maanantai 1. heinäkuuta 2013

Taaperoiässä!


Tajusin aivan yhtäkkiä, että nythän eletään jo heinäkuuta! Ja tänään on Susannan Työhuoneen kolmivuotissynttärit! Olen tullut yrittäjänä taaperoikään.

Jotain kivaa ekstraa sen kunniaksi piti hätäpäisesti keksiä.


Siksipä tällä viikolla kaikkiin yli 25 euron arvoisiin verkkopuodin tilauksiin laitetaan mukaan kaupanpäällisenä "lukemattomat sanat" -bambutiskirätti! Jos on väritoivetta (turkoosi vai punainen), niin sen voi mainita tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

15 kommenttia:

 1. Uhmaikä! Oikein paljon onnea 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 2. Onnea blogille ja samalla silitykset Kertulle!
  Tuli viimeisestä kuvasta mieleen, että ootko putsannut Kertun hajurauhasta? Se näyttää vähän likaiselta (jos nyt vauhdin huuman seasta oikein näen). Mä ainakin jouduin aikoinaan usein putsaileen omien talvikoideni rauhasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin luulimme tuosta kuvasta, että nyt on napamönjää ilmestynyt, mutta heti Kerttua tarkasteltuamme totsimme, että se olikin vain purua, joka siinä kuvassa oli lennähtänyt masulle! :D

   Meille on yhä hiukan epäselvää, onko Kerttu sitten kuitenkaan poika. Siksi kyttäämme sitä napaakin... tytöille ei kuulemma napaklimppiä ilmaannu.

   Poista
  2. Voivoi, olet sittenkin oikeassa. Tutkimme tänä iltana Kertun masun tarkemmin ja kyllä sueltä sittenkin löytyi kellastuneita karvoja ja pieni paukama. Kaikki vinkit sen putsaukseen otetaan kiitollisina vastaan, netissä on taas liikaa toisistaan poikkeavua neuvoja. :(

   Poista
 3. Onnea, täällä tullaan perässä, pian 2.8. 2 vuotta täynnä :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, onnea! :)

  Itse olen vasta kakkavaippa- ja pulautteluiässä.

  VastaaPoista
 5. Ihana bambutiskirättisi pelasti päiväni! Aamulla olin lähdössä töihin ja satoi, joten tarvitsin liinaa jolla kuivata satulaa. Satuin ottamaan bambutiskirätin ja hyvin kuivasi. Kiitos ihanista räteistä ja tästä värikkään iloisesta blogista, jonka lukeminen piristää päivää.

  t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä ilahduttavasta kommentista! Itselläni on aina veskassa mukana bamburätti, se käy niin nenän niistämiseen kuin auton lattialle kipanneen vesipullonkin siivoamiseen.

   Poista
 6. Onnea 3-vuotiaalle , vinhassa vauhdissa!

  VastaaPoista
 7. Onnea-Ponnea! Perästä tullaan :) Blogini on vielä sen verran nuori ettei sille voi tarjota kiinteitä... ;)

  VastaaPoista
 8. Paljon, paljon onnea taapero-ikäiselle! Jatka vaan samaan malliin! : ) t. Eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 9. Oikein paljon onnea ja menestystä 3-vuotiaalle!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.