keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Käsityökorttelin Ystävänpäivä - osa 2


Susannan Työhuoneella Ystävänpäivän ilta käynnistyy tällä ystävänpäivän erikoisrievulla. Olen painanut söpöjä oransseja kukkasia tutuille ruskeille rievuille. Haluteassasi voit tilata tämän rievun lahjaksi ystävällesi, jolloin kiepautan sen ympärille vartavasten tälle rievulle tehdyn tuotelapun ja sujautan rievun lahjapakkaukseen, jonka postitan suoraan saajalle. Yhteen lahjapakkaukseen mahtuu yksi riepu, ja jos haluat lähettää riepulahjoja monelle ystävällesi, kerro kaikkien osoitetiedot tilauksen Lisätietoja-kohdassa. Kukkariepulaisen voit tilata myös ihan normaaliin tapaan ilman lahjapakkausta. Pelkän rievun hinta on 7,90 e ja pakkauksen kanssa kympin. Lahjapakkaukset postitan 9.2., jolloin ne ehtivät hyvin ystävänpäiväksi perille.



Jos juuri tämä riepu ei sinua tai lahjan saajaa miellytä, niin voit tilata minkä tahansa kauppani normaalin valikoiman riepulaisen ja askarrella lahjapakkauksen sille itse. Askarteluun tarvitset tulostimen, vahvempaa tulostuspaperia tai vaihtoehtoisesti kartongin + liimaa sekä viivottimen, veitsen tai sakset.



Pakkauksen voit tulostaa ilmaiseksi tämän linkin takaa pdf-muodossa. Kyseinen tiedosto on kolmisivuinen ja siitä löytyy kolme eriväristä pakkausta. Katkoviivoilla merkittyihin linjoihin kannattaa vetää kevyet viillot veitsen tylsällä puolella tai saksien kärjellä, jotta taittaminen onnistuu siististi.



Paketin toisella puolella on paikka osoitetiedoille ja postimerkille.




 Käsityökorttelin ystävänpäivä tänä iltana klo 24 saakka Facebookissa!

jatkuu....

Ei kommentteja: