen, jotta pääsee jotain toista nurkkaa tekemään. Tämä aiheuttaa sen, että muut huoneet, jotka periaatteessa ovat jo valmiita ovat kaaoksessa ja täynnä tavaraa, joiden pitäisi olla toisaalla.
  Aiemmasta postauksestasi jäin miettimään omia liikoja romujani ja mm. niitä, joita olemme saaneet "perinnöksi". Ne ovat siis kissan kummin tädin vanhoja kamoja, joilla on oikeastaan ollut antajalleen suurempi muistoarvo, kuin mitä saajalla. Jostain syystä niitä on nyt vaan säilytettävä. Oikeastaan aika raivostuttavaa.
  Milloinkohan kasvan niin aikuiseksi, että saan itse päättää mitä tavaroita kodissani on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kyllä toivottaa Avaimen vartijoille onnellista matkaa... Toisinaan oikoluku ennen julkaisua olisi tarpeen ;)

   Poista
  2. Voi kääk, kissan kummin tädin! :D Lahjoina saadut tavarat onkin niitä hankalimpia, jos ne ovat turhia ja/tai epämieleisiä. Syylkliseltä tuntuu panna pois, mutta hölmöä niitä on kaapeissakaan piilotella.

   Poista
 2. Onnea voittajille...niin sinulle, kuin avaimenperän voittajille..:)

  VastaaPoista
 3. Ou jee, kerrankin mulla on arpaonnea!

  VastaaPoista
 4. Hienolta sulla siellä näyttää! Onnea myös arvonnanvoittajille- saikos näitä myös ostettua netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saa, mutta juuri nyt Mialla taitaa olla varasto mukanaan siellä Turussa, joten varmaan kannattaa olla suoraan yhteydessä hänee. Mian blogissa on sähköpostiosoite. :)

   Poista
 5. Kiitos vielä! Pääsee mökille hyvään käyttöön! :).

  VastaaPoista
 6. Kiitos arvonnasta ja ylipäätään Nunnien tiedoksi-saattamisesta! Joskus lapsena minulla on ollut arpaonnea, aikuisena ei niinkään... (Enkä se on jo arpaonnea, että koko perheenä uskalsimme suureen elämänmuutokseen iskän töiden takia...)

  No joka tapauksessa tunnen itseni voittajaksi, sillä tämän arvonnan yllyttämänä tilasin itselleni elämäni ensimmäistä kertaa netistä mitään: Nunnan! Se tuli kavereidensa kanssa tänään postissa. Ja oli kauniimpi kuin kuvissa! Nyt se pääsee muistuttamaan minua päivittäin haaveiden ja unelmien toteuttamisesta. Ja ne kaverit pääsevät pian ilahduttamaan muutamaa muuta...

  Oli tämä blogiyhteistyötä tai ei niin siitä huolimatta minä voitin paljon: Nunnan ja uuden blogin mitä seurata. Ja tämän työhuoneen kuulumisia luen entistä tiiviimmin. Unohtamatta ambulansseja, noita aamuni iloja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, olipa kiva kommentti. Olen ylpeä sinusta! Mutta varo, nettishoppailu voi viedä koko käden, kun annat sille sen ekan pikkusormesi. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.