tiistai 6. joulukuuta 2011

Silmäyksiä sohvan suuntaan


Ompelin uudelle sohvalle piristystyynyjä. Halusin sinne kirjavia tilkkutyynyjä. Koska en mitenkään jaksanut tehdä niitä oikeilla tilkkutyötekniikoilla, käytin apuna suihkutettavaa kangasliimaa. Mikä mainio keksintö sen onkaan! Liimaa suihkitaan tilkkujen ja nauhojen taakse ja sommitellaan niistä silmää miellyttävä kuviointi tyynynpäällisen päälle. Liima pitää osat hyvin paikoillaan ompelun ajan ja joskus pyykätessä se sitten liukenee pois.

Tyynyt ovat kovasti edukseen tummanharmaata sohvaa vasten.

Yritin epätoivoisesti kuvata kokonaisuutta, mutta eihän se vaan onnistunut. Jos ihmettelette, miksi Barbapapa istuu keskellä sohvaa kaikissa kuvissa, se oli tärkeä apulainen kuvaushommissa. Kamera ei nimittäin osannut tarkentaa pilkkopimeässä huoneessa keskelle tummaa sohvaa.

Olemme oikein tyytyväisiä uuteen, hillityn aikuismaiseen sohvaamme. Se on sitäpaitsi ihanan lämmin huopapintoineen.

Minua alkoi nyt vähän epäilyttää seinien maalaaminen harmaaksi. Haluaisin ehkä kuitenkin turkoosit seinät. Mutta päätimme yhdessä kuitenkin pysyä suunnitelmassa. Tosin seinien harmaan on oltava huomattavasti sohvaa vaaleampi, jotta komea sohva ei katoaisi kokonaan näkyvistä.


6 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakoita tyynyjä !!

  VastaaPoista
 2. Ihana barpapapa! :D:D Tyynyt on tosi kauniita -mistä tuollaista liimaa saa? Ihan uusi tuttavuus ja vaikuttaa enemmän kuin nerokkaalta! Mistä olet hankkinut tuon iki-ihanan nauhan muuten?

  VastaaPoista
 3. Liiman olen muistaakseni ostanut Kangastukusta ja nauhan Huvikankaasta. Guuglaamalla löytyvät molemmat!

  VastaaPoista
 4. Toi sarkakangas kyllä näyttää niiiin hyvältä ja noi tyynyt myös, upeaa, ihanaa!!

  VastaaPoista
 5. Tykkään sohvasta kovasti! Ja tyynyt ovat niin kivan pirteitä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.