perjantai 9. elokuuta 2013

Musta on uusi musta


Olen ollut hälyttävän laiska töiden suhteen tänä kesänä. Puolustaudun sillä, että vastaavasti olen pessyt holtittomat määrät mattoja, kerännyt kymmeniä litroja marjoja, raapinut lukuisia ikkunoita ja mennyt naimisiinkin. Että ei kai tässä nyt kaikkea voi ehtiä...

Nyt sitten, kun riepuvarasto piippaa puolityhjänä ja sama meininki näkyy pankkitililläkin, on ihan pakko vaan ottaa itsensä niskaperseotteeseen ja heittäytyä työhuoneelle.

Jotain olen saanut vihdoin aikaankin. Keväästä saakka odotelleet neulokset on nyt otettu työn alle ja kaupassa on vihdoinkin mustavalkoisia bambutiskirättejä. Niin, juuri niitä, mitä minulta on koko vuosi pyydetty ja vaadittu. Jipii!

Kuusi tuttua printtiä. Tästä shoppaamaan, naps.


27 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania, ihania, ihania, ihaniiiaaaa!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen!

Aivan ihania tiskirättejä<3

Koti1898 kirjoitti...

Arvaa joudunko tilaamaan uuteen keittiöön!

Koti1898 kirjoitti...

Pystyisikö bambusta tekemään keittiöpyyhkeitäkin? (Ja mä tarvisin uudet patakintaat...)

AnniP kirjoitti...

Kyllä vaan ovat kauniita minunkin silmääni, mikä lie mustavalkokausi meneillään ;) Tuo talo puhutelee aivan erityisesti.

Susanna kirjoitti...

Pystyisi. Arvaa olenko yritänyt etsiä kangasta? Suomessa valmistetaan vain neuloksia, ja olen ihan surkea etsimään ulkomailta... tullit... rahdit... voi äh.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ovat! Miuhun iski ja kolahti kovin talo ja siinä olevat perhosetkin ovat niiiiiiin ihania ja sitten tuo kissarätti. Olen myyty! Eilen kävin työpajalla pitkästä aikaa tekemässä hommia ja sepä tuntuikin tosi mukavlta. Yllätti ihan. Miun kesä on menny nuorimman tyttären kanssa kotona ja maalla. Hän on pitkään sairastanut ja nyt näyttää paremmalta tilanne. Olen toki hattuja huovutellut ja pipoja ommellut ja muuta näpräilyä, mutta kotisilla. Eilinen pajapäivä tuntui oikeestaan lomalta, vaikka sainkin paljon aikaiseksi. Hyviä viikonloppuja teikke kaikille! Miulla menee vk.nloppu kurkkuja suolatessa ja viinimarjoja kerätessä. t. eläinhattu Anne

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Jeee!!! Maatuskoja!!! Tilausta tulee taas...

P.s. Onko tulossa maatuska-pyyhkeitä?

Heli kirjoitti...

Sellasta kysyisin, että onko nuo kaikki rätit aina sellasia kaksinkertaisia? Mä hirveen mielelläni tahtoisin sellasen ohuemman rätin... Noi kuosit on kyllä niin ihania, etenkin toi talo! ♥

Koti1898 kirjoitti...

Voi kun löytyisi. Voisit aloittaa oman maatuska-aiheisen kalenteripyyhesarjan...

(Entäs joku lättähattukuvio?)

Susanna kirjoitti...

Ei näillä näkymin. Tällä hetkellä minulla ei ole pyyhekankaita varastossa, eikä varmaan hetkeen ole varoja tilata uutta. Uudet tummanruskeat riepuneulokset kun saapuvat lähiviikkojen aikana.

Susanna kirjoitti...

Kyllä ovat kaksinkertaisia. Jos teen yksinkertaisiksi, ne rullautuvat pötköksi ja kiva printti jää sinne rullan sisään piiloon. Aika ankeaa.

Susanna kirjoitti...

Kiitos! :D

Susanna kirjoitti...

Kiitoksia kovasti!

Susanna kirjoitti...

Arvaan: kyllä joudut. ;)

Susanna kirjoitti...

Junailuaihe olisi kyllä kiva lisä.

Sanna kirjoitti...

Tuo kukkakuosi puhuttelee minua. Ei olisi niin justiinsa miten päin siinä kraanan päällä retkottaa ;)

Elina kirjoitti...

Oiiii, mullenäitähetinyt, pakkosaada! Edelliset lilat onkin jo elinkaarensa päässä palveltuaan uskollisesti. Harmi vaan että iPhonella tilaaminen on vaikeaa. Sun verkkokauppa kyllä toimii, mutta Nordean verkkopankki ei ihan aina suosi mobiilikäyttäjää.

Kun pääsen koneelle, niin... :)

Elina kirjoitti...

Veturirätti olisi mahtava! <3

Saana kirjoitti...

Kalenteripyyhe-sarja olisi tosiaan kiva. Ja juna-aiheinen tiskirätti olisi myös mukava.

Lievestuore As. kirjoitti...

Junakuosi saa kannatusta täältäkin! :D

Soja kirjoitti...

Mie lähetän siulle lämpöisen ajatuksen aina kun käytän siun rättejä (tai siis miunhan ne on...). Tänä kesänä mm. ikkunoita pestessä toinen pesuriepuna, toinen kuivaukseen - loistava molempiin. Etanakotireissulla rättien imukyky todella löi ällikällä, kun astiapyyhe jäi matkasta, mutta yksi pieni rätti jaksoi kuivata koko tiskin paremmin kuin mikään pyyhe ikinä! Yksi on pyöräilyreissuilla mukana satulan kuivausta varten - toimii myös, kun leikkikentän liukumäki täytyy kuivata tai puiston penkki. Ja tietysti näissä jokapäiväisissä pesuhommeleissa tässä kotona. Mutta värit on enempi miun juttu :D Niitä lempiriepuja tilaan repullisen heti kun rahaa taas jostain tulee ja pääsen tuosta laskupinosta.

Susanna kirjoitti...

Minä niiiiiiin käytän tätä kommenttia mainospuheena. Kiitos!

Itse asiassa olen suunnitellut sellaista riepupostaustakin kuvineen, jossa näkyisi, miten monipuolisia nämä rätit oikeasti ovatkaan.

Susanna kirjoitti...

Talosta on kasvanut selkeästi hitti maatuskan ja pöllön kaveriksi.

Susanna kirjoitti...

Vaihtelua noinkin päin, että töihin meno tuntuu lomalta.

Kiva, että olet ollut tyttäresi tukena. Toivon hyvää vointia hänelle.

Punainen Pihlaja kirjoitti...

Mielettömän makeita tiskirättejä! Tuo maatuska on ehkä pakko saada! Bambutiskirätit on niin parhaita! Hui, tulipa multa monta huudahdusta! :D

Susanna kirjoitti...

Nämä ovat kyllä huutomerkkien arvoisia kapineita! :D