keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hyvä sää, parempi mieli


Eilisen uskomattoman ihanan auringonpaisteen keskellä muistin ottaa valokuvat työhuoneen ongelmallisesta avohyllyköstä. Siirsin viikonloppuna nuo toisella seinällä olleet hyllyt samalle seinälle toisten kanssa, ja nyt ne ovat mielestäni hallitumpi kokonaisuus. Otin myös oppia värijärjestysneuvoistanne. Jonain päivänä tuossa toivottavasti on yhteneväiset laatikot. Parhaita ilmaislaatikoita olisivat kopiopaperilootat. Mietin, mistä voisin niitä käydä ruinaamassa.

Toiselle seinälle jäi tyhjää tilaa, joten laitoin siihen henkareilla roikkuvat kankaat. Ne ovat niin iloisen näköisiä, että niille oli välttämättä oltava oma paikkansa. Vanhoja naulakoita meillä oli olemassa mukava valikoima, ja ruuvasin niistä sopivimmat seinään. Myös silityslaudalle jäi hyvin tilaa tähän nurkkaan.

Kevään innostamana riipaisin vihdoin työhuoneen ulko-ovea peittäneen hippihuovan alas ja avasin ovenkin ensimmäistä kertaa syksyn jälkeen. Uskon lujasti siihen, että pakkaset ovat nyt ohi ja tuulensuojapeittoja ei enää tarvita.

Olen alkanut pohtia, josko avaisin työhuoneen ovet asiakkaille kesän ajaksi. Työhuonepuoti voisi olla auki aina, kun olemme itse paikalla. Tien varteen voisin pystyttää ständin, jossa lukisi, onko työhuone auki vai ei. Kaupungille pitäisi varmaankin levittää mainoksia.

Sitä ennen kaatopaikka talon nurkalta pitää kuitenkin raivata...

Eilen pääsimme myös testaamaan mopot! Voi miten hauskaa meillä oli huristellessamme pilkkihaalareissamme kauniissa ilta-auringossa. Sulon mopo kulkee kovempaa kuin minun, mutta minun kiihtyy paremmin ja kipuaa ylämäet tehokkaammin. Hyviä pelejä kummatkin.

12 kommenttia:

 1. Toi uusi sijoittelu kyllä ryhdisti kummasti näkymää. :) Ja mopoilu kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 2. Jee, miten keväiset kuvat! Eilen oli tosiaan mahtavan ihana päivä :)

  Kopiopaperilaatikoita saa varmaan kaikista toimistoista, mutta kannattaa kysyä myös kouluista! Siellähän sitä kopiopaperia kuluu!

  Hyllyt ja laatikot on tosi kivat noin!

  Kivoja mopoiluhetkiä :))

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää työhuone! Minä typerys tuhlasin eilisen aurinkoisen päivän maalaushommissa sisällä, maalasin 80's lastulevy kaappeja osittain sun innoittamana :)

  Nyt on harmaata ja lähden koiruuksien kans ihmisten ilmoille, eli tutustumaan lähimpään kaupunkiin. Olis eilen ollut kivempi ulkoilupäivä, mut ei se mitään! Reipasta päivää sinne!

  VastaaPoista
 4. Juu, avoimia ovia kannatetaan. Minä ainakin hurautan paikalle joku kerta. :)

  Työhuone näyttää nyt vieläkin kivemmalta, nuo kankaat naulakoissa näyttävät herkullisilta.

  VastaaPoista
 5. Lisäsin heti blogisi listalleni! Liian harvoin löytää näin värikkäitä kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Voi että tuo vaaleansininen seinäväri on ihana! Varsinkin valkoisen katon kanssa, tyo ylöspäin otettu kuva on kuin kesätaivas <3
  Hyvältä näyttää, jostain syystä keskityin siihen, kuinka hassusti laajakulma vääristää (siis samaa tuijotan omissakin kuvissani), kun näyttää siltä kuin hyllyt kaatuisivat oikealle ja naulakkorivi olisi kaarella ;-)

  VastaaPoista
 7. Voi että minuakin AINA raivostuttaa se, miten kamera vetää kaiken kaarelle. Viimeksi sama kiukku oli keittiön kaappia maalatessani ja niitä kuvia tänne laittaessani. Kuka osaa kertoa, miten ilmiö estetään???

  Kartanonrouva, lämpöisesti tervetuloa! Väriä elämään, sitä mieltä minä olen.

  Sanna, hyvä jos hurauttaisit. Minä sitten informoin jos päädyn johonkin ratakisuun asian suhteen.

  Inka, olisipa joku tuttu opettaja tai kanslisti täälläpäin, niin olisi helpompi kysellä kouluista.

  SuperSanna, minä oikein etukäteen olin vahdannut, että säätiedotus lupaa yhtä aurinkopäivää ja päätimme jo edellispäivänä, että nyt ne mopot kaivetaan koeajoon. Liian kallis päivä käytettäväksi sisätiloissa.

  Kati, minustakin uusi järjestys toi enemmän rytmiä tuohon nurkkaan.

  VastaaPoista
 8. Ilmiö estetään perspektiivinkorjauslinssillä, joka on helvetin kallis värkki. Tai olemalla ottamatta laajakulmakuvia (esim. zoomatessa lähemmäs kaarevuus häviää), mutta sisätiloissa, jos haluaa että kuvassa näkyy enemmän kuin vain yksi hyllynkulma, se ei käytännössä ole vaihtoehto. Niin että kestetään sitä sitten ;-)

  VastaaPoista
 9. Voi miten värikästä <3 Sielu lepää :)

  VastaaPoista
 10. tavaroiden asiallisesti järkkääminen on tosiaankin haastavaa, etenkin jos kamaa on paljon, ja kun ne pitäisi vielä olla helposti saatavilla. Mutta aika hyvältä tuo sun työhuoneesi alkaa näyttämään. Kopiopaperilaatikoita kannattaa koulujen lisäksi kysellä myös paikkakuntasi virasto/kunnantalolta ja päiväkodeista ( tämä pk:n täti antaa nyt inside-vinkin...) Tavaratalot ja kenkäkaupat myös jättävät kenkälaatikoita syrjään eivätkä heitä suoraan silppuriin jos niin pyydät. Kenkälaatikot on tukevia, värikkäitä ja kokoja löytyy lasten kenkälaatikoista aina isoihin saapaslaatikoihin. Hyväksi havaittuja! Tykkään blogistasi, tsemppiä remonttiin ja työhön!
  T: Marja

  VastaaPoista
 11. Joo koululla tosiaan kopiopaperia kuluu! ja meillä ainakin laatikot menee roskiin -jollen minä niitä hamsteroi:D

  VastaaPoista
 12. Your style is really unique compared to other folks I've read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

  Review my web blog Kreditvergleich (www.Finanzfrage.Net)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.