lauantai 9. kesäkuuta 2012

Takaisin arkeen


Viime viikonloppuna meillä oli yökylässä 11 ihanaa ihmistä ja yksi suloinen, nelijalkainen epileptikko. Vaikka etukäteen mietitytti, miten mahdamme koko porukka mahtua tänne ja miten kaikki viihtyvät, niin viikonloppu oli aivan upea. Tuli aivan sellainen olo, että tällaiseen meidän kotimme onkin tarkoitettu: elämään.

Koko touko- ja kesäkuussa on ollut vain yksi sadepäivä, ja se osui tietysti siihen, kun talo oli täynnä vieraita. Mutta onneksi sunnuntaina ilma selkeni ja pääsimme koko porukan kanssa testaamaan uutta grilliä. Grilli toimi esimerkillisesti ja kymmenen hengen puutarhapöytä oli juuri sopiva!


Yritin valokuvata kokonaisuuden, jossa näkyisi grilli, puutarhakalusto ja Villa Harakanpesä, mutta en vaan saa hyvää kuvaa aikaiseksi. Tässä siis pelkkä grillipiiri. Ristikkoaita vasemmalla tulee jossain vaiheessa peittymään köynnöstelevien kärhöjen alle. Sen päätyyn siirsin syreenejä ja tuonne penkin taakse laitoin riviin puutarha-alpia. Kun nämä kaikki kasvavat tarpeeksi, grillausalueesta tulee suojaisa soppi tontin hoitamattoman puolen rajalle.


Sulon tehokesäloman, viikonlopun vieraiden ja minun Helsingin-reissuni jälkeen olemme yrittäneet taas laskeutua normaaliin elämään. Kesäkeittiön katoksenkin saimme jo alulle. Siitä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Kaunis grillipaikka. Mikähän siinä on, että kun vieraita tulee - sataa. Onneksi saitte poutapäivänkin ja pääsitte grillaamaan.

    VastaaPoista
  2. Luulisin, että tokenivat ainakin suurimmaksi osaksi. Jotkut varret siellä rentoilevat maata pitkin, mutta enimmäkseen ovat pystyssä terhakasti.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.