keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tarjottimien loputon suo


Tästä tarjotinshowsta taisi muodostua aika mahdoton yhtälö. Haluaisin toteuttaa kaikki teidän toiveenne, mutta se on täysin mahdotonta.Oli pakko tehdä ratkaisuja. Niinpä tilaan seuraavaan erään sekä suorakulmaisia että pyöreitä värikkäitä maatuskoita.

Lisäksi tilaan värikkäitä pöllöjä suorakulmaisena.


Mummon pitsin päätin tilata tälläkin kertaa ruskeavaaleanpunaisena versiona ja Kotikylän raitista teetän punavalkoisen.

Mutta entäs sitten kaikki ne ihanat väriyhdistelmät, joita te toivoitte? Joku halusi retrovärejä, toinen kaipaili harmaata ja kolmas vihreää. On aivan mahdotonta ruveta teettämään arvuuttimella hurjaa vaihtoehtomäärää, joten keksin jotain ihan muuta. Pääsettekin ihan itse miksailemaan värit mieleisiksinne.


Tein verkkopuodilleni alaosaston, jossa pääsette itse sommittelemaan sellaiset tarjottimet, kuin haluatte. Voitte valita mieleisenne mallin kuudesta vaihtoehdosta ja ruveta sitten valitsemaan pohjaväriä ja kuvioväriä. Ja sitten voittekin klikata luomuksenne ostoskoriin.

Näille teeseitse-tarjottimille tulee hintaa 37,50 euroa postikuluineen. Teillä on ensi viikko aikaa tehdä ennakkotilauksenne, jonka jälkeen minä toimitan tilauksenne tehtaalle, jossa tarjottimet valmistetaan juuri mieleisiksenne. Sitten lähetän teille laskun sähköpostiin ja kun lasku on maksettu, lähtee tarjotinkin postiin.

Koska nämä valmistetaan ihan mittatilauksesta, näillä ei ole palautusoikeutta. Tehkää siis harkittuja ratkaisuja älkääkä ihan holtittomiksi heittäytykö.

Ja tämä saattaa olla aikalailla once in a lifetime -tilaisuus, joten jos olet aina unelmoinut oranssi-violetista maatuskatarjottimesta, niin nyt se onnistuu. Ja kerrankin Susannan Työhuoneelta saa tilata jotain beigeä!

PS. Jos tarjotinputiikissa on jotain toimintahäiriöitä tai virheitä, niin kertokaa minulle. Olen ihan tolkuttoman väsynyt ja stressaan Käsityökorttelin takia niin paljon, että en oikein tunne olevani täysin kasassa.


7 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Alaosasto ei ainakaan vielä toimi. Tuosta linkistä kun painoin, menee sivulle, jossa on yrityksesi yhteystiedot. Mutta ehkä toiminto avautuu vasta aamulla, minä kun olen tällainen yökukkuja, niin olin heti valmiina testailemaan, minkälaisen tarjottimen sitä voisi tuunailla.

Susanna kirjoitti...

Aika hyvä huomio. Kauppahan pitää tosiaan avatakin ensin.

Susanna kirjoitti...

Nyt toimii. Mutta mielikuvitustahan siinä sitten pitää käyttää. Näillä teknisillä taidoilla en pysty rakentamaan sellaista hienoa systeemiä, joka heti näyttäisi, miltä väriyhdistelmät näyttävät. Pitää tyytyä vain tuohon nyt.

Intianminttu kirjoitti...

Kiitos, nyt ei sitten muuta kuin mielikuvittelemaan...

Pilvi kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä!

Outi kirjoitti...

Mahtava juttu, kiitos! :)

Susanna kirjoitti...

Olkaapa hyvät. :)