tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mikäs se siellä


Kyllästyin raappaamaan ikkunanpokia ja lötkähdin keinuun taukoilemaan Maalla-lehden kera. Lehdessä oli monta ihanaa juttua siitä, miten ihmiset olivat löytäneet unelmiensa vanhan talon ja tehneet siitä kodin. Hyvän mielen lukemista - olkoonkin, että kaikki nuo kodit olivat taas niin kovin vaaleita ja "maalaisromanttisia". Mutta yhtäkkiä silmissäni olikin jotain oudolla tavalla tuttua. Minulta meni hetki, ennenkuin tajusin katsovani ihan omaa vaaleaa ja maalaisromanttista kesäkeittiötäni!

Olipa kiva yllätys. Jutun yhteydessä oli myös blogini osoite, joten jos joku sattuu eksymään tänne vain kesäkeittiön vuoksi, niin tästä kliksuttelemalla löytyvät kaikki postaukset siihen liittyen.


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin oli! Minä ihan hihkaisin ääneen, kun ymmärrys vihdoin valtasi tajuntani.

   Poista
 2. Oliko tuo joku aiemmin tehty juttu? Vai miten se siellä lehdessä oli... kaappaako ne kuvia blogeista?? Tuo sun kesäkeittiö on kyllä suloinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät kaappaile kuvia. :)

   Meidän kodista oli juttu aiemmin maalla-lehdessä, mutta kesäisiä pihakuvia ei voitu käyttää, koska se juttu ilmestyi aikaisin keväällä.

   Oli silloin jo puhetta, että saattavat käyttää kesäkeittiön kuvia jossain muussa yhteydessä, mutta minä olin tietysti jo unohtanut kytätä.

   Poista
 3. Hienoa, että on kesäkeittiösi päässyt Maalla-lehteen.
  On se niin suloinen!
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä. Mutta valitettavan vähälle käytölle jäänyt. Olen yhden kerran yllättänyt Sulon kattamalla sinne tunnelmallisen iltapalan kynttilöineen ja tyynyineen. Siitä tuli niin rentouttava ja mukava ilta, että päätimme ottaa siitä jokakuukautisen tavan. Läpi talvenkin.

   Poista
 4. Eikö ookin jännää miten täydellisen yllätyksen meneminen ns jakeluun, kestää tovin.
  Onneksi tälläkertaa oli noinkin positiivinen ylläri! Niin ja ilmeisesti tällä kerralla blogisi osoite oli oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika erikoinen tunne oli, kun en heti omaani tunnistanut. mutta niinhän se menee joskus ihan tuttujen ihmistenkin kanssa, jos johonkin törmää yllättäen täysin oudossa ympäristössä.

   Ja taisi se osoitekin olla oikein.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.