perjantai 20. toukokuuta 2011

Kohti kesäkaupan avajaisia


Tänään nikkaroin työhuonepuodille pari ständiä. Rungot olikin jo valmiina - ne nimittäin ovat ensimmäisen toripöytäni pukkijalat. Maalasin ne valkoisiksi ja kiinnitin niihin palat lastulevyä. Lastulevyyn niittasin A3-kokoisen, laminoidun julisteen.

Tulostitutin (haa, mikä sana!) julisteet paikallisessa kopiointiliikkeessä. Sain hyvin ystävällistä ja salamannopeaa palvelua ja tulosteetkin olivat edullisia. Tosin ne ovat aivan älyttömän väriset, mutta mitäpä siitä. Tulostimet nyt ovat mitä ovat, eikä värien oikein voikaan odottaa olevan samaa kuin painettaessa. Tosin noin suuri värimuutos kyllä hämmästytti minua melkoisesti. Petroolinsininen sammakkoni on huiman smaragdinvihreä ja ruskeat tekstit aivan pikimustia. Enpä silti tohtinut ruveta asiasta valittamaan. Tiedän varsin hyvin, miten negatiivinen palaute voi suistaa yksinyrittäjän raiteiltaan. Ja kyltin väärät värit tuskin edes häiritsevät kenenkään muun kuin minun silmiäni.

6 kommenttia:

 1. Hurjasti lykkyä puodin kesälle toivottelen!

  VastaaPoista
 2. Niin joo, paitsi että rakentava palaute voi olla positiivistakin - mistä yrittäjä tietää parantaa palveluaan muuten?
  Minun näytölläni tuo laminoitu ilmo ei poikkea sinun sivusi väreistä melkein ollenkaan! (mutta se onkin aika pienellä tuolla). Joka tapauksessa, ja ihan niin kuin sanoit, tuskin tuota kukaan asiakas ihmettelee :-D Hyviä kesäkauden avajaisia!

  VastaaPoista
 3. Kiva, puotikin on siis kohta auki. Haluaisin kyllä poiketa puodissas, ottehan te melkein kesämökkimatkan varrella. Jos me kesällä nyt lainkaan maltetaan lähteä mökille, kun kotonakin on niin kivaa!
  Mutta onne puodille siis!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.