torstai 21. lokakuuta 2010

Tänään vessassa


Sain eilen wc:n valmiiksi. On ollut erittäin vaikeaa orientoitua edes hampaiden harjaamiseen, kun kaikki toilettituotteet ovat hujan hajan laatikoissa ja nyssyköissä ja vessassa pitää pujotella romukasojen lomitse vain päästäkseen pöntölle.

Pitää myöntää, että tykkään valkoisesta vessastamme. Minulle valkoisen huoneen hyväksyminen oli iso irtiotto tavanomaisesta, ja tunsinkin olevani tyystin vierailla vesillä sitä sisustaessani.Muutama uusi esine tuli ostettua. Yksi niistä on koukeroinen rautahylly, johon törmäsimme tässä yhtenä päivänä rautakaupassa. Silkka heräteostos, mutta ei kaduta. Myös pieni peltinen poljinroskis on vartavasten tänne hankittu. Olin jo ehtinyt unohtaa sen olemassaolon, sillä ostin sen jo viime kesänä.

Vaaleanpunainen suihkuverho onneksi löytyi paikallisesta halpamarketista, samoin koukeroiset hyllynkannattimet. Kaikki muu onkin sitten vanhaa, vähän maalailtuna.

Kaikki valmista! Ei saa huomata kärventynyttä sähköpatteria. Ostamme ehkä uuden jossain vaiheessa.

7 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kaunis! Ihana Wessa! Hyvä sinä! Olet toella taitava, kun osaat tehdä itse niin paljon :)
ukavia remonttipäiviä edelleen, sillä niitähän siellä riittää :)
tuksu

Inka kirjoitti...

Teidän remppahan etenee ihan hurjaa vauhtia! Vessa on kaunis :)

Mullekin alkaa hiipiä jostain salakavalasti vaalea ja seesteinen kausi, esim. kaikesta oranssista on nyt pästävä eroon. En olisi uskonut tämän päivän tulevan :( Tosin vaaleanpunaista sen nykyään olla pitää, ainakin ripaus.

Marja kirjoitti...

Hupaisa otsikko, jotenkin. :)

Kaunis se on, se vessa, tuskin tarvitsee edes mainita itsestään selvää asiaa.

Saila kirjoitti...

Hieno! Valkoisessakin on puolensa, eikä se tarkoita sitä etteikö väriläiskiä voisi olla. Valkoinen jotenkin rauhoittaa. Nyt on sitten rauhoittavia vessaistuntoja tiedossa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Poljinroskis on tosi hauskan näköinen, voisin haluta omaankin kylppäriin. Muistatko mistä ostit tai olisko jotain vinkkiä mistä voisi etsiä?
-M-

morso kirjoitti...

Valkoisessa perusvärityksessä on se hyvä puoli, että jos yhtäkkiä tuleekin sähkönsininen tai myrkynvihreä kausi, ne saa asikaan parilla pyyhkeellä ja uudella suikuverholla. ;) Hieno vessa teillä, ja roskis erityisesti.

Susanna kirjoitti...

Paljon on valkean värin ystäviä! :-D

Roskiksen ostin kesällä Imatralta Minimanista, ja ne taidettiin sieltäkin myydä loppuun hetpaikalla. Varmaan kannattaa katsella halpismarkettien valikoimia, noissa Tokmanneissa ja Löytötexeissä ja Minimaneissa kun tuntuu olevan aika samat kamat aina myynnissä.