tiistai 26. maaliskuuta 2013

Maallassa


Tänään ilmestyneessä Maalla-lehdessä on jännityksellä odotettu juttu meidän kodistamme. Sen kirjoitti ja kuvasi "Lilla Kamomillas Villan" Camilla, joka oli kyllä tosi sydämellinen ja herttainen ihminen. Jutuntekopäivä oli mukava, oikein leppoisa. Mutta niin kylmä ja pimeä. Näkyyköhän se kuvista? Ei ainakaan pimeys! Camilla on saanut taiottua kuviin valoa. Ja tilaa.

Näin kuvat itsekin ensimmäistä kertaa vasta lehdessä. Siihen oli valittu niin erilaisia kohteita, kuin mitä minä olisin kodistamme valinnut. Suurimmat kuvat ovat työhuoneesta, ja jutusta tulee sellainen tunne, kuin meillä olisi hyvinkin vaaleansinistä. Työhuoneen kylmähkö värimaailma on täällä se, josta itse vähiten tykkään. Se on ainoa huone, jonka haluaisin pistää ihan kokonaan uusiksi. Ja jonain päivänä pistänkin. Tietysti.

30 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

On teillä niin ihanan pirteän värikästä! En koskaan kyllästy ihastelemaan :)

Raitalammas kirjoitti...

Mullekin tuli tuo lehti näytelehtenä. Bongasin heti teidän ihanan kotinne, mutta juttua en ehtiinyt vielä lukemaan.

Tuomikki kirjoitti...

Silti tosi ihania kuvia ja kiva juttu :)! Maalla-lehti on mukavaa luettavaa aidoista kodeista ja teidän koti oli piristysruiske muiden joukossa!

PikkuBertta kirjoitti...

Pirtsakka väriläiskä teidän koti täällä blogimaailmassa....tänään kun ompelin sohvatyynyn päällistä kirpulta löytämästäni raitakankaasta,niin teidän koti tuli heti mieleeni,,,siinä oli sellaisia värejä,joista varmalla tykkäisit...(tyyny näkyy blogini sohvalla ).Mie tykkään teidän kodista....koska itse en uskalla käyttää värejä runsaasti,niin ihana katsoa kun toiset uskaltaa.

Pirtsakkaa pääsiäistä:)

Hanna - Päivölänpaiste kirjoitti...

Jahans, sehän pitää sitten huomenna kipaista kioskille :)

Rouva Vattu kirjoitti...

Hihihi. Bongasin tämän Anttilan hyllyltä tänään. Heti tuli kannen yhdestä otsikosta mieleen, että siitäköhän sä vihjailit täällä. Ja siellä oli tuttuja, kun alkoi selaamaan.

Hyvät kuvat, hyvä juttu. Minulta on mennyt jotenkin kokonaan teidän ruokailuhuone ohi, sisäistin sen olemassaolon vasta luettuani lehtijutun. Ihan selvästi toisen kuvaamana tulee esille eri yksityiskohtia ja nurkkia.

E kirjoitti...

Ahaa, haluan lukea tuon! Kuvat näyttävät kivoilta.

aNNa kirjoitti...

Myös minä taidan kipaista huomenna kaupan kautta :)
Ihanalta näyttää!

Koti1898 kirjoitti...

Lehden hakuun tänään siis. Anopin puutarha on myös jossain lehdessä, pitänee etsiä sekin.

Susanna kirjoitti...

Kiitos samoin. :)

Susanna kirjoitti...

Olipa kiva, että tuli näytelehtenä. Näytelehtiä on aina ilahduttavaa saada.

Susanna kirjoitti...

En kerinnyt vielä lukea ihan koko lehteä, mutta ainakin siinä oli kiinnostava juttu naisesta, joka osti pienen hirsimökin.

Maalla on jäänyt minulle vähän vieraammaksi, harvoin olen sitä ostanut. Ja tämä numero olikin puutarhapainoitteinen, joten minun pitää ehkä tutustua seuraaviin numeroihin myös.

Susanna kirjoitti...

Ihana tyyny! Todellakin tykkään. Ja keltaisten kukkien kanssa niin kauniin raikasta!

Susanna kirjoitti...

Taisi olla vähän tarjoushintainenkin tämä numero. :)

Kamomilla kirjoitti...

On se värikäs juttu, kiitos vielä kun sain vierailla! Harmi kun perhe ja kuvaaja ei pääse pättämään kuvista, mutta noin se vaan menee. Ja koskaan ei kaikki mahdu mukaan. Voin laittaa sulle muutaman niistä joita ei julkaistu, jos haluat laittaa blogiin? :)

Susanna kirjoitti...

Minun pitää sitten tehdä postaus siitä huoneesta. Se on ihan eri järjestyksessäkin nyt kuin tuota juttua tehtäessä. Lehden kuvassa se oli kauhean täyteenahdettu, mutta nyt väljempi. Jutussa muuten oli virhe: me emme syö siellä Sulon kanssa. Me syömme siellä vain silloin, kun meillä on vieraita. Vieraat nimittäin palelevat keittiössämme.

Susanna kirjoitti...

:)

Susanna kirjoitti...

Kiva!

Susanna kirjoitti...

Eikö olekin aina kivaa, jos on joku tuttu tai "tuttu" lehdessä? Jotenkin niistä aina ilahtuu niin kovasti.

Susanna kirjoitti...

Vau, saanko?! Tottakai haluan! Se olisi ihanaa! Kiitoskiitos!

On tosi mielenkiintoista katsoa ammattilaisen silmien kautta omaa kotia. Sekin kuva olohuoneesta, joka oli lehdessä, jonka olit kuvannut keittiön puolelta oli minulle tosi iso ja uusi oivallus. Kun siinä oli ne keittiön ovessa roikkuvat laukut näkyvissä!

Helinä kirjoitti...

Aukasin illalla kyseisen lehden ja tietämättä että olette päässeet siihen niin piristyi ilta vallan... :) Kauniilla tavalla käytettyä paljoa värikkyyttä ei voi muutako ihailla. Kivaa että pääsitte lehteen. :)

Inka kirjoitti...

Jee, näyttää kivalta! Kipinkapin lehtihyllylle suuntaa hän. Kiva kun on pihajuttujakin lehdessä :)

Hauskaa kun saat blogiisi lisää kuvia Camillalta. Ne on aina niiiin kauniita!

Susanna kirjoitti...

Minustakin se on kivaa, että päästiin. Ja minustakin on aina kivaa yllättäen törmätä lehdissä blogeista tuttuihin koteihin. Aina yhtä ilahduttavaa.

Susanna kirjoitti...

Niin, Camilla tekee ihan älyttömän hienoja valokuvia!

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Hauskaa! En olekaan tutustunut aiemmin tuohon lehteen, mutta nyt se on ehdottomasti käytävä ostamassa.

Susanna kirjoitti...

Aina kannattaa tutustua uusiin lehtiin. Tässä on erityisen kiva, heijastamaton paperi, ja tykkään taitostakin.

sinisukka kirjoitti...

Sain minäkin lehden näytenumerona, vaikka olisin sen muutenkin ostanut - aina ostan :D, on Maalla-lehti niin ihastuttava! Mukavaa oli lukea jonkun "tutun" kodista!!! On teillä HURMAAVAN värikästä - just mun makuun!

Susanna kirjoitti...

Kiitos! Just mun makuun myös! ;)

Laurakaisa kirjoitti...

Minun riippumaton sisustus- ynnämuuaiheeseenliittyvälehtiarvosteluraatini on viime aikoina vähän alkanut kallistua sille kannalle, että vanhoista taloista ja niissä asumisesta kiinnostuneille, mutta ei 1600-luvulta peräisin olevissa sukukartanoissa asuville kansalaisille tuo Maalla taitaa olla melkein parasta antia suomalaisessa aikakauslehtitarjonnassa. (Jösses mikä lause.) Sama selkokielellä. Melkein kaikissa muissa lehdissä tulee aina vastaan pelkkiä "aikamala" -tuntemuksia herättäviä juttuja vanhoista taloista, mutta Maalla-lehdessä on tullut lyhyen tuttavuuden aikana melkein pelkästään persoonallisia, kivoja, sopivasti elämänmakuisia eikä kovinkaan kipsilevytettyjä vanhoja taloja ja mökkejä ja torppia. Nyt on taas hyvä syy ostaa se lehti :)

Susanna kirjoitti...

No hitsi, tuon perusteella minun pitäisi tosiaan myös ruveta tutustumaan lehteen paremmin.