tiistai 26. maaliskuuta 2013

Maallassa


Tänään ilmestyneessä Maalla-lehdessä on jännityksellä odotettu juttu meidän kodistamme. Sen kirjoitti ja kuvasi "Lilla Kamomillas Villan" Camilla, joka oli kyllä tosi sydämellinen ja herttainen ihminen. Jutuntekopäivä oli mukava, oikein leppoisa. Mutta niin kylmä ja pimeä. Näkyyköhän se kuvista? Ei ainakaan pimeys! Camilla on saanut taiottua kuviin valoa. Ja tilaa.

Näin kuvat itsekin ensimmäistä kertaa vasta lehdessä. Siihen oli valittu niin erilaisia kohteita, kuin mitä minä olisin kodistamme valinnut. Suurimmat kuvat ovat työhuoneesta, ja jutusta tulee sellainen tunne, kuin meillä olisi hyvinkin vaaleansinistä. Työhuoneen kylmähkö värimaailma on täällä se, josta itse vähiten tykkään. Se on ainoa huone, jonka haluaisin pistää ihan kokonaan uusiksi. Ja jonain päivänä pistänkin. Tietysti.

29 kommenttia:

 1. On teillä niin ihanan pirteän värikästä! En koskaan kyllästy ihastelemaan :)

  VastaaPoista
 2. Mullekin tuli tuo lehti näytelehtenä. Bongasin heti teidän ihanan kotinne, mutta juttua en ehtiinyt vielä lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, että tuli näytelehtenä. Näytelehtiä on aina ilahduttavaa saada.

   Poista
 3. Silti tosi ihania kuvia ja kiva juttu :)! Maalla-lehti on mukavaa luettavaa aidoista kodeista ja teidän koti oli piristysruiske muiden joukossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerinnyt vielä lukea ihan koko lehteä, mutta ainakin siinä oli kiinnostava juttu naisesta, joka osti pienen hirsimökin.

   Maalla on jäänyt minulle vähän vieraammaksi, harvoin olen sitä ostanut. Ja tämä numero olikin puutarhapainoitteinen, joten minun pitää ehkä tutustua seuraaviin numeroihin myös.

   Poista
 4. Pirtsakka väriläiskä teidän koti täällä blogimaailmassa....tänään kun ompelin sohvatyynyn päällistä kirpulta löytämästäni raitakankaasta,niin teidän koti tuli heti mieleeni,,,siinä oli sellaisia värejä,joista varmalla tykkäisit...(tyyny näkyy blogini sohvalla ).Mie tykkään teidän kodista....koska itse en uskalla käyttää värejä runsaasti,niin ihana katsoa kun toiset uskaltaa.

  Pirtsakkaa pääsiäistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tyyny! Todellakin tykkään. Ja keltaisten kukkien kanssa niin kauniin raikasta!

   Poista
 5. Jahans, sehän pitää sitten huomenna kipaista kioskille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla vähän tarjoushintainenkin tämä numero. :)

   Poista
 6. Hihihi. Bongasin tämän Anttilan hyllyltä tänään. Heti tuli kannen yhdestä otsikosta mieleen, että siitäköhän sä vihjailit täällä. Ja siellä oli tuttuja, kun alkoi selaamaan.

  Hyvät kuvat, hyvä juttu. Minulta on mennyt jotenkin kokonaan teidän ruokailuhuone ohi, sisäistin sen olemassaolon vasta luettuani lehtijutun. Ihan selvästi toisen kuvaamana tulee esille eri yksityiskohtia ja nurkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää sitten tehdä postaus siitä huoneesta. Se on ihan eri järjestyksessäkin nyt kuin tuota juttua tehtäessä. Lehden kuvassa se oli kauhean täyteenahdettu, mutta nyt väljempi. Jutussa muuten oli virhe: me emme syö siellä Sulon kanssa. Me syömme siellä vain silloin, kun meillä on vieraita. Vieraat nimittäin palelevat keittiössämme.

   Poista
 7. Ahaa, haluan lukea tuon! Kuvat näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
 8. Myös minä taidan kipaista huomenna kaupan kautta :)
  Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 9. Lehden hakuun tänään siis. Anopin puutarha on myös jossain lehdessä, pitänee etsiä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aina kivaa, jos on joku tuttu tai "tuttu" lehdessä? Jotenkin niistä aina ilahtuu niin kovasti.

   Poista
 10. On se värikäs juttu, kiitos vielä kun sain vierailla! Harmi kun perhe ja kuvaaja ei pääse pättämään kuvista, mutta noin se vaan menee. Ja koskaan ei kaikki mahdu mukaan. Voin laittaa sulle muutaman niistä joita ei julkaistu, jos haluat laittaa blogiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, saanko?! Tottakai haluan! Se olisi ihanaa! Kiitoskiitos!

   On tosi mielenkiintoista katsoa ammattilaisen silmien kautta omaa kotia. Sekin kuva olohuoneesta, joka oli lehdessä, jonka olit kuvannut keittiön puolelta oli minulle tosi iso ja uusi oivallus. Kun siinä oli ne keittiön ovessa roikkuvat laukut näkyvissä!

   Poista
 11. Aukasin illalla kyseisen lehden ja tietämättä että olette päässeet siihen niin piristyi ilta vallan... :) Kauniilla tavalla käytettyä paljoa värikkyyttä ei voi muutako ihailla. Kivaa että pääsitte lehteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on kivaa, että päästiin. Ja minustakin on aina kivaa yllättäen törmätä lehdissä blogeista tuttuihin koteihin. Aina yhtä ilahduttavaa.

   Poista
 12. Jee, näyttää kivalta! Kipinkapin lehtihyllylle suuntaa hän. Kiva kun on pihajuttujakin lehdessä :)

  Hauskaa kun saat blogiisi lisää kuvia Camillalta. Ne on aina niiiin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Camilla tekee ihan älyttömän hienoja valokuvia!

   Poista
 13. Hauskaa! En olekaan tutustunut aiemmin tuohon lehteen, mutta nyt se on ehdottomasti käytävä ostamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kannattaa tutustua uusiin lehtiin. Tässä on erityisen kiva, heijastamaton paperi, ja tykkään taitostakin.

   Poista
 14. Sain minäkin lehden näytenumerona, vaikka olisin sen muutenkin ostanut - aina ostan :D, on Maalla-lehti niin ihastuttava! Mukavaa oli lukea jonkun "tutun" kodista!!! On teillä HURMAAVAN värikästä - just mun makuun!

  VastaaPoista
 15. Minun riippumaton sisustus- ynnämuuaiheeseenliittyvälehtiarvosteluraatini on viime aikoina vähän alkanut kallistua sille kannalle, että vanhoista taloista ja niissä asumisesta kiinnostuneille, mutta ei 1600-luvulta peräisin olevissa sukukartanoissa asuville kansalaisille tuo Maalla taitaa olla melkein parasta antia suomalaisessa aikakauslehtitarjonnassa. (Jösses mikä lause.) Sama selkokielellä. Melkein kaikissa muissa lehdissä tulee aina vastaan pelkkiä "aikamala" -tuntemuksia herättäviä juttuja vanhoista taloista, mutta Maalla-lehdessä on tullut lyhyen tuttavuuden aikana melkein pelkästään persoonallisia, kivoja, sopivasti elämänmakuisia eikä kovinkaan kipsilevytettyjä vanhoja taloja ja mökkejä ja torppia. Nyt on taas hyvä syy ostaa se lehti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, tuon perusteella minun pitäisi tosiaan myös ruveta tutustumaan lehteen paremmin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.