tiistai 2. heinäkuuta 2013

Teidän ansiostanne...


... minun veljelläni on nyt uusi, punainen kapselikahvinkeitin! Minä kiitän ja pikkuveli se vasta kiittääkin teitä kaikkia, jotka tykkäsitte kuvastani Pauligin Facebook-kisassa, sillä me ihan totta voitimme sen kehvelin keittimen! Päivän tykätyin! Suuret kiitokset!

Minä valitsin itsevaltaisesti punaisen version sen takia, että halusin vekottimesta kuvan blogiini ja muut värivaihtoehdot olivat todella ankeita (mustaa, harmaata, valkoista). Onneksi velipojan kodissa on muitakin kirkkaanpunaisia sisustusratkaisuja, joten punainen keitin istui varsin hyvin nuorenparin pieneen kotiin.


Kuskasimme keittimen eilen perille, ja heti meille tarjoiltiin sillä kaakaot ja kahvit. Hyvää. Ihanan nopeaa. Ja ihanan kallista. Ja ihanan paljon siitä syntyy roskaa. Hitusen kyseenalainen laite siis minun silmissäni, mutta pääasiahan on, että uusi omistaja on tyytyväinen.

20 kommenttia:

 1. Jee, niin kävi kuin pitikin! Onnea veljelle! :)

  VastaaPoista
 2. Oi vau, onnea teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 3. No kiva juttu! Veli on tosiaan varmaan mielissään :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea koko perheelle! :) Meillä on itsellä myös kapselikone, jo tuli ns. pyytämättä ja tilaamatta - mutta on nyt käytössä osoittautunut aarteeksi. Yksi kuppi riittää, ei tarvitse keittää koko pannua, eikä huvin vuoksi. Mutta roskat on yksi suuri murheenkryyni, kapselit pitäisi saada kätevästi kerättyä ja kierräteyttyä.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että veljesi sai toivomansa kahvikoneen!

  Kahvikapseleille on joku sentään keksinyt kierrätystäkin http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/09/03/innovatiivinen-korvispari/ mutta totta on, ettei kaikista maailman tyhjistä kahvikapseleista voi tehdä koruja. En muista noiden tekijää, mutta ainakin Kierrätystehtaalla noita oli keväällä myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hienoa! Toivottavasti niistä kehitetään vielä vaikka mitä!

   Poista
 6. Ihan mahtavaa! Onnea voittajalle!
  Tosin olen vähän samoilla linjoilla noista keittimistä ja vaalin rakasta mutteripannuani, josta maksoin 0,50 euroa kirpparilla ;)

  VastaaPoista
 7. mahtavaa! ja onnea molemmille ;)

  VastaaPoista
 8. Apua! mssä sinun blogilista on?? :D

  Tessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa alimpana. Alkaa olla jo niin paljon seurattavaa, että lista vei kauheasti tilaa blogin yläosasta. :D

   Poista
  2. Huh :) menin varmaan ihan paniikkiin, niin en huomannut vaikka alas rullasin :D Sydän pomppas kurkkuun!

   Tessa

   Poista
  3. Taitaa olla aika hyvä lista? :D

   Poista
 9. JIPII!! KERRANKIN OSUI KIVASTI :)) ONNEA KAPSELEISTA :)))

  VastaaPoista
 10. Jes, hienoa! Onpas tosi kivaa että meistä oli hyötyä. :) Minuakin hirvittää se roskamäärä jota noista syntyy. Itse olen hankkimassa espressokeitintä, kun se kahvi oli Italiassa niin juukelin hyvää. Suodatinkahvia en voi sietää, eikä maha kestä sitä. Nyt on yksi vanha koekäytössä... aikamoista säätämistä kahvin teko sillä kyllä on, tuommoinen kapselihomma on kyllä helppo.

  VastaaPoista
 11. Minäkin olen ihmetellyt tuollaista vekotinta täällä äidin luona...enpä ole aikasemmin moiseen törmännyt. Kalleus ja roska minuakin hirvittää, mutta kyllä se yksi intialainen maitotee on niin herkkua!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.