keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Täydellinen teepannu ja täydellinen asiakas


Olen keräillyt kesäkeittiön astiastoa pikkuhiljaa, ja kaiken pohjana ovat olleet vanhat puolalaiset ruusuposliinikupit. Nuo kupit ovat kuitenkin niin mitättömän pieniä, että teenjuojalle tulee hankaluuksia. Teetä pitäisi hauduttaa kerrallaan isompi määrä, varsinkin jos juojia on enemmän. Niinpä olen yrittänyt tutkia kirpputoreja sillä silmällä, josko löytäisin ruusuposliinisen teepannun. En ole löytänyt. Tai jos olen, ne ovat olleet liian kallista Arabiaa tai liian pieniä eli hyödyttömiä. Markettien valikoima taas on ollut liian arkista tai modernia.

Mutta eilen kohtasin täydellisen teepannun. Aivan överisöpön, ison ja ruusuisen pannun, joka oli suorastaan hinkumassa kesäkeittiöni kruunuksi. Se oli juuri niin satumainen, kuin leikkimökkimäiseen kesäkeittiööni kuuluisikin. Kurkistus pohjaan ja pettymys: liian kallis.

Mutta eipä mennyt kuin hetki, niin teepannu tupattiin syliini. Synttärilahja kuulemma. (Kiitos, R+R!) 

Näitä muuten saa Imatran ihanasta Virkkukoukkusesta.

Seuraavaksi jahtaan tarjoiluastioita ja ruusuvartisia teelusikoita.



Tässä samalla haluan näyttää teille Ruokolahden Ensihoidon www-sivut, jotka vastikään sain valmiiksi.  Koulunkäynnin opit alkavat olla hanskassa ja pystyn jo tekemään nettisivuja oikeille asiakkaille. Vielä on toki paljon opittavaa, mutta perussivujen loihtiminen onnistuu jo mainiosti.

Ruokolahden lanssarit olivat vieläpä jokaisen graafikon unelma-asiakkkaita, sillä he antoivat minulle täysin vapaat kädet ulkoasun suhteen! Sellainen asiakas tulee vastaan äärimmäisen harvoin. Siksi tämä työ oli yksi mukavimmista, mitä olen koskaan tehnyt. Kaikki kuvat sivustolla olen minä kuvannut, lukuunottamatta kuvagallerioiden kuvia.


13 kommenttia:

KAISU kirjoitti...

Voi söpöyttä, hieno teepannu :) Ja aivan mahtavan komeat nettisivut saivat lanssi-ihmiset!

Ellimelli kirjoitti...

Kivat sivut: asialliset, mutta rennot.

Mira kirjoitti...

taitaa olla pip-studion pannu? ihana! äidiltäni olen saanut samaisesta kaupasta tuota merkkiä pyyhkeen ja tyynyn tykkään ja merkillä on iihhaanniiaa tapetteja ja "hyvän" hintaisia! tuo on kyllä söpö, kelpaisi minullekin;)

Saila kirjoitti...

Ihana teepannu! Minustakin näyttää Pip-studion tavaralta, heillä on aivan ihania hauskoja juttuja!
Sivu näyttää tosi hienolta, onneksi olkoon!

maarit kirjoitti...

Suloinen teepannu :)kelpaisi myös ;)
Ja hienot sivut olet tehnyt, onneksi olkoon !

Sanna Pyykkö kirjoitti...

Ihan kivat selkeät sivut. Hienoa että oppi kantaa! Mikä galleriapalikka sulla on tuossa käytössä? Selasin Firefoxilla, enkä löydä sieltä lähdekoodia jotta hiffaisin.

Ninni kirjoitti...

Ihana teekannu. Kivat & pirteät värit.

Ja upeat kotisivut. Olet onnistunut hyvin!

Soja kirjoitti...

Hienot, näyttävät, selkeät ja informatiiviset sivut! Loistavaa!

Susanna kirjoitti...

Olette oikeassa. Pip Home siellä kannun pohjassa lukee. Minä näistä merkeistä mitään ymmärrä...

Kiitos kehuistanne lanssisivujen suhteen. Ambulanssiyritysten sivut ovat yleensä todella tylsiä, joten yritin saada näihin sellaista pirteämpää, reippaampaa otetta. Vakavan asian ei mielestäni tarvitse pukeutua ankeaan asuun.

Sanna, tein kuvagallerian Sv Builder Pro -ohjelmalla.

Peurankello kirjoitti...

Hih, olen syntyisin Ruokolahdelta!

Akissfromthepast kirjoitti...

aivan mahtava teekannu!
ja sinulla on mukava blogi muutenkin :)
mukavaa viikkoa!

Karkkis kirjoitti...

Pannu sopii kyllä täydellisesti kesäkeittiönne tyyliin! Oikeastaan minusta on hauskaa, ettei kaikki olekaan vanhaa, vaan vaikka pannussa on sopivasti vanhaa henkeä, kuosien sekoittelu tekee siitä jollain lailla moderninkin.

Susanna kirjoitti...

Minusta myös! Tuo pannu on jopa parempi kuin sellainen vanha ruusukannu, jota ensin yritin etsiä.