lauantai 13. lokakuuta 2012

Kullan kimallusta


Sain kiltiltä lukijalta lahjaksi viisi kullanväristä ruusulusikkaa, jollaisia olin unelmoinut kesäkeittiön ruusuastioiden kaveriksi. Olen niin onnellinen niistä. Eihän kultareunaisiin ruusuposliinikuppeihin sovi mitkään muut lusikat! Kiitoskiitoskiitos Mirka!


Huomasin kesäkeittiön kokeneen vaurioita syysilmaston myötä. Penkin panelit ovat alkaneet poukkoilla paikoiltaan. Sen siitä saa, kun ruuvailee paneloinnin paikalleen vain sieltä täältä. Nyt näen, miksi panelointi yleensä tavataan kiinnittää jokaisesta panelista. Sekä koriste- että jalkalista on kimmahtanut irti kupruilemisen takia. Korjatahan tuo pitää.


Vaikka kesän grillailut ovat melkolailla jo ohi, tein pienen uudistuksen myös nuotiopiiriimme. Se on kaivannut tasoa, jolle voi laskea ruoka-astioita tai tulikuuman muurikkapannun.


Raahasin paikalle vanhan asemanpenkin, joka valitettavasti on kovin laho ja huonokuntoinen. Muutama betonilaatta sen päällä toimii pannunalusena, ja penkkiä voi käyttää paitsi pöytätasona, myös istuimena, jos paikalla on enemmän grillailijoita.


Tähän kauniiksi lopuksi sopii vielä kuukauden kuva "10 kuvaa kesään" -haasteeseenSyyskuun kuvaan verrattuna muutos on ihan ilmeinen. Olen ihan kärsimätön odottamaan ensi kesää, jolloin saan laittaa nämä kaikki kuukauden kuvat peräkkäin. Nähdä yhdellä kertaa vuoden kierto.

Taidan istuttaa kevätkukkien sipuleita myös tuohon aitan päätyyn, ihan vain siksi, että keväällä olisi näissä kuvissa enemmän väriä. Nyt olen istuttanut sipuleita vain etuseinustalle, mutta se kohta ei näy tässä kuvassa.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea tuollainen nuotiopiiri. Meillä on yhdellä sukulaisella sellainen mökillä ja siinä on hauska käristellä makkaroita.

Vakkarilukija

Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli täsmälleen samat lusikat lapsena leikeissä, joskin kuusi kappaletta. Päätyivät kirpputorille lopulta. Etteivät vain olisi samat? :)

Toinen vakkarilukija

Susanna kirjoitti...

Se oli Sulon idea, kun olimme pari vuotta miettineet, millaisen grillin rakennamme.

Susanna kirjoitti...

Sepä olisikin hauska ympyrä, jos olisivat samat lusikat!

Valoblogin Taru kirjoitti...

Mahtava tuo luonnonkivigrilli! Ei mitään liikaa. Tunnelmaa tarpeeksi. Pakko myöntää, että nyt kyllä pyörii mielessä idean kopiointi ja kivigrillille sopivan paikan mietintä..

E kirjoitti...

Ihanat lusikat, kultaiset ja ruusuiset. Täydelliset <3

Susanna kirjoitti...

Siitä vaan kehittelemään!

Susanna kirjoitti...

Eikä yhtään minun tyyliset! :-D

Mirka kirjoitti...

rohkenen epäillä, että olisivat vakkarilukijan lusikat, nuo on mummolan peruja :D :D harmi tosiaan kun se kuudes on jäänyt matkan varrelle. Kiva että sopivat, mulla ne jäi vaille käyttöä, vaikka kauniit ovatkin. Kiitos myös suloisesta vastalahjasta!

Anonyymi kirjoitti...

There's certainly a lot to know about this topic. I like all the points you have made.

Also visit my web site ... Nike Air Max

Anonyymi kirjoitti...

Hi there, You've done an incredible job. I'll definitely digg it and personally
suggest to my friends. I'm sure they will be benefited from this site.

Here is my web-site Louis Vuitton Bags