maanantai 24. lokakuuta 2011

Sateenkaaren suojassa


Käynti vessassa tekee minut nykyisin kovin iloiseksi. Siellä kun on niin nättiä. Vaikka ihan pieniä viilauksia pitääkin vielä tehdä (paklata listojen saumoja, rakentaa näkösuoja vesimittarille...), on vessa kuitenkin juuri sellainen, kuin sen pitääkin olla.

Tässä vaiheessa on enää vaikea muistaakaan, miten rasittavaa oli elää keskeneräisen vessan kanssa monta viikkoa, kerryttää pyykkivuorta ja kipittää keskellä yötä pihalle nurkan taakse. Nyt voin todeta, että se kaikki oli tämän arvoista.

Yksi asia minua silti häiritsee. Nimittäin peilin kehykset.

Maalasin kehykset sinisellä, joka ei jostain syystä asetu ollenkaan sateenkaarenkirjavaan värimaailmaan. Se vaan tuntuu vääränlaiselta siniseltä. Koska kehyksen todellinen väri häiritsee minua, näen sen mielessäni sateenkaariraidallisena. Aion toteuttaa näkyni vielä jonain päivänä. Kunhan saan aikaiseksi.

(Ja ei, en vieläkään osaa kuvata loisteputken valossa.)

10 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

mitä jos liimaisit erivärisiä puuhelmiä peilinkehykseen?

aNNa kirjoitti...

No mutta, on kyllä todella nättejä juttuja. En ihmettele ollenkaan hyväntuulisuuttasi :)

Kivaa päivää!

Saga kirjoitti...

Tuttu tunne tuo "vääränlainen sininen". Ostin kerran ainakin kolme tai neljä verhokangasta makuuhuoneeseen, kun kaupassa väri tuntui hyvältä, mutta kun toin kankaan kotiin.... Oli verhoissa kuitenkin vääränlaista vihreää, joka ei omaan silmään sopinut. Kukaan muu tosin esitä huomannut.... Mutta kun väri minun silmissä riiteli, niin se riiteli muun huoneen kanssa.

Henne kirjoitti...

Vois olla myös hauskaa jos maalaisit pieniä erivärisiä palluroita noihin kehyksiin! Matchais ainaki kivasti tuohon kuvassaki näkyvään laatikon vetimeen, eikä tarvis maalata koko kehystä uuestaan :)

Nonna kirjoitti...

Onpas oikea hyvän tuulen vessa.

Mulle tuli mieleen, että jos tuunaisit peiliä sähköteipeillä raidalliseksi...

Johanna kirjoitti...

Kivoja ideoita sinulla blogi pullollaan. Minusta vessa näyttää oikein kivalta. Itse saattaisin liimata jotain helmiä vielä tuohon peilinkehykseen, ehkäpä samoja kuin tuossa allaskaapin rivassa? Kivaa maanantaita :)

Laura kirjoitti...

Todella pirteää kyllä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä sellainen vaihtoehto, että lisäisit sinisen kehyksen ulkopuolelle muutaman sateenkaren värin lisää (leventäisit siis kehystä).
Sitä vois testata jollain muulla materiaalilla (värillistä kangasta tai paperia). Otat siis peilin pois seinältä ja teet kokeilun pöydän päällä. Jollei näytä hyvältä, niin sitten vaan vielä mietintämyssyä syvemmälle päähän.

terveisin Merja

Sussu kirjoitti...

Ihana vessa! Jos saa sanoa, niin peilin kehys on minusta liian kapea, ja näyttää siksi vähän yksinäiseltä.

Susanna kirjoitti...

Hei, hyviä ideoita! Kiitos!

Kehyksen leventäminen jollain keinolla voisi ollakin hyvä juttu. En haluaisi ihan tuon kehyksen päälle liimata helmiä tai muutakaan, koska listassa on tosi kaunis profiili. Mutta tosiaan - se on aika kapoinen.