lauantai 29. lokakuuta 2011

Valolololoa!

Remonttiähky on ihan selvästi minulta vihdoin ohi. En keksi muutakaan selitystä sille, että maailman likaisimmat ikkunalasit työhuoneessa häiritsevät minua yhtäkkiä aivan suunnattomasti. Olen ihan hyvin elänyt noiden kipsipölyisten lasien kanssa jo vuoden, ja ne ovat olleet yksi vähäpätöisimmistä asioista "to do" -listoillamme. Mutta nyt ne yhtäkkiä ovat alkaneet hävettää minua aivan tolkuttomasti.

Aurinko paljastaa ikkunoiden alennustilan todella rumasti.

Aurinko tekee muutenkin ihmeitä. Olen ollut melko saamaton ja nuutunut taas pitkän aikaa, mutta nyt kun aurinko aivan yllättäen saapui takaisin pitkän poissaolonsa jälkeen, minä senkun purskahtelen energiaa.

Nyt on hyvä meininki ommella rättejä, ottaa valokuvia ja maalata Pollukoita. Mutta kun kaikkea ei kerkiä yhtä aikaa! Ja tärkeimmältä tuntuisi sitten kuitenkin syöksyä pihalle - sinne, jossa sitä valoa on eniten! Vaikka hyvin tiedän, että kun aurinko häipyy, työnteko maistuu taas hiukan enemmän puulta. Tehdäkö siis töitä vai singahtaako ulkoilemaan? Mitä sinä tekisit?

Olen tänä aamuna päivittänyt verkkokauppaan kaikki loput vanhanmalliset tiskirätit yhden otsikon alle. Ja alennettuun hintaan vieläpä! Nyt on viimeinen tilaisuus ostaa pinkkejä skoottereita tai ruskeita pöllöjä, sillä ainakin ne tulevat poistumaan mallistosta... samoin kaikki vihreät printit.

Olen myös valokuvannut uudet rätit ja laittanut ne verkkokauppaan lähtövalmiuteen odottamaan julkistamisen hetkeä.

Enköhän ole ansainnut sen, että hommat jäävät nyt tähän ja minä painun pihalle.

12 kommenttia:

morso kirjoitti...

Pihalle mars. Sitten mars kauppaan ostamaan kirkasvalolamppu ja aamupäivät teet töitä sen loisteessa. Kummasti auttaa harmaiden päivien vetämättömään oloon!

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Hei! Löysin Saaripalstan kautta tänne. Sitten hoksasin, että näitä ihania tuotteitahan myydään Taitaentehdyssä, jonka senkin juuri pari päivää sitten löysin.

Olet todella taitava, ihania kuoseja. Tilaan sulta joululahjoja aivan taatusti!

Kivaa viikonvaihdetta, täällä aurinkokin näyttäytyi äsken :)

Nonna kirjoitti...

Välillä on pakko päästä ulos ja sitten jaksaa taas sisällä touhuta kaikenlaista hyödyllistä ja hyödytöntä!

Mukavaa viikonloppua!

Saara kirjoitti...

En malta odottaa! :) Meidän sukulaisille ainakin päätyy rättejä lahjaksi. Ja itsellekin on saatava yksi tai pari. Kuosit näyttää hauskoille! :)

Anna kirjoitti...

mulla on kun erityisen nuutunut olo, se johtuu siità ettà b-vitamiinit on mennyt nollille, ja kun otan kuurin, olo kohenee heti ekasta pàivàstà! Jostain kàsittàmàttòmàstà syystà mulla menee jokakerran tàn asia kuistamiseen/tajuamiseen useampi viikko syvàà vàsymystà! tyhmàstà pààstà kàrsii koko kroppaa...

Susanna kirjoitti...

Onko muilla kokemuksia kirkasvalolampusta? Olen aika skeptinen aina ollut sellaisen suhteen - keinovalo on aina keinovaloa. Mutta jos se todella auttaisi, niin olisihan se sittejn tosi hyvä juttu.

Olen nimittäin tullut siihen tulokseen, että reagoin epänormaalin voimakkaasti säätiloihin. Jos kaikki ihmiset menisivät matalapaineen takia yhtä lamaantuneeseen tilaan, tämä maailma ei vaan pyörisi enää.

B-vitamiinia voisin kyllä kokeilla. Voi hyvin olla, että saan sitä liian vähän, kun olen pääosin kasvisruokailija.

Kiva saada uusia lukijoita ja kommentoijia tänne! Tervetuloa teille!

Taitaentehty (Handcrafted Finland) kirjoitti...

Tosi kivoja nuo uudet designit ja samoin tykkään noista palloista tiskirättien 'väärällä' puolella. Toivottavasti niitä saadaan sitten aikanaan meillekin myyntiin! :)

Auringonpaiste eilen aamulla oli aivan ihana yllätys, ja vielä parempaa oli kun tänäänkin aamulla heräsi valoon. Siitä todella saa energiaa!

Susanna kirjoitti...

Meillä sataa taas. Ja ilmeisesti samaa synkkyyttä on tiedossa koko viikoksi. Nyt on tosi hyvä olo kaiken ulkoilun jälkeen, mutta se kirkasvalolamppu kyllä houkuttaa yhä.

Unknown kirjoitti...

Kehun jälleen kuviasi: aivan loistavia! Haluan valokuvausoppiisi! Ja kysymykseesi: jos haluttaa mennä pihalle, silloin pitää mennä pihalle. MIKÄÄN muu asia ei mene sen ohitse!! (minua ikävä kyllä haluttaa ulkoilu aivan liian harvoin)

Susanna kirjoitti...

Voi ei! Minusta juuri tämän postauksen kuvat ovat ihan sontaa! :-D

Tuo on tosi hyvä asenne, että ulos mennään silloin kun halutaan. Kaikki muu paitsi ulkoilu on turhaa! Pidän mielessäni sen tästälähtien!

Katja (se lontoolainen) kirjoitti...

Luin vanhoja postauksiasi, ja ihan pakko oli kommentoida tätä, että voi ei! Juuri meinasin ehdottaa, että lisäisit väriskaalaasi vihreät tiskirätit... Meillä on vihertävä keittiö. :)

Susanna kirjoitti...

Juu, eivät olleet vihreät ollenkaan suosittuja.