sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Väistämättömän lykkäystä


Eilispäivän vietin keittiötä sisustaen ja ulkorakennuksia siivoten. Keittiöstä tulee kuvia, kunhan saamme kirkkaamman päivän. Pihalta löysin hienoja aarteita! Yksi huikeimmista löydöistä oli laatikollinen kirkkaankeltaisia laattoja, jotka on purettu joltain seinältä. Luullakseni ne ovat olleet keittiössä ennen karmeata pintaremonttia. Eikö ole aika uskomatonta, että kun keltaisen toimistoni allaspöydän ylle pitäisi saada roiskeenkestävä seinä, niin sitten käsiini noin vaan ilmestyy keltaisia laattoja aivan kuin tilauksesta?! Onneksi en ehtinyt vielä kiinnittää vahakangasta seinään! Edellisen postauksen kommenteissa Saila mainitsi Suuren Remonttikäden johdatuksesta, ja minä alan kohta jo uskoa sellaisen olemassaoloon!

Oikeasti minun pitäisi jo olla työhuoneen kimpussa. Olin kuvitellut saavani kaikki työtilani valmiiksi hyvissä ajoin ennen marraskuuta, mutta niin ei nyt käykään. Minä olen lykännyt työhuoneen remontoinnin aloittamista, koska siellä näyttää nyt tältä:

Ja tältä:

On ollut hyvin voimistavaa saada joitain huoneita valmiiksi asti, ennenkuin jaksan ryhtyä näin ison operaation kimppuun. Työhuone on samassa jamassa kuin toimisto alunperin oli, ja siksi urakka tuntuu hitusen raskaalta. Onhan työhuone tuplasti suurempi kuin toimisto ja vielä paljon likaisempi. Kuka tulisi jynssäämään 35 neliötä saastaista kattoa? Kuka maalaisi kaikki seinät? Kuka maalaisi lattian? Ai niin, minä.

Lattia muuten tulee saamaan ihan upean värin...

6 kommenttia:

morso kirjoitti...

Hui. Voimia sulle, urakkaa riittää, mutta ehkä se lopputulos siintää palkintona jo silmissä?

Keltainen laattalöytä on kyllä ihan käsittämättömän hieno sattuma tohon värimaailmaan. Että joku on viitsinyt olla huolellinen irroitushommissaan on tosi hieno juttu.

Edelliseen postaukseen vielä kommenttna, että mun jumppapallo ei räjähtänyt, se vaan alkoi hiljakseen hiipua tyhjäksi jostakin näkymättömästä reiästä. Joitakin palloja mainostetaan räjähtämättöminä.

Pike kirjoitti...

Valtavan upeaa työtä olette tehneet ja melko pienessä ajassa, mutta sie taidat nyt ollakin ihan kokopäiväinen remontoija.

Mitä mönjää tuossa katossa on! Jotenkin näyttää että siitä pukkaa pihkaa läpi tai sitten se on ollut joskus ihan litimärkä ja likaisuus on tuolleen pirskottunut. Tutkisin laudat ennen maalaamista.

Jaksamista edelleen, intoa näyttää riittävänkin!

Unikuu kirjoitti...

vai onko joku röökannut sisällä ja se on nikotiinia..

Katja kirjoitti...

Meidän tuvan katto näytti aikalailla samalta ja se kaikki lika oli kärpäsen p...kaa! Luoja mikä hinkkaaminen ja silti sitä jäi tuonne maalin alle.
Ei muuta kuin tsemppiä urakkaan!

Jutta kirjoitti...

Olen niiiin kade että sinulla on noin iso työhuone... Ja toimisto vielä erikseen! Toimistosi on muuten aivan huipun värinen.

Tsemppiä remppaan!

Susanna kirjoitti...

Morso: aivan totta! Kuka on mahtanut jaksaa irrottaa kaakelit niin huolellisesti? Huomaan, että minunkin jumppapalloni on hieman pehmennyt jo muutamassa päivässä.

Pike, niin olenkin kokopäiväinen remppanainen. Olen tehnyt 10-13-tuntisia päiviä. Siihen nähden touhu etenee oikeastaan aika hitaasti.

Unikuu, röökiä se mönjä tosiaan on.

Katja! On ne kärpäset aika taitavia, kun onnistuvat kattoon paskomaan. :D

Jutta, ajattelin juuri äsken itsekin, että jo pelkästään toimistoni on isompi kuin monet aiemmista asunnoistani. Kumma, miten tilantarve vaan kasvaa.