torstai 15. joulukuuta 2011

Turvallinen koti


Kaikki te, jotka olette blogiani lueskelleet, tiedätte hyvin, miten tärkeä paikka koti minulle on. Se on oikeastaan koko elämäni.

Rakastan sitä tunnetta, joka minut valtaa joka kerta, kun tulen pihaamme ja suuntaan askeleni kohti kotimme ovea. Ihan sama, olenko tulossa vain kaupasta vai pidemmältä reissulta. Aina se tuntuu yhtä upealta, että saa palata kotiin. Omaan, turvalliseen, rakkaaseen kotiin.

Kaikilla eivät asiat kuitenkaan olet yhtä onnellisesti. On niitäkin, joille nuo samat askeleet kohti kotiovea ovat täynnä pelkoa. Joillekin koti ei merkitsekään turvaa, vaan silkkaa helvettiä.

Sen takia olenkin valinnut tämän joulun lahjoituskohteekseni Ensi- ja turvakotien liiton perheväkivaltatyön. Susannan Työhuoneelta ei siis lähde tänäkään vuonna joulukortteja tai -lahjoja yhteistyökumppaneille, vaan pieni avunpoikanen sinne, missä sitä tarvitaan.


7 kommenttia:

 1. hieno ele ja hyvä kohde. sitä toivoisi niin kaikille ihmisille rauhaa kotiin ja elämään! ihanaa jouluaikaa sinne asemalle!

  VastaaPoista
 2. Hienoa!! Kohde erityisen lähellä sydäntä..

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lukea tällaista! Hieno homma :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Susanna, hienosti tehty! Onnellista joulun odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno valinta.
  Jos haluat osallistua hyväntekeväisyyteen muulloinkin kuin näin joulun alla laitan sinulle linkin josta pääset liittymään Sharewoodiin. Sharewoodissa on mahdollisuus ohjata mainostajien senttejä valitsemalleen avustusjärjestölle. Siellä on jom 41 järjestöä valittavana. Ja tosiaan siellä mainostajat lahjoittaa rahan ja käyttäjät valitsevat avustuskohteen. Siis ihan ilmaista, pienellä vaivalla hoidettu homma. http://sharewood.org/signup.php?signup_referer=Orvokki-Hirvonen-1

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.