keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kohta ne koulutkin alkavat


En usko, että kesäni olisi ikinä mennyt ohi tällaista vauhtia, vaikka se tuntuukin joka vuosi liian lyhyeltä. Yhtäkkiä eletään heinäkuun viimeisiä päiviä, vaikken minä ehtinyt oikeastaan vielä edes aloittaa kesää kunnolla.

Kun tämän tajusin, huomasin, että on aika ommella niitä keväällä lupaamiani mappipenaaleja ja myös tavallisia penaaleja.

Pussipenaaleihin valitsin väreiksi riemuisat oranssi-lime-yhdistelmät. Nämä penaalit sopivat myös vaikka meikkipusseiksi. Ja mappipenaalit tein keltaisesta. Siitä vähän värihoitoa sitten syksyn synkkiin hetkiin. Verkkopuodissa on tarjolla nyt myös Pikkumummo-palakankaita niillekin, jotka haluavat tuunata omista kansioistaan yhtä tyylikkäitä kuin tuo kuvassa oleva.


Mikkelissä joku blogin lukija kyseli, mahtuuko läppälaukkuun sellainen iso mappi. Nyt vasta muistin mitata! Anteeksi, että jouduit odottamaan näin kauan! Mappi mahtuu, jos se ei ole pullollaan. Täyden mapin kanssa vetskari ei enää mene kiinni. Joten jos haluat Läppälaukun, johon mappikin takuulla mahtuu, niin laita tilaukseesi lisätietoihin toive asiasta, ja ompelen vartavasten vähän suuremman laukun.

5 kommenttia:

Lettu kirjoitti...

Oiii! Mää haluan tuommosen "muotosen" penaalin jos tässä vielä jokupäivä opiskelen! Ja on sulla paljon muutaki, mitä varten oottelen töihinpaluuta ja tilipäivää 2,5vuojen kotonaolon jäläkeen... :D

Susanna kirjoitti...

Nauti kotonaolosta niin kauan kuin sitä kestää! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tekisi mieli ihan esteettisistä syistä alkaa käyttämään penaalia:D

E kirjoitti...

Mielenkiintoni heräsi, mutta en löytänyt näin äkkiseltään tietoa blogistasi... Millaiset laitteet sinulla oikein onkaan, joilla teet painotöitä? Ovatko nämä ihan silkkipainotuotteita? Jos olet jo kertonut asiasta, niin laittaisitko linkkiä, kiitos :) Tai jos et vielä ole kertonut, niin olisin tosi kiinnostunut kuulemaan asiasta! Olen meinaan itse koulutukseltani taidegraafikko, ja minuakin kiinnostaa kankaanpainanta, mutta se on vielä vähän vierasta :)

Susanna kirjoitti...

Silkkipainoa juu. Ei minulla ole mitään laitteita, vaan painan käsin. Ihan seulalla ja raakelilla, tavallisella työpöydällä.