tiistai 10. joulukuuta 2013

Viimerutistus


Eilinen päivä meni paperitöissä ja sähköpostien läpikäymisessä ja tämä päivä kuluu luovan yrittäjän talouden hallinnan kurssilla. Huomenna ja torstaina menen Lappeenrantaan myymistelemään tuotteitani. Luova Etelä-Karjala järjesti myyntipaikat kauppakeskus Family Centerin käytäviltä. Pöytäni on pieni, joten tuotevalikoimakin tulee olemaan sen mukainen. Otan mukaan vain epämääräisen valikoiman tiskirättejä ja loput tarjottimet, jos niitä vielä huomisaamuna on. Ja sitten Rämpsälä mielessäin -kirjat varmuuden vuoksi, jos joku sattuisi sieltä haluta hakea lukemisensa ilman postikuluja.


Tämä pikkarainen myyntitapahtuma on taas yksi niistä, johon suhtaudun sillä mielellä, että jos kymmenenkin riepua menee kaupaksi, niin se on hyvin. Kyseinen kauppakeskus on outo paikka: siellä on ollut aivan typötyhjää joka kerta, kun olen siellä käynyt.

Sen, mitä tuolla jää myymättä, lisään torstai-iltana verkkokauppaan. Loppuviikolla vielä ehtii tilata joululahjoja, sillä ainakin posti lupaa kuljettaa ajoissa perille viimeistään 16.12. lähetetyt kirjeet ja paketit. Keksin myös tehdä lahjakortin verkkokauppaani, kun en meinaa kyetä tekemään rättejä niin paljon kuin kysyntää olisi.

PS. Jos yhtään on sellainen tunne, että pöllötarjotin pitäisi ostaa pois kuleksimasta, niin se kannattaa tehdä nyt. En aio enää koskaan teettää tarjottimia, sillä niiden postittaminen on kallista ja paketoiminen hankalaa.

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.