tiistai 20. joulukuuta 2011

Turkoosia tunnelmaa

Annan kameralleni tuhat pistettä ja palkintoruusukkeen siitä hyvästä, että se taikoi pilkkopimeyteen valon. Tuo peli on ollut joka pennin arvoinen, vaikka aluksi minua hirvittikin sen hankintahinta.

Vähän epätarkkoja kuvia, mutta värit ovat nyt kohdallaan. Pääsen jakamaan olohuoneemme kanssanne kaikessa väriloistossaan.

Keksin tapetoida kiinteiden komeroiden ovet mustalla tapetilla, joka joskus piti ihan varmuuden vuoksi pelastaa rautakaupan alennuskorista. Kuvio on sellainen, että se alkaa helposti vilistä silmissä. Tällä lailla pienellä alueella se kuitenkin on ihan nappijuttu. Mahtavaa särmää saatiin huoneen nurkkaan. Komeroiden ihanat, vanhat vetimetkin pääsevät oikein kunnolla esille tummaa taustaa vasten.


Kirjahyllyn kevennykseksi teippasin turkoosia kartonkia hyllyjen takaseiniin. Mustat cd-laatikot ovat aina vähän häirinneet minua liiallisella mustuudellaan, kun kodissamme ei ole mitään muuta mustaa koskaan ollut. Mutta nyt ne ovat minusta oikein näpsäkät muiden mustien yksityiskohtien seassa.

Ainoa epäkohta on enää karsea muovimatto. Toivon, että siitä päästään joskus eroon. Tummanharmaa lautalattia olisi niin passeli tänne.


Tiedättekös, tämä oli nyt se vihoviimein huone. Nyt on sisustuskierros loppunut. Mitään ei ole enää jäljellä.

Eli toisin sanoen on aika aloittaa kierros alusta! Toimisto nimittäin...

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niin! Nyt on sitten ostettava uusi koti.

Heather

Susanna kirjoitti...

Lisäsiipiä pitää varmaan rakentaa. Tai alkaa taas haaveilla siitä kesäkeittiöstä. Vintillähän olisi 200 neliötä vielä ihan rakentamatonta tilaa.

Nonna kirjoitti...

Sinne vinttiin sitten sulle ateljee... (Siinä välissä voit tulla vaikka meille vähän remppaamaan!)

Ihanat nuo kaapit ja ihana koko huone!

Inka kirjoitti...

Niin, mä jo säikähdin että miten niin valmis ja kaikki tehty!?

Näyttää hirmu kivalle, väri on ihan täydellinen tuohon huoneeseen!

Mulla oli muuten lapsuudenkodissa juuri samanlaiset vetimet kiinteiden kaappien ovissa! Oih, ihanat :))

E kirjoitti...

Siitähän tuli tosi nätti! Olin jo vähän kummissani, kun näin sen tummemman iltakuvan, sillä se turkoosi on täsmälleen sama, jota löytyy meiltä ihan joka puolelta taloa, kiitos edellisten asukkaiden... Tuo oikea turkoosi on paljon kivempi.

Se alkuperäinen harmaa-ajatus olisi voinutkin olla liian synkkä. Joskin meillä on justiinsa sen värinen eteinen, joka on kyllä vähän synkkä näin joulukuussa, koska en ole saanut aikaiseksi sinne kaikkia niitä sateenkaaren värejä, jotka vilisevät haaveissa. Mutta ei siellä eteisessä ole tarkoitus asua :D

Ankkurinappis kirjoitti...

Wautsi wau! Ihana olohuone ja onnea kierroksen loppumisesta :) Mä vähän ajattelin, että ei se harmaa taida olla ihan sinun juttu kuitenkaan...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Ja jos tuntuu, että hommat loppu, niin rupiat riipimään sitä muovimattoa irti. Ja jos se matto irtoaa kokonaisena, niin sittenhän voit myyä sen Mikalle - se kun suunnittelee tonne meidän yläkertaan muovimatoa lattiaksi.

Annemaj

Pami kirjoitti...

Kaunishan se on!!

Susanna kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistanne! Harmaa tosiaan olisi ihan varmasti ollut liian harmaa.

Annemaj, samaa muovimattoa löytyy myös keittiöstä ja salista, joten noista saisitte tosi komeet lattiat sinne yläkertaanne!

En valitettavasti vaan voi alkaa repiä sitä vielä irti - olen pyhästi luvannut Sulolle, ettei remppaa tehdä ainakaan ennen ensi kesää. Sano Mikalle, että saa ilmaseksi, jos tulee irrottamaan itse. Hahaa.

Sari kirjoitti...

Erittäin hyvä että keksit tolle silmäin vilistystapetille hyötykäyttöä. Ei tarvi potea niin huonoa omatuntoa peruuntuneesta sopimuksesta. Ihan magee toi turkoosi!

Anonyymi kirjoitti...

Osui kyllä täysin nappiin sävyvalinta, sillä huoneesta tuli juuri niin iloinen ja energinen kuin mielessäni ajattelin (tai toivoin).

- Tiina -

mepudi kirjoitti...

Huikaisen ihanan värinen!

Mie näin reilu vuosi sitten rautakaupan alennuksessa suunnilleen saman turkoosin maalipönikän ja se on siitä asti kummitellu mielessä ja aina välillä tulee mieleen ,että mihinkä seinään sen voisi sutia..Sitä oli vaan semmonen 3l niin ei kovin pitkälle olisi päässyt ja toinen hiukan painavampi syy mahtoi olla se,että oltiin just laitettu kaikki seinäpinnat =)

Susanna kirjoitti...

Kolmen litran pönikällä minä maalasin koko tuon huoneen. Ja sitten oli lisäksi kolme litraa sitä halpaa pohjamaalia sävytettynä.

Sari, sitä tapettia on vielä 3,5 rullaa jäljellä. ;-)

Soja kirjoitti...

Toi komeron ovi on ihan huippu, ainakin kuvassa se näyttää ihan sellaiselta metalliverkolta, jonka takana on pimeää :D Siisti!

Nanainen kirjoitti...

Lopputulos on kerrassaan: TÄYDELLINEN!!!
Ihan karkki.
Nyt äkkiä pötkölle tohon soffalle haaveilemaan... ;D

Liiolii kirjoitti...

Ai että on raikasta ja kivan näköistä!

Mymmeli kirjoitti...

Ihana! Ja tuo tapetti... se on kuin vanhan hetekan pohjajouset <3