maanantai 19. elokuuta 2013

Tarjolla jotain muuta?

Odottelen kuumeisesti ruskean bambuneuloksen saapumista tehtaalta ja samalla muhittelen uusiin riepuväreihin sopivia muita keittiötuotteita.

Mitä sanoisitte näitä? Suomalaisia tarjottimia, puristettua viilua, pyöreitä muodoltaan, yhteensopivat kuosit tiskirättien kanssa.

Yritän koko ajan myös metsästää tummanruskeita pyyheliinoja tai ompelijaa, joka ompelisi minulle niitä.

Mutta siis... jos tarjottimia olisi tarjolla, niin ostaisitko? Tuntisitko edes halua ostaa?

122 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ostaisin salamana tuon vaaleanpunakuvioisen! (Tai saattaisin miettiä hintaa siinä välissä hetken.) Oikein houkutteleva!

Valoblogin Taru kirjoitti...

Oi, saattaisin ostaakin, jos väri olisi sopiva! Ruskea pohjaväri ei mulla natsaa muuhun sisustukseen :) Tällä hetkellä tarttisin mökkiin valko-tummansinisen :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo maatuska ja ruskea sävy on just mun lempiväri.ostaisin.

Nonna kirjoitti...

No kyllä houkuttais...

Älä muuten vielä luovuta noiden kasvien kanssa. Et ole vaan löytänyt sulle sopivia kasvilajeja. Kokeilepa vaikka minttua ja sitruunamelissaa, niin luulis rehottavan... =)

Mukavaa myyjäispäivää sulle ja muille kässääjille. Meillä Espoossa on just silloin Espoo-päivä, ja Cafe Latte Spirit järkkää Kartanon kesäpäivän, jossa myös paljon käsityöläisiä paikalla. Tylsästi menee päällekkäin, mutta sitähän se tämä elämä on välillä...

K kirjoitti...

joo ostaisin. ruskea on hyvä väri jos sit toi kuvio olis vaikka valkea niin ei olis liian räikeä minulle. maatuska tarjotin olis ihana.

Liiolii kirjoitti...

Tarjotin olisi ihana, mutta ruskea on inhokkivärini. :/ Muuten tosi kivoja!

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Tämä pahanilmanlintu kertoo aina totuuden. Kun kerran kysyt, niin vastaan, että en. En tarvitse mihinkään tarjotinta, niiden säilyttäminen on hankalaa, pelkäksi koristeeksi mihinkään esille ei enää mahdu mitään.

Se ei silti tarkoita, etteikö nuo olisi kauniita. Yritin miettiä, että mikä muu esine noilla kuvilla olisi kiva, hmmm, vähän pienempi leipä/pullalautanen? Mutta kun MEILLÄ nostetaan vaan pussi pöytään...ja sitten tohon pitäisi kuitenkin laittaa joku liina (vai pitääkö?) ja sitten menisi kaunis kuva piiloon.

Tätä kirjoittaessani huomaan vasta pohtivani, että mikä tuon koko on? Ehkä se onkin juuri pullalautasen kokoinen, eikä siis ISO tarjotin?

Soja kirjoitti...

Onhan noi nyt ihan herkkuja ja toi alimman kuosi oikein sai sydämen jättämään lyönnin väliin, mutta mie kun en oikein lämpene tolle ruskealle, niin enpä ole varma... Punaisena ostaisin heti, vaikken tarjotinta tarvitsekaan ;) Vähän tylsää on tarjottimessa myös se, että jos se on käytössä, niin ihanat kuviot jäävät piiloon. Mutta pari kertaa mieleeni on juolahtanut niinkin epäekologinen tuote kuin paperiservetit. Ostaisin heti kaapit täyteen Kiukkuinen kuopus -servettejä.

deem kirjoitti...

Pieni suorakaide tarjotin olis kätevä... pyöreä on hankala säilyttää. Maatuska on ihana :)

Susanna kirjoitti...

Niin, onhan sillä hinnallakin kyllä väliä. Ja kun on suomalaista työtä ja alihankintana teetetty, niin ei se ihan karmean päätähuimaavan halpa voi olla.

Susanna kirjoitti...

Valko-tummansininen taas on minulle ihan nounou, joten en lupaa. :)

Susanna kirjoitti...

Mainiota!

Susanna kirjoitti...

Voi ei, onpa kurjaa, että on kaksi päällekkäistä tapahtumaa niinkin lähellä toisiaan.

Silloin on myös joku valtakunnallinensiivouspäivä, jolloin jokainen saa pitää omaa kirpparia missä vaan, joten vähän huimaa, että eksyyköhän meille kukaan silloin.

Susanna kirjoitti...

Tässä on se hyvä puoli, että noita värejähän voisi tehdä vaikka kuinka monta erilaista.

Susanna kirjoitti...

Auts. Aika karmeaa kuulla että ruskeaa inhotaan. Minä nimittäin tulen sitten hukkumaan ruskeisiin riepuihini, jos sinun hengenheimolaisia onkin maa täynnä.

Susanna kirjoitti...

Sinun rehellisyyteesi voi aina luottaa. :)

Miksi ihmeessä tarjottimen päälle pitäisi laittaa liina? Olen aivan ihmeissäni.

Suunnittelemani tarjotin olisi halkaisijaltaan 40 senttiä.

Pienempiäkin olisi mahdollista teettää, juuri sellaisia leipälautasen kokoisia, mutta niiden hinta on melkein sama kuin suurissa, joten en oikein näe niitä realistisiksi vaihtoehdoiksi.

Susanna kirjoitti...

Jos se pitsikuvio saa sydämesi läpättämään, niin tulet olemaan ahdistuksissasi, kunhan uudet rievut pääsevät kauppaan. Ne kun ovat ruskeita! :P

Susanna kirjoitti...

Mihin niitä käytetään niitä pieniä suorakaiteen muotoisia? Niitä on aika paljon myynnissä eri paikoissa, mutta en tajua niiden käyttötarkoitusta. :)

Koti1898 kirjoitti...

Mullekin.

Musta-valkoiset (tai päinvastoin) olis trendikkäitä.

Noista vaaleanpunakuvioinen oli jotenkin kivoin, vaikka olen maatuskafani.

Saila kirjoitti...

Herkullisen näköisiä! Tarjottimissa on vain se vika, että niitä on kertynyt lahjoina ja itse ostettuina vuosien varrella sellainen pino, että voisin itsekin alkaa myymään niitä - kuka nyt tarvitsee kymmentä tarjotinta yhtä aikaa? Onhan se tietysti ylellistä, että voi niistä valita sen hetken säätilaan sopivimman ;-) Mutta on tarjotinpino hankala säilytettäväkin, aina tiellä kaapissa ja ne ovatkin kaapin päällä pölyttymässä.
Tarjottimia tavallaan tarvitaan, tavallaan kaikilla taitaa niitä jo olla. Mulla on tarjottimiakin nettikauppani valikoimassa ja ne eivät ole hittituotteita. Harvakseltaan niitä menee. Mutta tämä on vain yhden kauppiaan kokemus, huom.

Koti1898 kirjoitti...

Me tarjoillaan aamiaispöydässä kapealta pitkältä suorakaidetarjottelta leipää. Yhteen aikaan säilytettiin öljyjä, mausteita, balsamicoa sellaisella.

Tiina-Mari kirjoitti...

Minun silmääni viehättää eniten tuo alimmainen vaikka en olekaan vaaleanpunaisen ystävä mutta kuvio on kaunis, sopii tuohon muotokieleen. Itselläni on tyrkyttimenroikotin täynnänsä jo tarjottimia ja varsinki noita pyöreitä. Muodoltansa suorakulmainen tarjotin on mielestäni käytännöllisempi eikä vie niin paljon tilaa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaikki kauniita ja voisin ostaakkin...:)

Leppis kirjoitti...

Pinkkikuvioinen on ihana, mutta...

Mäkin saattaisin muuten tilata servettejä rättien kanssa, tarjottimille en niin lämpene. Tiskirättejä olen huoletta antanut lahjaksi, sellaisia ihmiset tarvitsee aina, tarjottimen ostaisin korkeintaan itselleni. Tosin en käytä tarjottimia mihinkään, joten se tuskin eksyisi ostoskoriini.

Susanna kirjoitti...

Meillä tarjottimia säilytetään sellaisissa henkseleissä seinällä. Nätisti esillä, eivät hankaloita elämää kaapin perällä.

Se minuakin pelottaa, että jos eivät käy kaupaksi, niin mites sitten suu pannaan... mutta jos joulumyyntiin kokeilisin.

Susanna kirjoitti...

Ai niin, että on yksi tarjotin kaikillem leiville vai että jokaisella ruokailijalla sellainen pieni oma leipätarjotin?

Susanna kirjoitti...

Minustakin tuo pitsi sopii ihanasti tarjottimen pintaan. Paremmin kuin tiskirättiin jopa. Suorakulmaiseen saisi maatuskoita ja pöllöjä vaikkapa.

Susanna kirjoitti...

:)

Susanna kirjoitti...

Mustavalkoisiakin pitäisi tietysti olla. Vaikka itse en ole trendikkään msutavalkoisen ystävä, niin moni muu on.

Anonyymi kirjoitti...

Niitä pieniä tarjottimia käytetään ihan yhtenään, siihen sopii hyvin esim. lasten aamupala: voileipä ja juoma, ja eikun sohvalle aamun pikkukakkosta katsomaan. Tai meikäläisen kahvimuki ja pulla, kirja kainaloon ja sohvalle.

Kauniita ovat, minäkin pidän erityisesti alimmasta. Mutta minä en kyllä oikein ikinä osta mitään... :)

T

Liisa T. kirjoitti...

Ihanat!

Ehdottomasti - mukaan joukkoon vaan! Ylin on suosikkini, tosin kaikki ovat hienoja.

Mietin itsekin koko ajan kuumeisesti millä tuotteilla voisin laajentaa valikoimaani..

Minusta nuo tarjottimet ovat tyylikkäät ja sopivat hyvin yhteen rättien kanssa. Keittiöteemaan, siis. Pitkulaiset tarjottimet olisivat myös jees, samoin servetit, kuten täällä jo sanottiinkin.

Pientä suorakaiteen muotoista voi käyttää esim. keksitarjottimena - niin meillä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Missä on vihreä?
Oliivinvihreästä keittiöstäni täällä huutelen:)

jenni kirjoitti...

Alin pinkkiruskea on ihana! Voisin ostaa tai himoitsisin ainakin. Tarjottimille ei vaan oikeen oo käyttöä, leipomuksia ym. pidän tarjottimella useinkin, mutta sen pitää silloin olla suorakaiteen muotoinen (älä kysy miksi, mutta niin se vaan on :D ).
Pikkutarjotin vois olla kiva, sellainen normi ruokalautasen kokoinen, siihen sais leivät ym. mutta sittenhän se oisikin periaatteessa lautanen enemmän kuin tarjotin.
Mutta jos tuon näköisiä leikkuulautoja ois kaupan, ostaisin heti ;). Astioinakin (tai peltipurkkeina) sun kuviot toimis..

Lotta kirjoitti...

Tuntisin vahvaa halua ostaa! Kuten joku tuolla ylempänä sanoi, niin kyllähän niitä tarjottimia varmaan kertyy - minulle vaan ei ole vielä päässyt kertymään yhtään, joten ilomielin aloittaisin kokoelmani sinun tarjottimellasi. Tuo 40 cm kokoinen kuulostaa minun korvaani hyvältä, siihen saisi hyvin vaikka ruokalautasen, jos ja kun tulee syötyä telkkarin ääressä... :)

Susanna kirjoitti...

Servettejä... kyllähän meidänkin taloudessa niitä käytetään, mutta jotenkin kertakäyttötuotteen ottaminen omaan kauppaani tuntuu hassulta. Tässä on kyllä ihan pohdinnan pikka.

Susanna kirjoitti...

Alan pikkuhiljaa lämmetä niille pienille tarjottimille! :D

Susanna kirjoitti...

Kiitos kannustavuudesta!

Keittiöteema on se, missä haluaisin pitäytyä. Olen miettinyt myös mukeja, mutta tiedä sitten sitäkään... näyttävät niin lasten astioilta minun piirrosjälkeni kera. Tarjottimess ahassu printti jotenkin puolustaa paikkaansa.

Sellainen setti, jossa olisi pitkulainen pikkutarjotin ja muki olisi kiva.

Susanna kirjoitti...

Voi kääk sitä vihreää. Kelpaisiko ruskealla pohjalla limenvihreä printti? Se sattaa olla rätteihin tulossa.

Susanna kirjoitti...

Leikkuulauta... hmm... raks raks...

tuksu kirjoitti...

Punavalkoisena voisin harkita ostavani. Ruskea ei ole minun värini ollenkaan... eikä kotini...
Mutta punaisena tuo Pöllötarjotin olisi vaikea sivuuttaa :) tai vaaleanpuna/valkoinen :)
Minusta on ihanaa katsella ja ihailla noita ovat upeita :)
Tuo pitsitarjotinkin näyttää niin kauniilta, mutta se ruskea ei istu mun silmääni yhtään, ei yhtään...
Mun mummu sanoi aina, että tuksulla värin ei ole väliä, kunhan on punainen :)
Mukavaa viikkoo sinulle sinne!
tuksu

LauraCaarina kirjoitti...

Haluaisin kyllä! :) Näyttää kivoilta väriyhdistelmiltä nuo kaikki.

Susanna kirjoitti...

Olisi kunnia saada olla kokoelmasi eka! :)

Susanna kirjoitti...

Punainen sopisi jouluksi hyvin. Olen jemmannut punaisia riepujakin joulua varten vähän syrjään, niin siinä samalla voisi olla sitten punaisia pyyhkeitä ja tarjottimiakin.

Susanna kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Ruskea on hyvä! Limenvihreä printti on hyvä! Ja sopivat yhteen! Noita rättejä odotellessa!!! (Minun vihreä keittiö taittaa ehkä hieman enemmän limeen kuin oliiviin, mutta molempi parempi!)

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Jennin ehdottamat peltipurkit saa kannatusta täältä purkkien ja purnukoiden ikihamstraajalta! :) Ja servetit myös, ne on kivoja viemisiä esim. mökkikyläilyihin, kun ne voi saaja käyttää eivätkä jää nurkkiin pyörimään. Mites kynttilät? Sammutuspeitteen suoja? (Se vois muuten olla hauska, liekehtivä maatuska siihen kuvaksi :D) Pöytätabletit? Kaitaliina?

Tarjottimiin minullakin on vähän kahtalainen mielipide... Tarvitaanhan niitä, mutta kyllä niitä nurkissa jo onkin. Mäkin käytän myös paperiliinaa tai kakkupaperia tarjottimilla tai pullalautasilla, koska tarjottavista tulee aina jotain mähmää, niin jotenkin kivampi ettei se tarjotin sottaannu. Varsinkin jos se on sellainen jota ei voi tiskata vaan vain pyyhkiä... Ulkonäöltään nuo sun tarjotinsuunnitelmat ei kyllä ole rumia, värit on kivat ja varsinkin maatuskat ja pinkki kuvio on kauniita. En panisi pahakseni jos joku sellaisen minulle lahjaksi toisi, mutta itse en välttämättä sellaista tulisi omaan keittiöön ostaneeksi.

Ruskeita tiskirättejä odotellessa, väri on nappivalinta! :)

Saida kirjoitti...

Ihania! Ja tummanruskeat pyyheliinat sattuisi meille kun nenä päähän.

Ps. hihittelin tuolle tiskirättien vauvanhoito- tarkoitukselle, mutta milläs meidän taapero pyyhitäänkään nykyään ruoan jälkeen.. ;D

Katja kirjoitti...

Alimmainen tarjotin napsahtaisi heti ostoskoriin! Ruskea/turkoosi olis ihan nappi väriyhdistelmä! Toisaalta valkoinen tai musta väri saattaisi olla myyvempi nykykoteihin.

Eikä muuten olisi mikään hassumpi idea olla kuvioitu leikkuulauta.

Liiolii kirjoitti...

Nooh, makuasioita! :D Toiset tykkää ja vie sun ruskeat riepusi riemusta kiljuen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oliivinvihreässä keittiössä jäädään myös toiveikkaana odottelemaan. Servetteja myös:)

Cheri kirjoitti...

Näyttävät kivoilta ja synnyttivät heti halun :) Noin upea tarjotin käy vaikka tauluksi seinälle.

Liilapöllö kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Liilapöllö kirjoitti...

Servetit ja peltipurnukat ehdottomasti!!!! Tarjotin on kiva, mutta tulisi seinälle koristeeksi ennemmin kun käyttöön. Ovat niin hienoja!!

Satu kirjoitti...

Ihania kaikki :) tummanruskea on niin mun väri! Mutta kai tarjolle tulee "mätsäävät" henkselit että tarjottimen saa esille, ei nuin kaunista voi tunkea kaappiin.

Soja kirjoitti...

Mihin näitä pyöreitä käytetään?

Soja kirjoitti...

Ounou, pitää käydä hakemassa nitroja!

Soja kirjoitti...

Joo, leikkuulauta! Onkohan se mahdollista?

Susanna kirjoitti...

Voi apua! Minä olen vain pieni yrittäjäparka! Mistä minä tuommoiset pääomat kehitän, että saisin kaikki toiveenne toteutettua! :D

Sammutuspeitteen suojia minulla muuten on ollutkin ennenmuinoin... eivät oikein kelvanneet.

Susanna kirjoitti...

Tummanruskeat pyyhkeet ovat samalla lailla hyvä parannus kuin ruskeat rätitkin. Ei näy liat! :)

Meillä menevät valkoiset keittiöpyyhkeet päivässä harmaiksi. Sottapyttyjä.

Hih, minuakin hihityttää tuo takinkääntösi. ;)

Susanna kirjoitti...

Minä myös tykkään ruskea-turkoosi-yhdistelmästä. Ja oranssista ja keltaisesta, mutta taitaa mennä liian retroksi.

Susanna kirjoitti...

Niin minustakin käy. Meillä on nytkin yksi Ikean kiva ja värikäs tarjotin ihan vaan koristeena.

Susanna kirjoitti...

Jos joku peltipurkkivalmistaja lukee tätä, niin ottakoon yhteyttä minuun. heti! :)

Susanna kirjoitti...

Kyllä pitäisi sellaiset olla! Jopa minun ompelunsietokykyni antaisi myöden sellaisten valmistamiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut Marimekolla myyjänä joskus takavuosina, eikä tarjottimet sielläkään olleet mikään hittituote, vaikka olivat kotimaista viilua. Liian kalliita monen mielestä. Eivät menneet kaupaksi edes joulun alla. Muki voisi toimia, mutta mistäs löydät kotimaisen mukintekijän, et mistään, veikkaan. Jotain kiinalaista, kannattaako kauppaan ottaa, epäilen. Sama serveteissä yms.

Ruskea väri ei omaa silmääni miellytä. Vihreä, punainen, oranssi parempi.

Satunnainen blogisi lukija Tuire

Susanna kirjoitti...

Minustakin kotimaiset tarjottimet ovat yleensä liian kalliita. Marimekon tarjotin maksaa viitisenkymppiä ja taitaa olla Ruotsissa tehty vieläpä.

Olen mukihommaa tosi paljon koittanut ratkaista, mutta niin se vaan on, että painopaikkoja löytyy, mutta ne itse mukit tuodaan jostain Aasian perukoilta ja ovat ties missä oloissa tehty. Jotta ei sovi minun imagooni ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans yksi kuka ei ruskeasta tykkää, mut silti tuo maatuska näyttää niiin ihanalta! Tarjotinta en kyllä ole koskaan käyttänyt vaikka niitä pari kaapissa onkin. Voisi olla, että jäisi ihanuudesta huolimatta ostamatta. Peltipurkki sen sijaan.. niitähän ei voi koskaan olla liikaa ;)

Pihi nainen kirjoitti...

Tummanruskea on yksi suosikkivärini! Täällä siis innokas joka tulee ehdottomasti ostamaan ruskeapohjaisia tiskirättejäsi. Myös ruskeapohjainen keittiöpyyhe tulisi varmastikin ostettua.

Mutta tarjottimia ei tule käytettyä. Ne ovat ihania mutta hivenen epäkäytännöllisiä. Minulle mieluisin ja käytännöllisin tarjotinmalli olisi suorakulmainen ja sen verran iso, että siihen voisi kasata suorakulmaisen täytekakun.

Mutta metallipurkin kuvioinnillasi ostaisin heti kaakaojuomajauheen säilytykseen! Myös paperiservetit lähtisi ostoskoriin (käytetyt kompostoimme tai poltamme, joka varmaan aika yleistä Suomessa, ei ole siis pahimpia kertakäyttötuotteita). Ruokalappu vauvalle olisi myös söpö kuvioillasi. :)

Metsämansikka kirjoitti...

Mulle kelpaisi keltainen tai turkoosi :). Ihania ovat!

Nanna kirjoitti...

Ihania ovat ja pöllötarjotin voisi muuttaa meille;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuntisin halua ostaa. Kortit ja julisteet voisivat olla aika pop!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Kauniita ovat tarjottimet. Harmaa, musta, valkoinen -akseli on minun kotiini sopiva, mutta miksei tehostevärinä joku räikeämpikin.

Koti1898 kirjoitti...

Yksi pitkä kaikille, viipaleet tai sämpylät jonossa siististi.

Mao Mao kirjoitti...

Ai kun hyviä ideoita täällä - minäkin huolisin kahvipaketin ahmaisevan peltipurkin heti, joko sillä pitsikuosilla tai maatuskaisena. Leikkuulaudan ja serviettejä myös. Tarjotin meillä jo on ja kyllä sille on varsin paljon käyttöä. Määräänsä enempää niitä ei kuitenkaan suita kaappeihin hamstrata. Pojat keksivät taannoin, että tarjottimellahan voi harjoitella skeittausta sisätiloissa huonolla säällä. Ennen kuin minä sen keksinnön ennätin huomata, oli tarjotinkin jo palasina. Että seuraavaa lasten älynväläystä odotellessa. Sitä ei tiedä, joko joutuu taas tarjotinkaupoille suuntaamaan.

Koti1898 kirjoitti...

Me käytetään tarjotinta usein myös täytekakun alusena, mutta silloin materiaalin pitää kestää kosteus.

Susta tulee Suomen Blafre! Peltipurkitkin olis kivoja...

Mä ehkä kaikesta huolimatta saattaisin kannattaa sun kuosi teemamukiin. Mä tykkäisin, että maailmassa olisi vain yksi mukimuoto (en väitä, että se on paras, mutta varsin kätevä), niin pinoaminen on vaivatonta.

tarutikki kirjoitti...

Täällä yksi tarjottimien innokas käyttäjä. Isoja käytän näin kesällä ruokien ja astioiden pihalle rahtaamiseen. Marjarasioita kuskaan yläkerrassa olevaan pakastimeen tarjottimella, ym. ym. Pientä suorakaiteen muotoista käytän teekupin ja leipien kuskaamiseen telkkarin tai tietsikan ääreen.
Joten todennäköisesti meille tulis joku sinun ihanista tarjottimistasi. Kelta-oranssi kuulostaa hyvältä ei yhtään liian retrolta:)

Unknown kirjoitti...

Isäntä käyttää suorakaiteen muotoista ruokailualustana, kun haluaa syödä ja katsella telkkaria. Ihan itse osti, kun tarvitsi :)

Miule kyllä menis tuollane pyöree, kohta ois tyssin synttäritki ja oi miten kelpais herkkuja tarjota!

Nonna kirjoitti...

No heh, sovitaan, että hesalaiset (/espoolaiset) ei niin kovasti siivoile, vaan juoksee mieluummin myyjäisissä... =)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

No kato kun äiti opetti, että leipä- ja pullalautaselle laitetaan ensin liina. Nii siks.

Jos pullalautanen on puuta, se on perusteltuakin. Pullasta lähtee töhnää ja sit pitää lautanen pestä. Hygieenistä nääs.

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Tyrkyttimen roikottimet ne on nimeltään, ne henkselit.

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Nyt kun luin nämä kaikki kommentit aloitan alusta. Siis peltipurkki on ihana idea! Sellaisen minäkin ostaisin.

Leikkuulautojakin jo on yli tarvittavan määrän ja epäilen että niissä saattaa tulla ongelmaksi maalaus/väritys. Pitäisi olla elintarvikekelpoinen (no niin varmaan tarjottimissakin) mutta kun leikkuulaudassa se kuva varmasti rikoontuu heti ensimmäisestä veitsen viillosta.

Et sitten kasseihin enää innostu? Sellaiset läpälliset olis kivoja noilla kuvilla ja väreillä. Kännykkäpussukat menee meillä tosi hyvin kaupaksi, kysyntää jopa yli tarjonnan.

Anonyymi kirjoitti...

Alimmaisen tarjottimen saattaisin ostaa ihan sen takia, että se on niin kaunis. Muuten tarjottimille ei ole tässä taloudessa mitään käyttöä.

Peltipurkit ois aivan mahtava juttu! Ostasin heti! Entäs jotain emaliastioita? Semmoseen vanhantyyliseen emalimukiin sopis nää kuviot just eikä melekeen.

Susanna kirjoitti...

Näissä olisi kiiltävä pinnoite. Helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Liinat tarpeettomia. :)

Susanna kirjoitti...

Pyöreille pannaan mehulasit ja kannu ja viedään puutarhaan. :P

Alatte kyllä pikkuhiljaa vakuuttaa minutkin siitä, että suorakulmaisiakin voi joku tarvita.

Susanna kirjoitti...

Hyvä nimi. :)

Susanna kirjoitti...

On mahdollista. En vaan ole nähnyt mallikappaletta, joten en pysty muodostamaan siitä mielipiedettä.

Susanna kirjoitti...

Onkohan peltipurkkivalmistajiakaan muualla kuin Kiinassa...?

Susanna kirjoitti...

Jeejee, ihanaa, että ruskea vetoaa!

Mistähän mie oikein metallipurkiksi muuttuisin... voisitteko vinkata JuhlaMokalle, että seuraavan keräilypurkin voisi suunnitella Susannan Työhuone? :)

Susanna kirjoitti...

:)

Susanna kirjoitti...

Pöllötarjotin varmasti mielellään muuttaisi teille!

Susanna kirjoitti...

Niin voisivat. :)

Susanna kirjoitti...

Harmaata ei tulla tämän puljun tuotteissa koskaan näkemään - riittää, että annan myöten mustavalkoiselle. :D

Susanna kirjoitti...

Apua, mitä poikia! :D

Tästä tuli mieleen, miten me siskoni kanssa nuorempina ajelimme äidin Toyotalla pihalla ympyrää niin, että toinen ajoi ja toinen istui takakontin päällä. Äitikin ihan innostui, että hänkin tulee kokeilemaan, mutta juuri silloin tuli kuoppa ja takaikkuna räksähti miljooniksi siruiksi. Äiti ei enää halunnutkaan kokeilla. :D

Susanna kirjoitti...

Näissä tarjottimissa on kyllä kosteudenkestävä pinta, voi tiskata ihan normaalisti käsitiskissä.

Minä niiiiiiiin haluaisin omat kuosini siihen mukiin, joka on muumimukeiksi alistettu. Se on maailman paras mukimuoto- ja koko. Sopii kaikkeen.

Susanna kirjoitti...

No niin, tällaiset kommentit ovat hunajaa korvilleni... silmilleni.

Susanna kirjoitti...

Sinne vaan JuhlaMokalle toivomaan, että seuraava keräilypurkki olisi minun suunnittelemani. :)

En löydä raivokkaallakaan guuglettelulla mitään paikkaa, missä voisi peltipurkkeja teettää.

Ja ei, en innostu enää kasseista enkä kännykkäpusseista - en mistään, mikä vaatisi minulta ompelemista. Liikaa työtä liian pienellä katteella.

Susanna kirjoitti...

Emalimukit ovatkin ihania. Olen pannut merkille, että niitä on viime aikoina tullut marketteihin hirmuisesti. On muumia ja angry birdsiä ja ties mitä koiramäkeä. Mutta kuka oikeasti juo mitään kuumaa emalimukista? Siinä palaa huulet.

Anonyymi kirjoitti...

Pöllötarjottimen ostaisin! Pidän kovasti sekä väriyhdistelmästä että kuviosta. Myös sininen ja ruskea ovat kiva pari. Vaaleanpunaine sen sijaan on mielestäni ällö, käytettiinpä sitä miten ja missä tahansa. Mutta pitsikuvio on kaunis :) Meillä käytetään usein tarjottimia "leipälautasena", johon sopii parhaiten pieni nelikulmainen, tai pullan/leivän tarjoiluun, johon sopii pitkä nelikulmainen. Pyöreä on hankala säilyttää ja sille on hankalampi keksiä käyttötarkoitustakaan. Toivoisin valikoimaan kangaskasseja. Pieni ja pineen tilaan mahtuva on aina hyvä sujauttaa olkalaukun pohjalle, kun lähtee kaupungille, ja isoja ja tukevia käytämme ruokaostosten kantamiseen, ettei tarvitse ostaa marketin muovikasseja.
Terveisin, Emilia

Anonyymi kirjoitti...

No joo,ehottomasti ostaisin,oisko jo myynnissä? Juuri tuollaisia oon kuule metsästänyt,persoonallisia ihanuuksia!!

elina kirjoitti...

Luulen, että meillekin kotiutuisi yksi tarjotin ja veneeseen toinen.
Naapurin Elina suunnitteli tämänvuotisen kahvipurkin ja sen kuva on heidän pihastaan. Se oli kai joku kilpailu, joten ota osaa, kyllä ainakin sinun purkillasi olisi äänestäjiä. ((jos ne nyt äänillä valitaan)
Kesäinen veneilykuosi olisi toiveissa:)

Anonyymi kirjoitti...

Patalaput ja pannunalunen?

Susanna kirjoitti...

Niin, siis Teemaanhan saa kyllä painattaa oman kuosin. Mutta minulla esteenä on raha - valitettavasti.

Susanna kirjoitti...

Voivoi, kangaskasseja on Susannan Työhuoneen historia väärällään. Monen näköistä, kokoista ja materiaalista on tullut tehtyä. Mutta eipä ole enää niitä, lojuivat varastossa, kun eivät kaupaksi menneet. Loput myin sitten naurettavan halvalla, että pääsin eroon.

Susanna kirjoitti...

No mahtavuutta! Ei ole myynnissä vielä. :D

Susanna kirjoitti...

Höh, naapurin Elina! Minä kun luulin että niissä on vain nimekkäitä suunnittelijoita, Sanna Annukkaa ja sen sellaista.

Susanna kirjoitti...

Olisi tarpeen ja toivottu.

Susanna kirjoitti...

Guuglailin. Pakko sanoa, että naapurin Elinan purkki on paras koko sarjassa! Hyvin on ihmiset osanneet äänestää. :)

Miia kirjoitti...

Ostaisin! Hyvä Susanna! ;)

Soja kirjoitti...

Voitais!

Anonyymi kirjoitti...

Ostaisin ja jos väreinä oiskin vielä vihreä ja orassi. Pöllönä tai sitte perhoset. Servetit ja sitte jos oliskin peltipurkkeja! Nam!!!!!!! t. eläinhattu Anne

Susanna kirjoitti...

:D

Susanna kirjoitti...

Voihan riehaannus. :D

Rouva Kukko kirjoitti...

Tarjottimet on mun suuri heikkous, voisin hankkia niitä vaikka kuinka. Ne on jotenki yksinkertaisia, selkeitä, kuviot tulee niissä hyvin esiin. Tosin hommaan tarjottimeni useimmiten vanhana ja käytettynä.
Noista tuo alin kuvio on kaunis ja hyvällä väriyhdistelmällä, ruskea pinkki. Mutta ostaisinko? En tiiä, ruskea ei ihan oo mun juttuni. Punaisen jouluks, ehkäpä.

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Maatuskat ovat mun heikkous ja ostaisin lähes mitä vain sillä kuosilla. Mutta mukit ja muutkin astiat sekä peltipurkit tulisi tilattua takuuvarmasti. Niin ja patalaput/kintaat.

Porvoon taidekoulu teetti Runebergin torttu- mukit Teemasta ja ulosmyyntihinta 15€. Ja turistilisällä Vanhassa kaupungissa Design Delissä 20€. Mutta maksaisin Maatuska-mukeista kuosillasi 2:lla alkavan hinnan.

Susanna kirjoitti...

Löysin paikan, jossa olisi voinut teettää Teema-mukeja omalla kuosilla, mutta niiden hinta oli muistaakseni 14 euroa. Ja siihen pitäisi sitten ne omatkin katteet vielä lisätä. Joku siis jossakin painaa niitä halvemmalla... Porvoon taidekoululla on salaista tietoa. :)

Susanna kirjoitti...

Hauskaa, että tarjotin voi olla jollekin heikkous. :)

Minun heikko kohtani ovat käsityöläisten tekemät korut. En tajua, miksi. En käytä koskaan mitään muuta korua kuin parisuhdesormuksia. Silti aina himoissani ostelen koruja, kun himo voittaa järjen.

Anonyymi kirjoitti...

Höh ,hetimullenyt :D

Rouva Kukko kirjoitti...

Korut, juu'u, ymmärrän. Ja sitte niitä koruja ei muista käyttää, kun on arkena vain sormus -tyyppiä. Ainakin mulle käy usein niin.

Mulla on kaapissa vino pino tarjottavia, joille olen pohtinut oleellista osaa meidän tulevan keittiön sisustuksessa. Pakkohan ne kaikki kauniit tarjottimen on esille saada. Ja hyvä suunnitelma antaa hyvän syyn hämärtää lisää ;)

Saana kirjoitti...

Tarjottimet on kivoja! Tosin ruskea ei houkuttele minua, vaan haluaisin jotain värikkäämpää.

Patalaput ja patakintaat olisi kivoja suunnittelemissasi kuoseissa.

Jonna kirjoitti...

Heips vaan, oon yleensä hiljanen lukija mut nyt uskallan kommentoida :D Kannatan ehdottomasti tarjottimien lisäks postikortteja! Oon intohimoinen Postcrossingin harrastaja ja ois mahtavaa lähettää Susannan Työhuoneen ihania printtejä pitkin maailmaa :)

Susanna kirjoitti...

Patakintaita on ollut. Niissä on kuitenkin niin paljon työtä, että niiden hinta nousee ihan järkyttäviin lukemiin. Patalappu voisi olla vielä mahdollisuuksien rajoissa.

Susanna kirjoitti...

Kiva kun avasit suusi! :)

Ehkä uskallan joskus vielä kokeilla postikortteja. Pari vuotta sitten teetin joulukortteja ja nehän jäivät käsiin - ei niitä kukaan ostanut.

Irene kirjoitti...

Ihana pöllö tarjotin! Haluisin!