keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Värivouhotusta


Kuka vakavastiotettava asemankunnostaja päällystää komeron ovet lahjapaperilla? No, ei ehkä kukaan, sillä minua tuskin kenkään enää ottaa kovin vakavasti.Sunnuntaina Tigeristä ostamassani lahjapaperissa oli aivan herkullisesti samoja sävyjä ja tunnelmia kuin meidän keittiössämme.


Niinpä minä silpaisin paperit tarraliiman avulla komeroiden ovien peitoksi. Arvelin tarraliiman olevan ainoa mahdollinen keino kiinnittää ohut paperi ilman kurttuja. Ja onnistuin.

Mutta jostain syystä noin vuorokauden kuluttua paperi oli kuitenkin mennyt kurtuille. Onneksi kuosi on niin riemunkirjavaa, että kurtut eivät juurikaan erotu. Vain tietyssä valossa ja tietystä kulmasta katsottuna ne voi huomata.

Sulon mielestä hänen mummonsa olisi voinut keksiä jotain vastaavaa. Muistelen, että minua on täällä blogissakin joku anonyymi haukkunut höprähtäneeksi mummeliksi. Sisäinen mummoni on ilmeisesti päässyt valloilleen.


Hauska lisä keittiön uuteen värileikkiin saatiin, kun meille tuotiin eilen tuliaisina ihana tulppaanikimppu. Keltaista, lilaa ja vihreää  - aivan kuten mummokomeroissakin!

Haluan näyttää tässä samalla myös toisen iloisen väriyllätyksen eiliseltä päivältä.


Puuliiterin lattialta tuli esiin nimittäin tämä hiirenpesä. Eikö se ole liikuttavuuden huippu! Tällä tontilla eivät edes hiirenpesät ole hillityn harmaita.

77 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Tampereen Tigerissä on samaa, ihana kuosi! Tuo hiirenpesä on kyllä niin <3 , se hiirulainen lienee katsonut ohjelmaa "Kopioi tyyli" tms. Mukavaa aurinkoista keskiviikkoa! Terkuin Teija

Anonyymi kirjoitti...

Meleko räyhäkkä kyökki! Hiiri lienee käynyt vakoilemassa sisustustrendit teiltä :D

Heather

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Teidän huushollissa on hiirilläkin värisilmää! ;)

Norppa kirjoitti...

Ei huomaa kurttuja, ihanan värikästä on! Meillä käsityötaidot eivät varsinaisesti ole huipussaan, joten kurttuja, kolhuja, ryppyjä sun muuta on niin talossa kuin asukkaissakin mutta pääasia, että uskaltaa ja tekee. Tuota kaappi-ideaa voisi soveltaen kokeilla meilläkin! Alakerran kaapit ja pönttöuuni taustaseinänsä kera nimittäin huutavat piristystä ja keväistä pintaa.

Hanna - Päivölänpaiste kirjoitti...

Täällä vissiin toinen mummo, kun heti kävi mielessä miten noista lahjapapereista olisi voinut päällistää esim. lipaston laatikon ja vetämällä lakan siihen päälle (tai ainakin näin teoriassa ajateltuna :)

Ihana hiirulaisen pesä! Tuota ei lie raski edes hävittää.. ?

Nonna kirjoitti...

Mä olen tehnyt viirinauhoja erilaisista papruista ja nuo ohuemmat kyllä menee tosi helposti ruttuun. 2-puolista teippiä olen välillä käyttänyt. Älä välitä rutuista! Luulen että decoupage ei ole tuohon oikea...

Huh, miten herttainen hiirenpesä, vaikka itse pesä onkin ihan ällö juttu. =)

Liiolii kirjoitti...

Mulla tuli tippa linssiin tuosta hiirenpesästä! :')

Virkattu lintu kirjoitti...

Onpa upeat ovet! Itse vähän välttelen jo Tigeriä, ettei tule kannettua liikaa tavaraa kotiin... Pääsiäisjuttuja voisi kyllä käydä vilkaisemassa :)

Anna kirjoitti...

Oot ihana. :) Mummo eli ei.

Matkatar kirjoitti...

Juku miten ihanat ovet tulikin! Ja tuo hiirenpesäkin on niin mainio. Tosiaan, just teidän tyyliä sekin :)

Nanna kirjoitti...

Voi mikä suloinen hiirenpesä:)))EI teidän talossa muunlaista voisikaan olla:) Mutta nuo kaapinovat ovat siis hurmaavat ja kauniit!!

Jokke kirjoitti...

Kelpaa katsella! Minulla muuten hiiri teki kerran pesän joulukoristeista, aika bling.

Mun Tekemä kirjoitti...

Hauska kaappien tuunaus! Mummous kunniaan! Aikas hurmaava hiirenpesä =)

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä teidän hiiretkin osaa emäntänsä lailla valita oikeanlaisia värejä pesäänsä....ajan hermolla kun ovat.....hienot ovet tuli...itse joskus vuosia sitten päällystin vanhan lipaston kannen punaisella "Unikko hyllypaperilla"(lipasto on vieläkin lapsenlapsellani helsingin kodissa)liimasin sen kalustelakalla...ja sitten vielä pari lakkakerrosta päälle...ja kyllä kestää:)

Värikästä viikkoa:)

Anonyymi kirjoitti...

Olen tykännyt kovasti värikkäästä blogistasi, mutta edelliseen postaukseen kirjoittamasi teksti pisti miettimääb. Olen joskus aikaisemminkin huomannut, että et oikein siedä omasta mielipiteestäsi/näkemyksestäsi poikkeavaa kantaa...vaan lataat aika rankkaa tekstiä. Melko uskaliasta käytöstä yrittäjältä, jonka toimeentulo kuitenkin riippuu asiakkaista. Susanna pieni, oletko tullut ajatelleeksi että ne "ei samaa mieltä olevat" tyypitkin ovat potentiaalisia asiakkaita jaarvioivat sinua ja käytöstäsi lompakollaan. Suomessa on paljon pienyrittäjiä eli valinnanvaraa on. Ystävällisin terveisin nimimerkki: "Koskaan ei ole liian myöhäistä käydä yrittäjyyden peruskurssia."

Sara kirjoitti...

Anonyymille.
Olen yrittäjä ja myös yrittäjän vaimo. Myös yrittäjällä, jopa käsityöläissellaisella, on oikeus omaan mielipiteeseen. Jos joku äänestää jaloillaan, niin voivoi. Perseennuolijaksi ei kenenkään tarvitse ryhtyä. Ei vaikka anonyymit näilläkin foorumeilla miten uhkailisivat.
Susannalle.
Jatka rohkealla, suorapuheisella linjallasi. Se on avointa ja rehellistä. Se on kunnioitettavaa.

laura kirjoitti...

teillä on niin nättiä, ihania värejä ja toi hiirenpesä...<3

laura kirjoitti...

jos anonyymi tarkoittaa edellisellä postauksella tota lakialoite asiaa niin susanna ei kyllä kommentoinut ketään tiettyä ihmistä vastaan siinä vaan toi esiin oman mielipiteensä asiaan, ja erittäin asiallisella tavalla.hyvä susanna, lakialoitteessa taitaa olla jo lähemmäs 100 000 nimeä, toivotaan että nyt menee läpi :D

Laurakaisa kirjoitti...

Hui mitä alentuvaa sävyä tuossa anonyymin kommentissa. Yrittäjillähän ei ole oikeutta mielipiteeseen, ja asiakkaat ostavat vain yrittäjältä joka sataprosenttisesti jakaa asiakkaan kaikki mielipiteet ja näkemykset, tehtyään ensin perustavanlaatuista tutkimusta näiden mielipiteiden syvimmästä olemuksesta. Erityisesti jos kyseessä on niinkin ideologinen asia kuin tiskirätti.

Kyllä irrationaalinen homokammo on hirmu pätevä syy jättää rätti ostamatta ja käyttää vaikka Viledaa!

Hiirenpesä sai kyllä naurunpurskahduksen aikaan :D Hiiri on ottanut selvästi vaikutteita.

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Voi ei tuota hiirenpesää!! Tuo oli oikeasti vuoden kuva, varsinkin kun tosiaan tietää millaisessa kodissa se pesä on! Niin liikuttavaa ja ihanaa...:)

ja hauskat tuli ovista! Mä en ole vielä tigeriin päässytkään, ja ehkä parempi niin....:D Ei jäis varmana ostokset ihan yhteen tai kahteen juttuun jos kerta halpaa ja värikästä sielä tiedossa!

Taika kirjoitti...

Voi kuinka kauniin sisäisen maailmasi olet onnistunut ulkoistamaan sisustukseenne <3

Etkö pelkää että joku hieman raapaisee kaappeja kynnellä ja päällystystyö menee hukkaan? Aiotko myöhemmin keksiä jonkun lisäsuojaratkaisun paperin päälle? Nimittäin lahjapaperihamstraajana olen myös ajatellut huonekalujen päällystystä niillä mutta törmännyt toteutuksen vaikeuteen!

Susanna kirjoitti...

Oijoi, sillä oli glamouria!

Susanna kirjoitti...

Ei ihme! Se on niiiiin liikuttava.

Susanna kirjoitti...

Minustakin on ihan hyvä, että sinne on melkein 200 km matkaa täältä. Se taas on vähän huolestuttavaa, että Ikea rakennetaan ihan lähietäisyydelle.

Susanna kirjoitti...

Kiitos. :)

Susanna kirjoitti...

Kiitos. Kyllä minäkin tykkään, vaikka onkin ruttuja. :)

Susanna kirjoitti...

Olen ihan ylpeä siitä hiirestä.

Minä meinaan jatkossakin levitellä langanpätkät pitkin pihoja hiirten ja lintujen pesänrakennusaineeksi.

Susanna kirjoitti...

Ei ole mitään hävettävää olla mummo. :D

Susanna kirjoitti...

Eikö tullut ruttuja siitä lakalla liimaamisesta? Minulla on tuo toinen paperirulla vielä käyttämättä, ja mietin sitä työhuoneen kaapinoviin.

Susanna kirjoitti...

Kiitos Sara, kun jaksoit vastata anonyymille. Sisältö vastaa sitä, mitä olisin itsekin sanonut.

Ja kuten totesin jo tuossa edellisessä postuksessa: jos jollain on ongelmia hyväksyä samoja ihmisoikeuksia kaikille, eikä sen takia halua enää lukea blogiani, niin en jää kaipaamaan. En myöskään kaipaa sellaisen ihmisen rahoja yritystoimintaani. Ja jos minun yritystoimintani kaatuu tämän takia, niin sitten kuulkaas kaatuu.

Yksikään tiskirätti ei ole niin tärkeä asia minulle kuin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet tässä maassa.

Susanna kirjoitti...

<3

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Laura! <3

125 000 on jo! Yhdistyksen tavoite taitaa olla saada puolessa vuodessa 250 000 nimeä kasaan.

Susanna kirjoitti...

Minusta tuntuu, että siellä Tigerissä olisi ihan kauheasti kaikkea sellaista, mistä sinä voisit tykätä. ;)

Susanna kirjoitti...

Pelkään! :D
Ja märkiä käsiä!

Olohuoneessa olen samanlaisen komeron päällystänyt tapetilla. Sekin on alkanut rispaantua. Eivät nämä paperpäällysteet ikuisia ole. Sitten kun niistä aika jättää, pitää keksiä joku toinen kuningasidea. :)

Huomasitko tuossa aiemmassa kommentissa, että PikkuBertta kertoi käyttäneensä lakkaa liimaamiseen ja suojaamiseen? Se olisi ainakin kestävä ratakaisu, jos sillä saa rututonta jälkeä.

Susanna kirjoitti...

Voi Laurakaisa, sinulta tulee aina niin mahtavia kommentteja! "Susanna pieni" kiittää. :D

Minusta homokammoiset ansaitsevat viledansa.

Anonyymi on kyllä ihan jäljillä siinä, että yrittäjien "kuuluisi" pitää neutraalia linjaa ainakin politiikan suhteen. Ketään ei saisi suututtaa, koska jokainen suuttunut asiakas on menetetetty euro. Ja suurin osaa yrittäjistä toimiikin niin. Silloin, kun niiden Malmin asemakäytävän mummojen käsityömyyntijuttu velloi kuumimmillaan, oli käsityöyrittäjien suljettu foorumi kuin noidankattila. Niin hurjasti siellä kiehui. Mutta yhdelläkään ei ollut kanttia julkisesti sanoa, mikä niissä mummoissa mättää.

Susanna kirjoitti...

Tuo on jännä tuo vihreä lanka hiiren sisustuksessa - en tunnista sitä ollenkaan. Muut ovat seiskaveikkaa. Mistä lie kaveri vihreän lisän käynyt keräämässä.

Susanna kirjoitti...

Hyvin on kaveri opit sisäistänyt. :)

Susanna kirjoitti...

Tuolla Kouvolassa oli Tigerissä kahta erilaista kuosia, ja niitäkin vain pari rullaa. Tampereellahan voi olla vaikka laajempikin valikoima!

Soja kirjoitti...

Mahtava hiirenpesä <3
Anonyymin kommentoijan asiaan en edes jaksa kommentoida, pyörittelen vaan silmiä täällä, silläkin uhalla, ettei hän osta miultakaan mitään.

Susanna kirjoitti...

Minä aina katselen muiden asemanomistajien blogeja ja olen ihan nolona, miten ammattimaista jälkeä kaikki muut tekevät ja minä senkun askartelen ja roiskin! :D

Mutta on sitten asukkaiden näköistä.

Susanna kirjoitti...

Mietin sitä lakkausta itsekin, mutta ajattelin, että se vasta ruttuun hennon paperin vetääkin. Olisi kuitenkin kiva ja tarpeen, jos se olisi rätillä pyyhittävissä. Olisikohan joku "dekupaas"-tekniikka ollut hyvä? En ole koskaan kokeillut.

Ja ei, en voinut hävittää hiirenpesää. :) Vein sen liiterin portaalle kuvausta varten ja sitten takaisin paikalleen.

Susanna kirjoitti...

Mutta onneksi liiterissä, eikä sisällä talossa! :D
Paikalla olleet kaksi henkilö huusivat minulle kilpaa, että mene nyt heti pesemään kätesi ja desinfioi ne kanssa!

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Tykkään tavastasi kirjoittaa ja mielestäni tekstisi ei ole liian "rankkaa", vaan puhut asioista niiden oikeilla nimillä. Tykkään myös hirmuisen paljon värikkäästä kodistasi. ♥
Kaapeista tuli ihan älyttömän hienot!!! Ja voi tuota hiirenpesää...

Tiina-Mari kirjoitti...

Kaappien päällystämiseen paperilla kommentoin että liimaliisterisekoituksella saa aikas rypytöntä jälkeä - sillä askartelumaailmassa liimaillaan ohuimpiakin papereita milloin mihinkin ja on oikeastaan juuri paperin liimaamiseen parhain aineseos.Ystäväni päällysti paperitapetilla komeronsa ovet, liimasi ne kiinni tuolla seoksella,lakkasi päältä ja komiat tuli!
Jatka vain Susanna samaa blogityyliä - väriä maailmaan ja osuvia kannanottoja.Nimettömänä on helppo huudella ja asettaa itsensä muiden yläpuolelle mutta ne voi jättää ihan omaan arvoonsa.Minä ainakin luen blogiasi siksi, että se on värikäs niin kuvamaailmaltaan kuin tekstiltäänkin.
Ja ihanan värikäs on hiirennekin pesästään päätellen :)

Rouva Kukko kirjoitti...

Upeat kaapin ovet. Sen lisäksi ett on eri hienot, on myös kätevät kun voi helposti vaihtaa uuteen kuosiin ku siltä tuntuu. Onkohan niin ett meissä kaikissa asuu sen blondin ja pienen lehmän lisäksi myös pieni mummo ;)
Ja tuo hiiren pesä, aikas uskomaton, värikkäitä hiiriä, vau!

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä Susanna haluaa olla yhtä aikaa sekä ajatteleva ja ehkä vaikuttavakin kansalainen että yrittäjä. Tuskinpa tämän blogin kirjoittaja pitää rahaa niin suuressa arvossa, että myisi periaatteensa ja vaikenisi (itselleen) tärkeistä asioista. Minä ainakin arvostan hänenlaistaan yrittäjää paljon enemmän kuin niitä "yrittäjyyden peruskurssin" käyneitä, joille kerrotaan että pitäkääs vaan dollarinkuvat silmissä ja olkaa hiljaa yhteiskunnallisista asioista.

Susanna kirjoitti...

Kiitos, Jaana!

Yritin oikein etsiä tuosta aiemmasta tekstistäni ja kommenteistani sitä rankkuutta, mutta en löytänyt. Rankkuushan on kyllä subjektiivinen käsite. :)

Susanna kirjoitti...

Liima-liisteriseosta olen käyttänyt kirjansidonnassa. Ei tullut mieleen, että sillähän tosiaan voisi liimata isompiakin pinta-aloja.

Kiitos kannustavasta kommentista - tuli hyvä mieli!

Susanna kirjoitti...

Melkoinen ryysis meidän sisällämme onkin. :D

Susanna kirjoitti...

♥ Kiitos, anonyymikakkonen. ♥

Susanna kirjoitti...

Minäkään an jaksaisi kommentoida. Onneksi muut ovat tehneet sen puolestani. :)

Anonyymi kirjoitti...

Susanna ja Laurakaisa, olette ehdottomat suosikkibloggarini. Kiitos teille molemmille.

Susanna kirjoitti...

Oi, kiitos!

KahviKaneli kirjoitti...

Tuo Maatuska- kokoelmasi on kyllä kadehdittavan ihana!
Miksi minä en älynnyt säästää omiani mitä lapsena sain lahjaksi sukulaisilta Venäjän matkoilta? Ja semmoinen ihana (?) ruusu- huivikin joskus oli, mutta sitten ne ei jossain vaiheessa iskenyt ja nyt muutaman vuoden huomaan, että voi paska, ois ne kyllä nyt aika ihanat :)

Susanna kirjoitti...

Ja miksi minä en osannut säästää lapsuuden Playmobileita! Jos sitä kakarana ymmärtäisi, miten paljon moni asia kalvaa kolmenkymmenen vuoden kuluttua, niin voisi hämmästyä. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hiirenpesät ei oo ikinä kivoja löytöjä, mutta tuo on kyllä niin mahtava!! :D

Teidän koti on kuin aurinko, olisi kiva päästä katsomaan paikan päälle. Uskon, että katseltavaa ja ihasteltavaa riittäisi!! <3

Meillä on tylsää, myönnän. :D Lapsen koulukaveri tuli kylään ja ensimmäiset sanat oli "oho ku valkonen". :D

Susanna kirjoitti...

Totuus lasten suusta! :D

Meille kun kuka vaan tulee, niin eka lause on, että onpa täällä värikästä. Toisten äänessä kuultaa ihastus ja toisten äänessä hienoinen hätäännys.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän sohaisevani muurahaispesään, mutta en voi olla sitä tekemättä. Mielestäni yllä olevassa anonyymin kommentissa ei arvosteltu Susannan mielipidettä, onko se oikein vai väärin, vaan sitä, millä tavalla hän (ja muut kommentoijat) ovat tuoneet sen julki. Myönnän, että kuulun itse tähän (ainakin tämän blogin kohdalla) vähemmistöön, joka k.o. lakialoitetta ei voi hyväksyä, mutta ihmettelen sitä tapaa, millä toisin ajattelevat ja mielipiteensä julkituovat ihmiset lytätään mielipiteinensä. Käsittämätöntä on mielestäni se, että, kun emme ole blogistin kanssa samaa mieltä ja uskallamme tuoda kantamme myös julki, meistä välittömästi tulee vapaata riistaa, jota saa hyvillä mielin nimitellä, leimata tai haukkua, niinkuin mielipiteemme yhdessä asiassa määrittäisi koko persoonamme.

Minusta on hienoa, että Susanna tuo tällaisia tärkeitäkin asioita julkisuuteen, Suomessa on sananvapaus ja jopa meillä asiaa vastustavilla on oikeus tuoda kantamme julki. Jos haluaa kuulla pelkkää hymistelyä, tulee jättää vastaavat aiheet käsittelemättä. Se, että blogeissa yleensä uskaltavat kommentoida pelkät hymistelijät, on juuri tuollaisen edellisessä keskustelussa (ja tässäkin) tapahtuneen teilauksen syytä. Vaikka netissä "toimimmekin" tulisi mielestäni keskustelun tapahtua kunnioittavaan ja asialliseen sävyyn.

Alina

Rouva Vattu kirjoitti...

Kaleidoskooppikomerot. Aika riehakkaat, passaa teidän torppaan.

jenni kirjoitti...

Jälleen kerran harmittelen sitä, ettei meillä ole Tiger:ia lähimaillakaan, kun niin monessa blogissa on esitelty kaikkia sieltä ostettuja ihanuuksia (ja sitte kun on tämmönen krääsäharakka..).

Hienot kaapinovet tuli, just passelit teitin keittiöön ja ylisöpö hiirenpesä <3

Susanna kirjoitti...

Kaleidoskoopit, ah. Tunsin Heurekassa houkutusta ostaa sellaisen. Siellä oli aika hyviä tarjolla. :)

Susanna kirjoitti...

Minä olen ihan tyytyväinen, että meiltä on sinne niin pitkä matka. Pystyn kuvittelemaan, mikä määrä krääsää sieltä kulkeutuisi tänne, jos se olisi lähettyvillä. ;)

Susanna kirjoitti...

Tästä tuli todella ikävä väittely, ja tämä on aivan väärä foorumi tällaisesta asiasta väittelyyn. Edellinen postaukseni oli infoa niille, jotka jakavat kanssani huolen tasa-arvoisesta maailmasta. Se on minulle tärkeä asia, hyvin tärkeä. Jos edes yksi ihminen sai sen tekstin ansiosta tietää meneillään olevasta aloitteesta ja laittoi siihen nimensä, tekstini ansaitsi paikkansa tässä blogissa.

Kirjoitan blogissani yleensäkin siitä, mikä on minulle tärkeää. Aion toimia niin vastaisuudessakin. Jos jonkun mielestä "tuon julki" asiat jotenkin ikävään sävyyn, hänen ei tarvitse lukea kirjoituksiani. En minäkään lue niitä blogeja, joista en tykkää. Enkä takuuvarmasti käy niissä nimettömänä kyseenalaistamassa kirjoittajan arvomaailmaa tai arvostelemassa hänen tapaansa kirjoittaa tai harjoittaa ammattiaan.

Jos olisin ollut oikein fiksu, olisin pannut tuolle postaukselle kommentointikiellon, sillä jossain pienessä blogissa tällaisista asioista on niin turhaa käydä vääntämään. Kommentteihin ilmaantui jonkin verran värikästä kieltä puolin ja toisin, ja monta sanaa sanottiin varmasti harkitsemattakin.

Eliisa kirjoitti...

Totean vain, että hiiriperhe on varmasti sukua sinulle ;) Kiitos taas värikkäästä postauksesta. Ovet ovat ihanat. Toivon että itsekin rohkaistuisin räväkkäämpään värien käyttöön - ja vähän räväkkäämpään elämäänlkin :)

Laurakaisa kirjoitti...

Heh, kiitos :)

Tämä varsinkin nettiaikana röyhähtänyt anonymiteetin suojista huudeltu mutta omalla nimellä ja kasvoilla vaiettu mielipiteiden esittäminen on kyllä jotenkin niin korpeava ilmiö, että en varmasti ole ainoa joka kiittää ja kunnioittaa kaikkia niitä, jotka pystypäin sen mielipiteensä sanovat.

Retkemme kirjoitti...

Ihana tuo hiirenpesä! :D Alkoipa naurattamaan. Kyllä hiirtenkin elämässä pitää olla väriä!

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Haha, ihan huippu tuo hiirenpesä :D

Heini - Haukkuojan emäntä kirjoitti...

Ihana maatuskakokoelma, aijaijai nam! :) Ilolla seurailen näitä ihania päivityksiäsi ja värikästä sisustamista! Tuossa keittiössä herää varmasti unettavinakin aamuina!

eija kirjoitti...

Sulla on niiiin IHANAT värit tuolla keittiössä!!!
Elämässä pitää olla väriä!
t. Eija

Anonyymi kirjoitti...


Ihana ! Nauroin itselleni kipeät vatsalihakset. Aivan ihan sinä ja teidän hiiret :) Tykkään sinun värien käytöstä.

Leena

Karo-Liina kirjoitti...

Anna mennä vaan värien kanssa t: toinen värifani p.s hienoin hiirenpesä ever!

Susanna kirjoitti...

Vau, kiitos teille! Pakko kyllä tunnustaa, että keittiömme on todellisuudessa aika pimeä, sillä se sijaitsee talon pohjoismurkassa. Kamerani saa värit näyttämään paljon kirkkaammilta kuin miltä ne silmissä näyttävät.

Karkkis kirjoitti...

Mahtava kuosi kaapin oviin ja mahtava hiirenpesä! Hiiret ovat varmasti saaneet sisustusvinkkinsä sinulta. Minunkin on ehkä pakko tänään suunnata Tigeriin. Olen jostain syystä aina kulkenut lahjapaperien ohi siellä.

PikkuBertta kirjoitti...

Rutut sai hyvin pois tapetointi lastalla...mut voihan sen ensin vetästä liimallakin kiinni ja sen jälkeen lakata:)

mustakissa kirjoitti...

Mahtavaa väriterapiaa!! Ja teillä todellakin hiiretkin osaavat! Ovat taineet käydä kurkkimassa=D

Minna K kirjoitti...

Ihana hiirenpesä <3

Susanna kirjoitti...

Starbucksin toimitusjohtaja Howard Schultz: ”Kaikki päätökset eivät perustu talouteen”.

http://www.talouselama.fi/uutiset/starbucksin+johtaja+homoliittoja+vastustavalle+sijoittajalle+voit+aina+myyda+osakkeesi/a2176578