keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Oikeasti pitäisi tehdä töitä


Vähän pahasti jälkijunassa huomasin saaneeni tunnustuksen, ja tällä kertaa se tuli Saaralta. Kiitos kaunis!

Saaran tekemä tunnustus on tarkoitettu kaikille käsillätekijöille - olivatpa he sitten intohimoisia neulojia, nikkaroijia, leipureita, remppaajia, tuunaajia tai mitä vain!

Tunnustukseen kuuluu jatkaa seuraavia lauseita:

Jos voittaisin lotossa 10 miljoonaa, minä maksaisin ensin pois meidän lainat ja meidän vanhempiemme ja minun sisarusteni lainat. Sitten palkkaisin ammattitaitoisen rakennusrestaurointiporukan repimään keittiöstämme, vierashuoneestamme, olkkaristamme ja eteisestämme seinät auki ja lattiat irti. He poistaisivat lasivillat ja laittaisivat tilalle selluvillaa. He tekisivat kauniit lankkulattiat ja tapetoisivat seinät Tapettitalon tapeteilla. He kunnostaisivat ikkunat ja ovet. Keittiön kalustuksenkin he uusisivat eli sinne ostettaisiin 50-luvun keittiönkaapit ja sinne tulisi Smegin astianpesukone ja jääkaappi. Remontin ajan minä ja Sulo reissaisimme maailmaa ympäri ilman kovin tarkkaa matkausuunnitelmaa. Ja sitten me elelisimme lopun ikäämme mukavasti, eikä meidän olisi ollenkaan pakko tehdä töitä yhtään sen enempää kuin itse haluamme. Palkkaisin myös personal trainerin, jotta en lihoisi mahdottomasti. Koska jos minulla olisi paljon rahaa, minä ihan takuulla söisin ja söisin ja söisin... ja söisin vielä senkin jälkeen.


Jos saisin päivän olla mies, kaipaisin varmasti heti takaisin omaan kroppaani ja sukupuoleeni.

Haluaisin osata tanssia. Minulla ei ole rytmitajua ollenkaan, ja tanssiminen on aina ollut minulle äärimmäisen vaikeaa. Joskus olen yrittänyt opetella lavatanssiaskelia, mutta huonostihan se on sujunut. Kaikkein vaikeinta on vapaa, improvisoitu tanssiminen, jota kaiken maailman discoissa pitäisi osata. Juu ei onnistu minulta. Tanssiminen olisi kuitenkin varmasti yksi sellainen liikunnan muoto, josta nauttisin tosi paljon. Jos osaisin.


Hävettää tunnustaa, mutta stressaannuin sunnuntaina kotiinpalusta ja odottavista töistä niin kauheasti, että huuliherpes valtasi turpani saman tien.

Tänään aion vielä tehdä koulutehtäviä, liimata tilaustyöpollukoita, soittaa yhdelle asiakkaalle ja tilata Gigantista halvan jääkaapin, koska meille ei tullut lottovoittoa.

Ja sitten, tunnustus jakoon. Teitä, jotka taitavasti teette asioita käsillänne, on ihan hirmuisen paljon, joten tämä on nyt kamalan vaikeaa.

Peikkokukkulan Mialle tietysti, vaikka hän ei kerkiäkään näihin vastailla. Haluan silti antaa tämän Mialle, koska hän tosiaan on taitava. Kai olette tutustuneet Mian nukkeihin?

Kalmankujan Tiinalle, jonka jännittävä nukkekoti on niin omaperäinen, että kulkee aivan omassa sarjassaan kaikkien nukkekotiblogien seassa.

Paapiille, joka onnistui kehittämään tuotteet, jotka singahtivat viuhuen kaikkien himoamiksi.

Joutomaahan, jossa on maailman kauneimmat postikortit ja printit.

9 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kivoja tunnustuksia! Mulla olisi aika samantapaiset suunnitelmat, jos lottovoitto tippuisi kohdalle. Uskon sen tippuvan, vaikken koskaan lottoa; suunnitelmien on joka tapauksessa hyvä olla valmiina.

Kiitos vinkkauksesta Kalmankujalle! Tosiaan aivan erilainen nukkekoti, kiehtovaa!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Kiitos Susanna tunnustuksesta! En voi uskoa, että noin taitava ihminen kuin sinä, sanoo minua taitavaksi :o Yritän ehtiä tähän tunnustukseen vastaamaan, sillä tähän ei tarvitse etsiskellä valokuvia, niin kuin siihen aikaisempaan....valokuvien pläräyksessä menee niin kauheasti aikaa.

Ihanat lottovoittosuunnitelmat sinulla. Ihan alkoi hykerryttää.

Kälylleni tuli juuri herpes silmän viereen. Sattui kuulemma kiitettävästi. Onneksi sai lääkkeet heti. Sen jölkeen iski paha flunssa.

Minustakin Kalmankujan nukkekoti on aivan huippu!

Minun blogini ei ole tominut kunnolla moneen päivään :( Harmittaa niin, ettei ole intoa edes tehdä postauksia. Ihmiset eivät pysty kommentoimaan ja sivupalkki on siellä sivun alalaidassa. Ihan sekaisin koko systeemi, enkä mitään säädöksiä ole tehnyt.

Susanna kirjoitti...

Jenni, minäkään en koskaan lottoa. Lopetin sen kokonana, koska minulle kävi niin, että loton tehtyäni suunnittelin koko viikon mitä teen voittorahoilla, ja lauantaina kun voittoa ei tullutkaan, menin aina todella ärtyneeksi. Sulo lottoaa silloin tällöin. Oletan saavani puolet, jos hän voittaa.


Mia, onkohan se niin, ettei omaa taitavuuttaan osaa katsoa kovin objektiivisesti? Sinun työsi ovat mielettömän upeita.

Olen huomannut, että blogisi kiukuttelee. Olisin itse varmasti tuossa tilanteessa ihan kiehumispisteessä.

Susanna kirjoitti...

Herpes silmässä on niin kauhea ajatus..... pelkään aina että onnistun käsilläni levittämään tuon huulessa olevan sinne silmänurkkaan asti.

Soja kirjoitti...

Sait tunnustuksen!
http://soja.blogit.fi/ooh-tunnustus/

PaaPii kirjoitti...

Ooh. Kiitos ja niiaus! *nolostelee* Minä fanitan sinua, jos ehtisin tämän blogata niin ojentaisin saman sinulle en takaisin vaan toistamiseen!

Susanna kirjoitti...

Voi, Soja, kiitos!
Nyt tämä blogi on mennyt ihan tunnustusblogiksi. :-)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta!!

Reetta Isotupa-Siltanen kirjoitti...

Voi kiitos Susanna!! Törmäsin tähän vasta nyt, iloinen yllätys! :)