torstai 5. heinäkuuta 2012

Ei yhtään haittaa täyttää 38 vuotta, jos...


... päivä alkaa näillä! Miun Sulo!

26 kommenttia:

 1. voi Sussu raksu <3 paljon onnea =)
  T: Heidi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea!!

  Kysyn vielä tässä samalla onko piankin tulossa uusia värejä bambutiskirätteihin.. Olen täällä jo sormi tilausnappulan päällä.

  terv Satunnainen lukija

  VastaaPoista
 3. HIENO!!

  Ja paljon onnea!!! 38 vuotta on oikein hyvä ikä :)

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea, tytönhupakkohan vielä olet :) ja aivan ihanat playmobilit! Ja aivan ihana blogi, jossa päivittäin vierailen, kauniita kuvia, kivoja juttuja, tarpeellista tietoa, vinkkejä, inspiraatiota, kaikkea..

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea!! Sähän olet vasta reilusti alle 40, joten no worries! :) Ja ehkä siis paras lahja ikinä! :)

  VastaaPoista
 6. Tytönhupakko kiittää! :-D

  Satunnaiselle lukijalle: uusia värejä ei ole lähiaikoina tiedossa. Mutta uusi kuosi saapuu heinäkuun aikana. Minulla on ollut pahoja viivytyksiä saada rättejä valmiiksi.

  VastaaPoista
 7. Hauskaa synttäriä ja ihanan kohdennettu lahja! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää syntymäpäivää! Ihanan lahjan sait :)

  VastaaPoista
 9. Onnea! Ihana mies sinulla. Täytän tänään tasavuosia ja sanoin hyvissä ajoin miehelle ihan suoraan, etten halua koruja. Minulla on jo tarpeeksi miehen ostamia vääräntyylisiä koruja. En ole koruihminen, eivätkä meidän maut kohtaa yhtään. Nyt tekisi mieli itkeä. Sain taas ihan hirveän korun, mikä on maksanut maltaita. :( Kivahan se tietysti on saada lahja, mutta nyt on vaan taas ahdistus, että pitäisi sitä käyttää. Ensin pitää mennä vaateostoksille, kun koru ei ollenkaan sovi tyyliini. Anteeksi purkaukseni. Jollekin piti tämä tilittää... Onnea siis miehestäkin! ;) -Kaisla

  VastaaPoista
 10. Oliko tuo kosinta......

  VastaaPoista
 11. Ei ollut kosinta. On tuo kosinut jo viisi vuotta sitten. Ei olla häitä keritty järjestää. :-D

  Voi Kaisla, minä tosiaan soisin ihan kaikille yhtä huomaavaiset, ajattelevaiset ja lempeät puolisot kuin minä olen saanut. Ihan joka ikinen päivä minä olen loputtoman kiitollinen Sulosta.

  Mikähän siinäkin on, että jos olet nainen, sinun oletetaan haluavan koruja lahjaksi? Minä en koskaan ole halunnut koruja, kun en niitä osaa käyttää. Ja tosiaan, ne maksavat maltaita, ja kalliin korun hinnalla saisi niin paljon jotain sellaista, jota lahjan saaja oikeasti haluaa.

  Halaus sinulle, Kaisla, täällä saa tilittää!

  VastaaPoista
 12. Niin, noista hääparin vankkureista vielä... olen noita himoinnut jo muutaman vuoden, mutta en ole raaskinut koskaan itse ostaa.

  VastaaPoista
 13. Voi kiitos Susanna! Ihanaa saada sanoa jollekin miltä tuntuu. Kun enhän minä kenellekään oikeasti voi mennä valittamaan, että mies osti taas lahjaksi kalliin korun! Ja tosiaan, sillä rahalla olisi saanut vaikka sitä minun himoitsemaa vanhaa suomalaista lasia hyllyllisen keittiöön... -Kaisla

  VastaaPoista
 14. Myöhästyneet onnentoivotukset, oli hassua huomata että myöhän ollaan melkein samanikäisiä :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.