torstai 12. joulukuuta 2013

Puuh... ohi on


Vuoden viimeinen oikea työpäivä on nyt hoideltu. Myynti Lappeenrannassa oli aika heikonlaista, mutta molemmat päivät olivat mukavia ja sisälsivät mieleenpainuvia kohtaamisia. Kiitos juuri Sinulle, joka kävit ostoksilla. Ja kiitos Sinulle, joka toit minulle eilen lahjan. Superkiitos!

Olen nyt päivittänyt verkkopuodin varastosaldot. Tämän loppuviikon ajan te voitte vielä tehdä jouluostoksia, sillä Posti lupaa ehtiä toimittaa ne perille ajoissa. Ja te, jotka taannoin osallistuitte tonttumaatuskajahtiin, muistakaahan käyttää alennuskoodinne hyödyksi!

Huomenna minä siivoan työhuoneen ja muutan se joululahjapajaksi.


12 kommenttia:

 1. Mukavaa pajailua!
  Ai niin, joulukortithan täytyy tehdä nyt, jos meinaa saada ne huomenna jouluhinnalla lähetettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ajatellut, että jätän tänä vuonna kortit kokonaan lähettämättä, mutta tuolla myyjäisissä oli aivan ihana rouva myymässä korttejaan. Niin uskomattoman kaunista kynän- ja siveltimenjälkeä, että ostin kuitenkin pinkan tonttukortteja.

   Poista
 2. Olin Family Centterissä olisko kolme vuotta sitten joulun alla 3 päivää myymässä. Hiljasta oli silloinkin. Kysyivät seuraavana vuonnakin, mut en mennyt. Miul on muuten ja kortit kirjottamatta. Apua! Joululahjapaja kuulostas ihanalta. Miul on vielä yheksän myyntipäivää jälellä. Myynti loppuu 23.12 klo.18 ja sitten alkaa purku. Saattaapi mennä myöhään ennenkuin miun joulu alkaa. Mut oma oli valinta. Eli siis kummityttöni sanoin: Turha vinguttaa. Oma vika. Neiti oli 3v silloin. Joulun odotusta! : ) t.eläinhattu Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdeksän päivää! Voi kauhistus. Missä sinä olet myymässä?

   Turha vinguttaa. Otan tämän käyttöön. :D

   Poista
  2. Lappeenrannassa Oleksilla. Siel on 20 mökin joulukylä. Huominen menee laittaessa ja sitten se 9 pv.n myynti. Kaikkeen sitä tulee ittensä luvattua. Mut ei se kesällä kuulostanu ollenkaan hurjalta. Oon suurinpiirtein yksin koko ajan myymässä omassa mökissäni. Muutes onko siul vielä pöllötarjottimia? Se jotenkin kaivelee tuol miun mielessä. t. Anne

   Poista
  3. Sinne uskalsit lähteä! Voi, miten toivon, että on kannattava reissu ja kaiken arvoinen. Raskas rupeama sulla edessä, olet sankari!

   Pöllötarjottimia taitaa olla vielä neljä, muistaakseni.

   Poista
  4. Toivon kyl et kannattas. Vähän hirvittäää miten jaksan. Voisitko varata miulle yhden pöllötarjottimen. Tosin en voi luvata et kerkeen hakemaan sen ennen joulua.
   t. Anne

   Poista
  5. Toki varaan, eikä ollenkaan haittaa, vaikka tulet vasta joulun jälkeen hakemaan. :)

   Paljon jaksamista sinne torikoppiin!

   Poista
 3. Pakko kommentoida, että onnea, sulla on 666 lukijaa! :O

  VastaaPoista
 4. Harmi ettei Lappeenrannassa ollut menestystä myynnissä, ihmettelen kyllä hiukkasen itsekin aina tuota Family Centeriä. Meillä se on lähes tavoittamattomissa autottoman lapsiperheenä (no ainakin viikolla liian suuren ponnistuksen päässä). Tosin en kyllä ole muutenkaan kovin ihastunut noihin keskustan ulkopuoliin ostoskeskittymiin.
  Rauhallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hiljaista on siinä keskellä keskustaa olevassa Galleriassakin aina. Ehkä Iso-Kristiina olisi ollut paras paikka, mutta se taitaa olla remontissa vai kokonaan kuollut... ei hajuakaan. :)

   Rauhallista jouluaikaa sinullekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.