sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

En jaksa keksiä otsikkoa


Samalla kun painoin Kuninkaalliset Kurnuttajat asiakkaan Läppälaukkuun, kokeilin painaa sammakot myös T-paitaan, sillä Maatuska-paidat ovat olleet tosi suosittuja. Enää vihreitä taitaa olla jäljellä, eikä niitäkään monta. Ja kun ne loppuvat, ne loppuvat, eli jos joku nyt vielä miettii, kannattaisiko hankkia vihreä Maatuska-paita, niin nyt kannattaa toimia.


Koska paidat osoittautuvat hyvinmyyväksi tuotteeksi, yritän nyt metsästää niitä ilman valmista painatusta. Jos löydän kohtuuhintaisia ja silti hyvälaatuisia paitoja, alan painaa niitä asiakkaan toivomalla printillä. Löysin nimittäin verkkokauppani ominaisuuksista alasvetovalikot, joiden ansiosta asiakas voi valita haluamansa väri- ja painokuvavaihtoehdon. Toiminto sopii tuotteisiin, jotka voi valmistaa tilausten perusteella.Alunperin olin ajatellut, etten tee Läppälaukkuja lainkaan varastoon. Ne kun ovat liian kalliita tuotteita jäämään nurkkiin pyörimään, jos eivät menekään kaupaksi. Niinpä valmistin niitä aluksi vain tilausten mukaan. Kenkäveroa varten jouduin ompelemaan Läppiksiäkin sarjalla, ja nyt niitä on kuitenkin varastossa joitakin kappaleita. En usko niiden kuitenkaan jäävän myymättä, sillä Läppiksillä on ollut erittäin hyvä vastaanotto.

Teen laukkuja jatkossakin tilausten mukaan, ja siihen tarpeeseen nuo alasvetovalikot olivatkin hyvä löytö. Jos asiakas ei löydä juuri mieleistään vaihtoehtoa varastotuotteiden joukoista, hän voi valita saatavilla olevan kankaan ja haluamansa printin. Kerrassaan mainiota!

3 kommenttia:

 1. Voi että, mainiota! Olenkin yrittänyt keksiä, miksi tarvitsisin uuden läppärilaukun (vanha on täysin ehjä ja toimiva, ja hyväkin :-D). Suosikkini on tietysti kukkaniitty!

  VastaaPoista
 2. Vau. Tosi hyviä löytö. Turhan varaston seisottaminen ei tosiaan ole järkevää.

  Alemmat työhuonekuvat on niin kertakaikkiaan ihania. Tommoinen lokerikko olis loistava ihan tällaisella tavalliselle harrastajahamstraajalle, joka ostaa kankaita kun tästä tulis kiva se ja se, ja sitten ne kankaat (ja langat) hautautuu jonnekin komeron/pahvilaatikon syövereihin ja unohtuu sinne.

  VastaaPoista
 3. Kukkaniitty on myös minun suosikkini. Vaikka minulla onkin omassa kä'tössä jo Maatuskaperhe, saatan tarvita myös kukkalaukun. Oh, mitä kerskakulutusta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.