perjantai 22. lokakuuta 2010

Graafinen suunnittelutoimisto


Toimistoni on nyt niin valmis, että graafisen puolen työt pääsevät taas käyntiin. Olen todella riemuissani toimiston värimaailmasta. Kirkas keltainen pinkin ja vaaleanpunaisen sekä turkoosin kaverina on todella hauska yhdistelmä! Ainakin minun mielestäni tästä tuli inspiroiva ympäristö työnteolle.

Minulla on hirmuisen paha tapa istua tietokoneen ääressä kyykkyasennossa tuolilla. Vaikka sellainen asento istuukin kroppaani ihan luonnostaan ja huomaamatta, en ole enää nuori. Välillä selkäkivut ovat ihan kamalia ja en meinaakaan päästä tuolikyykystäni enää ylös. Kyykytys piti kitkeä minusta pois. Koska minulla ei ole varaa hienoihin satulatuoleihin, päättelin jumppapallon ajavan saman asian. Oli siinä urheiluliikkeen myyjän ilmeessä näkemistä, kun sanoin tarvitsevani "75-senttisen jumppapallon, mieluiten turkoosi tai pinkki, keltainenkin käy." Koska pallo sitten kuitenkin oli liian matala, jouduin sahaamaan pöydänjaloista pienet pätkät pois. Voin kuitenkin todeta, että kyykistely on nyt mahdotonta ja istuminen miellyttävää. Toivottavasti pallo ei räjähdä allani.

Pallon lisäksi toimistoon ostettiin muutakin uutta: rullapaperi ja teline, jonka maalasin kalusteisiin sopivaksi. Nyt on luonnospaperia aina kätevästi käden ulottuvilla.


Kaikki pienet vaaleanpunaiset esineeni pääsivät tänne itseoikeutetusti, kuten makuuhuoneessa aiemmin ollut Barbapapa-figuurilla koristamani lamppu.

Sulo teki minulle kesällä syntymäpäivälahjaksi jakkaran, jonka materiaalit hän dyykkasi roskiksista. Koska toimiston värimaailma oli minulla jo tuolloin tiedossa, osasi Sulo loihtia tismalleen oikeanlaisen jakkaran.

Toimistoon on edellisen asukkaan toimesta asennettu hana ja teräsallas. Minun kannaltani sopivampi paikka olisi työhuoneen puolella, mutta meneehän se tässäkin ihan mukavasti. Ikeasta ostin sievän vahakankaan, jolla päällystin pöytätason ja jossain vaiheessa laitan sitä vielä seinänkin suojaksi.


Matala jalaton kaapisto löytyi kesällä kierrätyskeskuksesta ihan ilmaiseksi. Maalasin sen ja kiinnitin aiemmin tietokonepöydästä ylijääneet jalanpalat sen jaloiksi. Minusta oli ihmeellisen hienoa, että sahatuille pöydänjaloille löytyi käyttöä ihan samantien.

Kansiot ovat tietysti sävy sävyyn muun sisutuksen kanssa, jotta niitä ei tarvitse piilotella kaappeihin.

Vaaleanpunaraidalliset matot ovat anoppini kutomat, ja hän ilahdutti minua antamalla ne yllättäen minulle lahjaksi.

Ainoa poikkeava yksilö on rakas sohvani, jota Sulo inhoaa sydämensä pohjasta. Jonain päivänä olen toivottavasti joko niin rikas tai niin lahjakas, että saan sohvan verhoiltua uudelleen. Pinkki olisi sähäkkä, vai mitä?

15 kommenttia:

Mirkka M kirjoitti...

No jo on hurja maa! :D
Jumppapallo on maailman paras työtuoli. Minä innostuin aina töitä tehdessäni myös pompottelemaan kevyesti, tuli hyvä menininki reisiin ja peppuun. Selkä tekee myös luonnostaan töitä koko ajan.
Mutta tosiaan, kuten tiedätkin, halpisversioni sitten räjähti eräänä päivänä ja auta armias että sattui.

Kirsikka kirjoitti...

Mielettömän hieno työhuone! Jos tuollainen ympäristö ei inspiroi, niin ei sitten millään. Pitää vain toivoa, että itselläkin joskus olisi mahdollisuus päästä samanlaista laittamaan.

Unikuu kirjoitti...

siis niin ihana.aivan mun värejä ja yksityiskohtia ja kaikkea herkullisuuksia. oi,sä elät mun unelmaa..

Hanna kirjoitti...

Aivan mahtavaa!!

Saila kirjoitti...

Hoo! Kiva! Ja aivan mahtavaa Suuren Remonttikäden johdatusta, että pöydänjalkakapulat pääsivät heti hyötykäyttöön.

Tiina Konttila kirjoitti...

Hieno!
En ole koskaan ymmärtänyt että millä tavalla se valkoinen ympäristö ketään inspiroi,mutta onhan meitä tietysti moneksi. Itse tarvitsen kyllä värejä:)

Katja kirjoitti...

Voi mikä työhuone, kelpaisi minullekin :) Ja sohva on ihan huippu, sano Sulo mitä tahansa :D

Alemmasta postauksesta huomasin kivan vessan roskiksen. Muistatko mistä ostit sen? En nimittäin ole ennen nähnyt tuon näköistä ja olis just passeli meidän kylppäriin.

Kati kirjoitti...

Ihan herkkusävyjä täynnä koko huone. :)

SannaKoo kirjoitti...

Sähäkkä huone!
teidän värikästä sisustustyyliä katsellessa ihan innostuu itsekkin, et mitä jos laittais pensseliin väriä.:)
Minäkin tykkään sohvasta, pinkki kuullostaa vaulta!

Laura kirjoitti...

Ihana, ihana!! Täydellinen värimaailma! Pinkkiä sohvaa kannatetaan! :D

Noora kirjoitti...

Viimesen päälle inspiroiva ymparistö!!!Tuolla syntyy kuule taas upeita uusia juttusia! Odotan innolla!

-Minna- kirjoitti...

Siis, aivan mieletön huone!! Ihanat inspiroivat värit, joteka todellakinj ovat omiaan työhuoneeseen!

Mieli kirjoitti...

Wau! Mahtava värimaailma! :)

Susanna kirjoitti...

Mirkka, pallon myynyt myyjä sanoi, ettei ole koskaan ennen kuullut että se voisi räjähtää. Hah.

Kiitos teille kaikille ihanista kehuista! <3

Susanna kirjoitti...

Katja, se roskis on hankittu jo alkukesällä Imatralta Minimanista. Kannattaa tutkailla eri halpismarkettien valikoimia, jos jossain sattuisi vielä olemaan.