keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kesäinen paratiisi


Näettekös saman kuin minä? Pieni kesähuvilamme! Valkoisiksi maalatut sisäseinät, mökin takaosassa pöytätaso pikkuisena kesäkeittiönä ja etuosassa puutarhapöytä ja tuolit. Kukkia amppeleissa, sieviä lyhtyjä, eriparisia vanhoja lautasia. Ja grilli siinä edustalla.

Ulkorakennus haisee pahasti homeelta. Koska tänään oli ihanan aurinkoinen päivä, maltoin poistua toimistosta ja ryhtyä purkamaan tämän mökin seiniä. Siellä oli kirkkaankeltaiset pahvit, jotka olivat homepilkkuja täynnä. Katossa sama homepahvi, mutta väriltään mintunvihreä. Ja lattiassa monta kerrosta muovimattoa. Uskollinen ystäväni sorkkarauta pääsi hommiin. Voi miten olenkaan elementissä saadessani purkaa jotain rumaa!


Löyhkäävien muovimattojen alta löytyi vielä aika suloinen ruusulattia. Ikävä kyllä sekin oli homeessa ja lähtee kaatopaikalle. Nyt vaan tuuletetaan ja toivotaan haisun katoavan. Ensi kesänä voin laittaa ruokaa tässä ilmavassa keittiössä ja PURKAA kotimme keittiöstä pois lastulevyseinät ja niiden alla vaanivat inhottavat lasivillat!

Miten mahtavaa tämä kaikki onkaan!

2 kommenttia:

Viipukka kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa että naama hitusen vihertää kun näitä postauksia lukee! =)

Kaikesta sydämestä, onnea uuteen kotiin!

Susanna kirjoitti...

Tuttu tunne. Viime vuosina olen viherrellyt itsekin toisten blogeja lukiessani. ;-)

Kiitos onnitteluista, me todella tunnemme olevamme onnellisia täällä.