tiistai 17. joulukuuta 2013

Jouluaikataulu


Huomenna aamulla vien vielä verkkokaupan tilauksia postiin, mutta sen jälkeen käsittelen niitä verkkaisempaan tahtiin, sillä olen aloittanut oman joulumme rakentamisen. Enää en uskalla luvata tilaustenne ehtivän joulupukin konttiin.

Tämä on ollut Susannan Työhuoneen lyhyen historian paras vuosi ja siitä kiitos kuuluu teille.

Joka vuosi minä pelkään, että eiköhän tässä nyt jo alamäki alkaisi, mutta joka vuosi onkin mennyt edellistä paremmin. Nyt voinkin ruveta jännittämään ensi vuotta. Onhan lama ja taantuma ja kukaan ei osta mitään ja konkurssi uhkaa kaikkia, niinhän ne iltapäivälehdet uhkaavat.

En toivota vielä hyvää joulua, sillä blogi ei lomaile koskaan.

 8 kommenttia:

 1. En määkään sit viälä toivota hyvvää joulua, mut joulurauhaa toivotan. Meinaan jos kerran sun kiiruut väheni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa omat kiiruut. Muutama lahja pitää vielä saada valmiiksi! Piparitalo rakentaa! Miettiä syömiset joulunviettäjille! Tehdä ruokaa! Leipoa! Siivota! Tehdä jäälyhtyjä! Paniikki! Paniikki!

   Oikeasti ei... ihan mukava meininki on nyt, kylläpä se joulu tulee stressaamattakin. :)

   Poista
 2. Ihanaa että on hyvä vuosi! Kyllä ihmiset hyvän tuotteen tunnistavat, ja toivottavasti ostavat joka vuosi vähemmän kaukomailla tehtyä halpakrääsää ja enemmän kotimaista. Tähän uskon ainakin itse. Ja kun uutisoidaan tasaisin väliajoin milloin mistäkin tuotantoskandaalista kaukomailla, niin tämä kannustaa kuluttajia ajattelemaan vähän sitä tuotantopuoltakin. Se on hyvä tendenssi.
  Mukavaa joulupuuhastelua! Vastasin tapettikommenttiisi blogissani, tuota mallia ei valitettavasti taida enää olla valmistuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on hyvää kehitystä. Tosin en tiedä, kuinka yleinen tendenssi on kyseessä, sillä olen jo niin käsityöpiirijumituksessa, että kuvittelen KAIKKIEN jo ymmärtävän arvostaa käsityöläisiä. :P

   Poista
 3. Blogisi on hieno ja olet ihanan aito ihminen. Käyn joka päivä katsomassa mitä uutta sinulle kuuluu.Olen jäänyt tosiaan koukkuun.Joulukuusesta sen verran, että aito kuusi, oli sitten millainen tahansa, on aina kauniimpi kuin keinokuusi. Ensimmäinen kerta kun kommentoin mitään.Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos tosi paljon! Ja mahtavaa, että kommentoit. Tämä vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa on se syy, miksi tätä blogia kirjoitan.

   Ihanaa joulunodotusta sinullekin!

   Poista
 4. Leppoisaa joulun rakennusta! Omissa valinnoissani huomaan taantuman vaikutuksen juurikin siinä, että skippaan isot ketjuyritykset aina kun mahdollista ja suosin pienyrittäjiä kaikissa hankinnoissa. Vähemmän ei aina ole enemmän mutta laatu on. Ja jos tuon yllä olevan maatuskakuvion saa jossain muodossa juuri noissa väreissä, niin yksi tilaus ensi vuodelle on jo taattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos taantuma saa tuollaista aikaiseksi, niin taantumahan on erinomaisen hieno asia. :)

   Maatuskakangasta tulee ensi vuonna eri väreissä. Tritänpä muistaa tehdä oranssi-ruskeankin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.