torstai 21. kesäkuuta 2012

Tänään toimistossa


Aurinko paistaa taas meilläkin! Tohtisinko vielä toivoa lämpöäkin? Sitä odotellessa esittelen toimiston nykyasussaan. Lippuluukku erottuu nyt valtavan kauniisti seinästä ja sen hienot yksityiskohdat osuvat paremmin silmään.


Kolme seinää on nyt valmiina. Pinnaltaan rupsahtanut muuri jakaa jopa minun mielipiteeni; välillä se on minusta niin ihana, ettei sille kuulukaan tehdä mitään, mutta välillä se näyttää vain karmealta ja se pitäisi ehdottomasti siloitella. Tuskin aivan lähitulevaisuudessa kuitenkaan.


Kävimme viikonloppuna kyläreissulla Haminassa ja Kotkassa, ja sieltä löysin kirpputorilta ihanan villapeiton. Se on suuri, moitteettomassa kunnossa, täyttä villaa ja kotimainen, ja sopii väreiltään ihanasti toimistoon. Ja maksoi vain 3,50 euroa! Samassa pöydässä oli kolme vastaavanlaista villapeittoa yhtä halvalla hinnalla, ja minä olin pyörtyä. Miksi näillä on tällainen hinta? Eikö myyjä ymmärrä peittojensa arvoa? Mutta sitten huomasin, miten hullua on ajatella noin. Kirpputorien hintataso on nykyisin niin älytön, että sen kerran, kun joku myy oikeasti halvalla hyvää tavaraa, siihen ei osaa suhtautua enää mitenkään. Kiitos sille, joka tämän peiton pani myyntiin. Uskon, että ne muutkin peitot löytävät vielä uuden, onnellisen omistajan.


Toimiston värimaailma noudattaa nyt seuraavaa kaavaa: seinät tumman violetit, lattia harmaa, ovet ja ikkunat valkoiset. Kalustus ja tekstiilit ovat valkoisia, kirkkaan keltaisia, pinkkejä tai punaisia.


Ja sitten on vielä tämä yksi seinä, joka tulee muuttumaan. Uskon vakaasti, että kun aika on oikea, eteeni tulee juuri täydellinen tapetti juuri täydellisellä hinnalla. Sitä ennen en hoppuile.

11 kommenttia:

 1. Hienot seinät! Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Oih, mikä ihana keltainen väri <3 Ja lippuluukku on kyllä nyt edukseen :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat värit! Tuo violetti on vaan niin oikea violetti, ja yllättävän rauhoittava. Kirkkaankeltainen on tosi aurinkoinen. Keltaisessa huoneessa ei voi koskaan olla surullinen.

  VastaaPoista
 4. Upeita värejä, ihanan raikasta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille ja oikein kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Tumma lila on yllättävän kiva seinä ja tausta valkoiselle lippuluukulle. Villaviltin sait edullisesti, hyvä löytö!

  VastaaPoista
 7. Värit on upeita! Miten saatkin ne kuvissakin noin hehkumaan. Minusta tuntuu, etten saa värejä koskaan toistumaan yhtä upeita kuin mitä ne oikeasti ovat. Tosin, en minäkään ole nähnyt noita värejä livenä. Ties kuinka paljon upeampia vielä ovat!

  Ai niin, äitini tilasi rättejäsi ja minäkin saan niistä yhden! Ne ovat suloisia!

  VastaaPoista
 8. Se on tuo kamera, joka panee kaiken hehkumaan. Violetti seinä on luonnossakin upea, mutta esimerkiksi tuo peitto hehkuu kuvassa ihan poikkeuksellisesti.

  VastaaPoista
 9. Aina vaan paranee...
  Sen muurin (jota vilautat vain osittain)kanssa en todella hätiköisi.
  Sitten jos ja kun olet sen jotenkin pinnoittanut, tota "rupista" tunnelmaa et takaisin saa.

  VastaaPoista
 10. Upeeta! Kerrohan, onko vika miussa vai kamerassa, kun en saa violeteista kuvia! On nimittäin ongelmallinen juttu, kun violetit haluavat näyttää sinisiltä verkkopuodissa...

  VastaaPoista
 11. Soja, en minä tiedä! En ole mikään valokuvaaja. Minullakin on kokeilemista aina näiden violettien kanssa. Kokeile eri valotuksilla ja katso, mikä näyttää lähimmäksi todellista.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.