sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Viikko pohjoisessaJoku lukijoista on ehkä huomannut, ettei meiltä ole kuulunut mitään kokonaiseen viikkoon. Se johtuu siitä, että meidän oli jätettävä uusi kotimme heti alkuunsa, sillä ohjelmassa oli viikon kuntoremonttiloma Levillä. Loma oli varattu jo ennen mitään talokauppoja, ja siksi ajankohta oli näin epäsopiva. Tuntui todella hankalalta jättää kaikki kesken, kun olisi ollut niin mainiota vaan jatkaa remonttia. Mutta onneksi lähdimme! Viikko täynnä liikuntaa, ulkoilua ja valmiiksi katettuja pöytiä teki valtavan hyvää niin henkisesti kuin fyysisestikin. Oli ihmeellistä, miten pää tyhjeni kaikesta muusta, ja ajatukset olivat vain siinä hetkessä.


Eilen illalla saavuimme takaisin kotiin. Poissaollessamme katto oli valmistunut ja internet kytketty. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kuulostaa sellaiselta, että jokaisen taloaan remontoivan pitäisi varata ja maksaa etukäteen muutama loma sinne väliin. Naulaamisen, maalaamisen ja muun mukavan keskellä, kun ei taatusti tulisi edes ajateltua pakoa työmaalta. Saattaisi muutamalta remonttiriidalta ja jopa erolta välttyä ihan vain - lepäämällä.

Ps. Musta tuntuu Sussu, että te elätte ihan unelmaa. :)

Susanna kirjoitti...

Se voisi olla ihan hyvä idea.
Minustakin tuntuu, että elämme unelmaa, vaikka kyllä tässä moni asia pelottaakin ihan kamalasti.