perjantai 20. kesäkuuta 2014

Hyvä mieli helposti


Minulla oli eilen aamulla taas sellainen olo, että konkurssi tulee ja minusta ei ole mihinkään. Tartutin huonon mieleni Suloon, joka vuorostaan alkoi luupottaa. Asiantilan korjaamiseksi ymmärsin tehdä loppupäivästä meille nautintojen illan.


Lämmitin saunan.


Täytin ammeen vilpoisella vedellä.


Saunan jälkeen katselimme suomalaista elokuvaa ja dippailimme mansikoita ja banaaninviipaleita sulaan suklaaseen, ennenkuin kömmimme nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.


Joskus hyvin pienet ja yksinkertaiset asiat voivat muuttaa maailman. Tänään meidän maailmassamme paistaa aurinko. Toivottavasti teilläkin!

15 kommenttia:

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Ilo on otettava irti arjen pienistä asioista. Mulla on ollut taas särkyjä, läheiselleen sitä sitten kiukutteelee..

E kirjoitti...

Elä huolehdi turhista :)

Sitä minä vain, että ovatko nuo tyynyliinat jotain pussilakanasarjaa? Tosi suloiset niittykukat!

Nanna kirjoitti...

Ihania,kesäisiä kuvia! Hyvää juhannusta sinne teille <3

Tiina kirjoitti...

Iloista Juhannusta teille! :)

Heli kirjoitti...

Kuulostaa ihanan rennolta. Täältä remontin keskeltä kun katselee, vieläkin ihanammalta ja rennommalta...

Ja että minä rakastan sun valokuvia!! Ne on kaikki kuin kortteja tai tauluja!! Miten sä osaat kuvata noin ihanasti?? Pitääkö kameran kanssa osata sitäsuntätä että saa tuollasia kuvia? Vai oletko sä vain aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja luontainen lahjakkuus löytämään noi kuvakulmat ja värit ja ihanuudet? Sun kuvissa kun on aina niin ihanat tunnelmat, värit ja kaikki. Käsitteletkö niitä paljon? Mä tahtoisin kanssa osata ottaa noin mahtavia kuvia - onko se opettelusta kiinni, vai kenties taiteellisesta näkemisestä (jota mulla ei kyllä taida olla..)? Lisäksi nämä pyöreät kulmat tekee sun kuviin oman juttunsa ja ne on - jos mahdollista - vieläkin ihanempia!!

Ihanaa juhannusta! Toivottavasti on aurinkoa, nyt ainakin vielä näyttää lupaavalta...

Susanna kirjoitti...

Eläpä kiukuttele nyt. Jaksamista teille molemmille! :)

Susanna kirjoitti...

Lakanat ovat Ikeasta. Ostimme ne jo monta vuotta sitten, kun bongasimme siellä samat lakanat kuin mitkä oli Kylmäpihlajan majakan hotellihuoneessa. Siellä menimme kihloihin ja lakanat ovat siitä mukava muisto. :)

Susanna kirjoitti...

Samoin sinulle, kiitos!

Susanna kirjoitti...

Ja sinulle myös!

Susanna kirjoitti...

Apua, mitä kysymyksiä. Itse katselen ihmeissäni toisten blogeja, kun niissä on aina niin hienot kuvat. Jotta kiitos! Minusta on ihanaa, jos tykkäät minun kuvistani.

No, hyvään kuvaan tarvitaan hyvä kamera, hyvä objektiivi, vähän silmää ja luontaista kykyäkin. Minulla on ihan hyvä kamera ja kelvollinen silmä sommittelulle, mutta objektiiveilta toivoisin enemmän. En käsittele kuvia oikeastaan yhtään, joskus terävöitän hiukan. Ainoastaan tuota varvaskuvaa olen nyt käsitellyt Instagramissa aika raskaasti, sen on kännykällä napattu.

Oikein mainiota juhannsuviikonloppua teidän porukalle! :)

Susanna kirjoitti...

Niin ja tuon saunakiulukuvan kontrastia olen lisännyt.

Ja olenhan minä tietysti jo kamerassa tehnyt omat asetukset niin, että kuvista tulee värikylläisempiä kuin kameran perusasetuksilla.

Carita kirjoitti...

Niinhän se on, nautinto piile yksinkertaisissa asioissa. Jatkuuhan se elämä jotenkin, jos ei tule menestyväksi ja rikkaaksi niin ei se mitään, pääasia että arki on hyvä!

Susanna kirjoitti...

Sitten kun vielä oppisi olemaan tuota unohtamatta! :)

Karkkis kirjoitti...

Ihana hyvänmielenpostaus, vaikka alkoikin ikävällä ololla. Ulkokyplyamme on aivan loistava idea!

Susanna kirjoitti...

Ulkokylpyamme on minustakin loistava idea, mutta olisitpa nähnyt Sulon ilmeen, kun minä raahasin sen romuttamolta kotiin. :D Hän kun oli haaveillut paljusta tai uima-altaasta, niin vanha, paskainen amme ei oikein vastannut sitä haavetta.