keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nupuille peittoja


Täällä Imatralla Heidi Hänninen Sinisestä Designistä käynnisti nuppupeittokampanjan, johon ehtii vielä osallistua, vaikka asuisi toisella puolella maailmaa. Sinisen Designin Facebook-sivulla on huutokauppa, jonka tuotto käytetään nuppupeittojen materiaalien hankkimiseen. Siellä on huudettavissa eri käsityöläisten lahjoittamia tuotteita.

Heidistä oli taannoin juttu Uutisvuoksessa, ja häneen voi varmasti olla yhteydessä, jos asia kiinnostaa ja haluat ommella peittoja keskosille.

Ja ei, supikoirien kuva ei mitenkään liity aiheeseen, mutta ovathan nekin aika reppania nuppusia, eikö?

7 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Wau tuo lapinpöllö! Sellaisia kokemuksia, jotka jäävät mieleen!

Näistä supikoirista mulle sen sijaan ei tule helliä fiiliksiä. Ajattelen vaan, että ovat Suomen luontoon kuulumattomia tulokkaita, joita valitettavasti on niin paljon, että ovat jatkuvasti autojen kolhimina raatoina tien poskissa!

Susanna kirjoitti...

Se lapinpöllö oli kai muidenkin mielestä hieno juttu, sillä se oli noussut "merkittävien havaintojen" joukkoon www.tiira.fi -sivulla, jonne minua kehotettiin se ilmoittamaan.

Nämä supikoireppanat asuvat Kiteen eläintarhassa. Minä olisin mielummin antanut niiden juosta metsässä, vaikka ihan Suomessakin.

Saila kirjoitti...

No jo mietinkin, että supikoirilleko niitä peittoja tarvitaan :-D
Oi, mullakin on lapinpöllöhavainto muutaman vuoden takaa Korppoossa. Meillä juoksee kyllä vaikka kuinka paljon vapaita ja onnellisia supikoiria, jos se yhtään lohduttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mä vaan hiljaa mietin itsekseni miten suhtautua koko Sininen designiin... taannoin olivat valmistaneet selkeän tuoteväärennöksen Hopealukin Munasista. En tahtoisi millään tavoin sellaista firmaa kannustaa :/ Ja niin paljon kuin sinäkin olet yrittäjän arjesta puhunut niin kannattaa tutustua aiheeseen http://www.facebook.com/hopealukki?fref=ts#!/hopealukki/posts/170991809656675

Susanna kirjoitti...

Voih... tuosta linkistä ei käynyt ilmi yhteyttä Sininen Designiin, mutta jos siitä on kyse, niin surullista, todellakin. :-(
Plagiointi on niin ikävä asia, mutta jatkuvasti sitä valitettavasti tapahtuu. Onneksi tuossa tapauksessa kyseinen kopio siis poistettiin myynnistä.

Toivottavasti opiksi on otettu ja tämä tapaushan ei onneksi liity nyt meneillään olevaan nuppupeittokeräykseen.

Mutta onpa muuten mielenkiintoisia koruja tällä Hopealukilla! Ihan uusi tuttavuus minulle, olen ihan liekeissä noista töistä.

Susanna kirjoitti...

Kai se hiukan lohduttaa. :-D

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste. :)