perjantai 9. elokuuta 2013

Musta on uusi musta


Olen ollut hälyttävän laiska töiden suhteen tänä kesänä. Puolustaudun sillä, että vastaavasti olen pessyt holtittomat määrät mattoja, kerännyt kymmeniä litroja marjoja, raapinut lukuisia ikkunoita ja mennyt naimisiinkin. Että ei kai tässä nyt kaikkea voi ehtiä...

Nyt sitten, kun riepuvarasto piippaa puolityhjänä ja sama meininki näkyy pankkitililläkin, on ihan pakko vaan ottaa itsensä niskaperseotteeseen ja heittäytyä työhuoneelle.

Jotain olen saanut vihdoin aikaankin. Keväästä saakka odotelleet neulokset on nyt otettu työn alle ja kaupassa on vihdoinkin mustavalkoisia bambutiskirättejä. Niin, juuri niitä, mitä minulta on koko vuosi pyydetty ja vaadittu. Jipii!

Kuusi tuttua printtiä. Tästä shoppaamaan, naps.


27 kommenttia:

 1. Ihania, ihania, ihania, ihaniiiaaaa!

  VastaaPoista
 2. Onnea näin jälkikäteen!

  Aivan ihania tiskirättejä<3

  VastaaPoista
 3. Arvaa joudunko tilaamaan uuteen keittiöön!

  VastaaPoista
 4. Pystyisikö bambusta tekemään keittiöpyyhkeitäkin? (Ja mä tarvisin uudet patakintaat...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyisi. Arvaa olenko yritänyt etsiä kangasta? Suomessa valmistetaan vain neuloksia, ja olen ihan surkea etsimään ulkomailta... tullit... rahdit... voi äh.

   Poista
  2. Voi kun löytyisi. Voisit aloittaa oman maatuska-aiheisen kalenteripyyhesarjan...

   (Entäs joku lättähattukuvio?)

   Poista
  3. Junailuaihe olisi kyllä kiva lisä.

   Poista
  4. Veturirätti olisi mahtava! <3

   Poista
  5. Kalenteripyyhe-sarja olisi tosiaan kiva. Ja juna-aiheinen tiskirätti olisi myös mukava.

   Poista
  6. Junakuosi saa kannatusta täältäkin! :D

   Poista
 5. Kyllä vaan ovat kauniita minunkin silmääni, mikä lie mustavalkokausi meneillään ;) Tuo talo puhutelee aivan erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talosta on kasvanut selkeästi hitti maatuskan ja pöllön kaveriksi.

   Poista
 6. Ihania ovat! Miuhun iski ja kolahti kovin talo ja siinä olevat perhosetkin ovat niiiiiiin ihania ja sitten tuo kissarätti. Olen myyty! Eilen kävin työpajalla pitkästä aikaa tekemässä hommia ja sepä tuntuikin tosi mukavlta. Yllätti ihan. Miun kesä on menny nuorimman tyttären kanssa kotona ja maalla. Hän on pitkään sairastanut ja nyt näyttää paremmalta tilanne. Olen toki hattuja huovutellut ja pipoja ommellut ja muuta näpräilyä, mutta kotisilla. Eilinen pajapäivä tuntui oikeestaan lomalta, vaikka sainkin paljon aikaiseksi. Hyviä viikonloppuja teikke kaikille! Miulla menee vk.nloppu kurkkuja suolatessa ja viinimarjoja kerätessä. t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelua noinkin päin, että töihin meno tuntuu lomalta.

   Kiva, että olet ollut tyttäresi tukena. Toivon hyvää vointia hänelle.

   Poista
 7. Jeee!!! Maatuskoja!!! Tilausta tulee taas...

  P.s. Onko tulossa maatuska-pyyhkeitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näillä näkymin. Tällä hetkellä minulla ei ole pyyhekankaita varastossa, eikä varmaan hetkeen ole varoja tilata uutta. Uudet tummanruskeat riepuneulokset kun saapuvat lähiviikkojen aikana.

   Poista
 8. Sellasta kysyisin, että onko nuo kaikki rätit aina sellasia kaksinkertaisia? Mä hirveen mielelläni tahtoisin sellasen ohuemman rätin... Noi kuosit on kyllä niin ihania, etenkin toi talo! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovat kaksinkertaisia. Jos teen yksinkertaisiksi, ne rullautuvat pötköksi ja kiva printti jää sinne rullan sisään piiloon. Aika ankeaa.

   Poista
 9. Tuo kukkakuosi puhuttelee minua. Ei olisi niin justiinsa miten päin siinä kraanan päällä retkottaa ;)

  VastaaPoista
 10. Oiiii, mullenäitähetinyt, pakkosaada! Edelliset lilat onkin jo elinkaarensa päässä palveltuaan uskollisesti. Harmi vaan että iPhonella tilaaminen on vaikeaa. Sun verkkokauppa kyllä toimii, mutta Nordean verkkopankki ei ihan aina suosi mobiilikäyttäjää.

  Kun pääsen koneelle, niin... :)

  VastaaPoista
 11. Mie lähetän siulle lämpöisen ajatuksen aina kun käytän siun rättejä (tai siis miunhan ne on...). Tänä kesänä mm. ikkunoita pestessä toinen pesuriepuna, toinen kuivaukseen - loistava molempiin. Etanakotireissulla rättien imukyky todella löi ällikällä, kun astiapyyhe jäi matkasta, mutta yksi pieni rätti jaksoi kuivata koko tiskin paremmin kuin mikään pyyhe ikinä! Yksi on pyöräilyreissuilla mukana satulan kuivausta varten - toimii myös, kun leikkikentän liukumäki täytyy kuivata tai puiston penkki. Ja tietysti näissä jokapäiväisissä pesuhommeleissa tässä kotona. Mutta värit on enempi miun juttu :D Niitä lempiriepuja tilaan repullisen heti kun rahaa taas jostain tulee ja pääsen tuosta laskupinosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niiiiiiin käytän tätä kommenttia mainospuheena. Kiitos!

   Itse asiassa olen suunnitellut sellaista riepupostaustakin kuvineen, jossa näkyisi, miten monipuolisia nämä rätit oikeasti ovatkaan.

   Poista
 12. Mielettömän makeita tiskirättejä! Tuo maatuska on ehkä pakko saada! Bambutiskirätit on niin parhaita! Hui, tulipa multa monta huudahdusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä huutomerkkien arvoisia kapineita! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.