sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kakkoslaatua taas tarjolla!


Sain viimein ommeltua ja päivitettyä verkkopuotiin uuden erän kakkoslaatuisia bamburiepuja. Viime kerralla ne hävisivät parissa päivässä ja minulta on sen jälkeen näitä kovasti kyselty. Nyt on taas mistä valita; olkaapa hyvät.

Rievut myydään taas kolmen kappaleen paketeissa, lajiteltuna kuosin mukaan tai värin mukaan. Kuosin mukaisessa paketissa on aina kolme eriväristä versiota. Värin mukaisessa lajitelmassa sen sijaan on kolme sattumanvaraista kuosia.

Supersuosittuja Pöllöparvia vaivaa krooninen loppuunmyytyys, mutta niitäkin löytyy nyt punaisissa lajitelmissa. Jos siis välttämättä haluat, että punaisessa lajitelmassasi on mukana yksi pöllökuosinen riepu, niin mainitse toiveesi tilauksen lisätietoja-kentässä. Toiveita täytetään niin kauan, kuin pöllöriepulaisia riittää.

9 kommenttia:

Marie Josefine kirjoitti...

Voi, pitäisiköhän tilata, tahtoisin niin turkoosin värilajitelman :)

Tietysti jos sattuis aikataulut yhteen, voisin mahdollisesti tulla ostamaan paikanpäältäkin?

Anonyymi kirjoitti...

Tilattu! Nyt vaan odotellaan postia =).

- johanna

Susanna kirjoitti...

Posti lähtee tänään matkaan! Kiitos Johanna ja kaikki muutkin, jotka ovat jo tilauksensa tehneet!

Mari, tule vaan poikkeamaan. Laita vaikka sähköpostia minulle (verkkopuodista yhteystiedot - sillä lomakkeellakin voi laittaa), kun tiedät, milloin haluat piipahtaa. Tosin turkoosit lajitelmat taisivat loppua jo.

Marie Josefine kirjoitti...

Viestiä laiteltu :)

Satu kirjoitti...

Tänään saapui tilaus :) Aivan ihania, eikä kyllä huonoa ole sinun kakkoslaatu :) Heti kun rikastun tilaan kyllä ykköslaatuakin..

Susanna kirjoitti...

Minusta on ihanaa että joku on noin tyytyväinen kakkoslaatuun! Minua nimittäin ihan hiukan hävettää laittaa niitä maailmalle.

Henna kirjoitti...

Uutena lukijana tykästyin väreihisi kovin, lukijaksi jään kyllä ;) Ja tiskirätitkin lähtivät tilaukseen tottakai :)

Satu kirjoitti...

Älä ihmeessä häpeä yhtään!! Nyt yhden päivän käyttökokemuksella en kyllä enää muuhun vaihda!! Ei oo meidän keittiön pöytä ja tasot ihan vasta ollut nuin puhtaat ku on nyt :)

Susanna kirjoitti...

Senkin iltani ilahduttaja! Kiitos kehuista!