maanantai 30. toukokuuta 2011

Kesäkauden aloitus


Kyllä, ne ovat tekokukkia.

En olisi arvannut, että jonakin päivänä ostan muovikukkia, mutta tulipa sekin päivä vastaan. Laitoin ne kaunistamaan entisen odotussalin, eli nykyisen työhuoneen ovea. Tässä hässäkässä en ole saanut kukka-asioita kuntoon, ja tuossa on niin paahteinen paikkakin, etten saisi yhtäkään elävää olentoa pysymään siinä hengissä. Näillä verukkeilla siis eteenpäin.


Puoti aukeaa siis keskiviikkona klo 10, ja ajo-ohjeet ja osoite löytyvät Verkkopuodin puolelta, sivun vasemmasta reunasta, kohdasta "Työhuonepuoti Imatralla".

Sisäänkäynti Työhuoneelle tapahtuu junaradan puolelta. Ostokset voi maksaa joko käteisellä tai sitten voi lainata Työhuoneen tietokonetta ja maksaa omilla verkkopankkitunnuksilla.

Nyt pitää siivota ihan urakalla. Huomenna tulee paikallislehden toimittaja. Kymmeniä rättejäkin on vielä ompelematta.

Toivon, että mahdolliset asiakkaat antavat anteeksi epämääräisen polttopuusavotan talon nurkalla. Emme saakaan sitä nyt lähitulevaisuudessa hoidettua loppuun, sillä Sulo Lintuseni loukkasi jalkansa viikonloppuna lentopallon tiimellyksessä ja on nyt keppien varassa.

9 kommenttia:

 1. Onnea myymälälle ja yrittämiselle!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä viime touhuihin ja vilskettä myymälään toivottelen! Kukat näyttävät hienoilta ainakin näin ruudun kautta! =)

  VastaaPoista
 3. Muovikukkien ostoon varmaan monesti juuri vaikuttaa (ainakin itselläni) tuo sama elossapysyminen...
  Toinen mikä on niissä hyvä: lentävätpä kaikki ei-toivotut öttiäiset nopeammin pois niiden ääreltä ;D Kuistini on linnani ;DD Muualla kasvakoot, kunhan eivät kuistillemme tule!

  Onnea puodinpitoon sylin täydeltä!!

  VastaaPoista
 4. Onnea puotiin ja hienoa kun saat sen haastattelun!:)

  VastaaPoista
 5. Onnea puodinpitoon.
  Mullakin osa kukista on silkkisiä,ja HYVIN pelittää:)

  VastaaPoista
 6. Kiittikiitti! Tänään jatkan pihan siivoilulla.... ettei kenenkään tarvii katsella autonrtenkaita ja mätiä levyjä nurkalla.

  VastaaPoista
 7. Olen muuten minäkin juuri viime aikoina löytänyt itseni vilkuilemasta tekokukkien suuntaan -kamala, mitä meille oikein tapahtuu!!??:O

  Oikeesti noi on kyllä somistustarkoituksessa fiksut ja kivat:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.