sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kerttulandian uudet härvelit


Tajusin vihdoinkin aivan ilmeisen asian. Olohuoneemme sohvapöytänä toimiva armeijan vanha laatikko on aivan täydellinen Kertun huvipuistoksi!


Tähän saakka tilanne on ollut tämä. Huvipuisto on ollut suuressa pahvilaatikossa, jonka teoriassa pitäisi olla päivät sohvan alla, mutta joka käytännössä on 24/7 tuossa keskellä lattiaa. No, onhan sekin ollut jo parempi paikka kuin keskellä salin pöytää, jossa se tönötti viikkokausia.

Oikeasti molempi huonompi. Ihmissisustus kärsii.


En oikein tajua, miksen ollut aikaisemmin ymmärtänyt, että huvipuiston voi rakentaa sohvapöydän sisälle. Toteutin idean samantien. Siirsin pahvihuvipuistosta kaikki tutut purut ja muut elementit armeijalaatikkoon, jotta uusi ympäristö olisi Kertulle mahdollisimman vähän stressaava.


Vaikka laatikko onkin aiempaa huvipuistoa pienempi pinta-alaltaan, sen etu ovat korkeat reunat, joihin liimasin pahviputkista juoksutunneleita. Niistä Kerttu tykkää erityisesti. Ja yhden putken päässä se voi sukeltaa suoraan kylpytynnyriin!

Valitettavasti minulla ei ole näyttää kuvia Kertusta uudessa puistossaan. On oikeasti aika turhauttavaa, kun tyyppi herää vasta klo 22. Ei meidän kameroillamme saa heikossa iltavalaistuksessa minkäänlaisia kuvia elukasta, joka ei sekuntiakaan pysy paikallaan.


PS:

Ja juuri tämän kirjoitettuani Kerttu päätti, että poikkeus vahvistaa säännön ja heräsikin kesken aamupäivän rullailemaan juoksupyörässään. Teleporttasimme sen huvipuistoonsa ja sain napattua kaksi melkein tarkkaa kuvaa!
 

20 kommenttia:

Valoblogin Taru kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Noinhan se on täydellisesti sisustukseen upotettu.

Noita temppuratoja on varmasti myös hauska askarrella. Kaiken kruunaa tietysti Kertun ilo :) Ihan huippu tuo suora putki kylpytynnyriin :D

Susanna kirjoitti...

Minä ainakin uppoudun näihin askarteluihin aina niin pahasti, että siinä hupsahtaa monta tuntia syömättä ja juomatta. :P

laurus kirjoitti...

Onnekas pieni. :) Harva jaksaa nähdä noin paljon vaivaa lemmikkinsä aktivoimiseksi!

Susanna kirjoitti...

Kävimme yhtenä päivänä Faunattaressa, josta Kerttu ostettiin. Siellä oli yhä myynnissä yksi saman poikueen tytöistä, Kertun sisko. Kyllä sitä aika suru tuli, kun se siellä täysin virikkeettömässä lasiakvaariossaan kyykötti. Se oli jopa yhä yhtä pieni kuin Kerttu silloin, kun toimme sen kotiin. :(

Cheri kirjoitti...

Kerttu on syntynyt onnellisten tähtien alla :) Ihana huvipuisto lisää Kertun jo ennestään laadukasta elämää. PS. Onnittelut synttärin johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Tää on parasta vessapaperirulla-askartelua, mitä olen nähnyt. Kylpyliukumäki on ihan huippu!

Sesse kirjoitti...

Hieno tunneliverkosto Kertulla, joka itse on niin söpö :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos!

Susanna kirjoitti...

Kauhean rumia vaan ovat vessapaperirullat nykyisin. Kun minä olin lapsi, ne olivat hienoa, kiiltävää, valkoista pahvia. Voi niitä aikoja. :)

Susanna kirjoitti...

Söpöt saavat tässä maailmassa kaikkea kivaa. :)

Karkkis kirjoitti...

Voi miten söpö, sekä Kerttu että huvipuisto! Varmasti hauska katseltavaa, kun hän vipeltää huvipuistossaan.

Pike kirjoitti...

Oivallinen ja käytännöllinen idea ihanaiselle Kertulle viihdykkeeksi!

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Kyllä Kertun kelpaa! :)

Susanna kirjoitti...

Kyllä siinä liikutuksenkyynel aina silloin tällöin pääsee vierähtämään. :)

Susanna kirjoitti...

Juu, toimii kyllä nyt mainiosti.

Susanna kirjoitti...

:)

Nanna kirjoitti...

Hihhih,ihanaa ja hyvä idea!

Susanna kirjoitti...

:) Kiitos!

Kaikkiainakesken kirjoitti...

Ihana!

MinnaT kirjoitti...

Ihana hamsu, varsinkin tuo kylpemis kuva :D